Nu går det fremad :0) Status på Lucas

Star Wars Rebels – Premiere i morgen

Star Wars Rebels

Star Wars Rebels

Vi var så heldige at vi i søndags var inviteret til gallapremierer i Imperial på den helt nye Star Wars Rebels.
Det afsnit vi så, har premiere på Disney XD i morgen  fredag d. 3. oktober kl. 17.15

Drengene har altid været draget mod Star Wars universet, også selvom de faktisk aldrig har set filmene eller lignende. De ved præcis hvilke figurer der er gode og hvem der er onde. Som I også måske har set, så sparede Julius i næsten et år op til at kunne købe LEGO dødsstjernen – I kan se mere i dette indlæg. Det er altså 2 år siden nu.
Hvor de har lært det fra det ved jeg faktisk ikke? Er det bare sådan en drenge ting?

Selv har jeg aldrig rigtig forstået det med Star Wars, og tror faktisk heller aldrig jeg har set filmene :0) For at sige det som det er, så har det nok bare aldrig sagt mig det helt store.
Men, man er jo nødt til at rumme pænt mange drenge agtige ting, når man er mor til udelukkende drenge og man forøvrigt er det eneste hunkønsvæsen på matriklen. Så selvfølgelig drog drengene og jeg afsted til gallapremiere.

Og ved I hvad? Det var faktisk super hyggeligt.
Vi sad sammen med hende her og hendes skønne unger.
Selv var jeg mega nervøs for arrangementet, da jeg havde begge drengene med og forøvrigt alene. Lucas er på ingen måde god til disse typer arrangementer med så store mængder og indtryk. Men han klarede det ud over alle forventninger og nød virkelig dagen.

Selve filmen vi så, havde jeg ikke de store forventninger til. Men jeg må krybe til korset og indrømme at den faktisk var ret fantastisk.
Så fantastisk at jeg er ret sikker på at vi skal se den sammen igen i morgen, hvor den bliver vist på Disney XD kl. 17.15
Vil anbefale jer drengemødre at gøre det samme, hvis I kan se Disney XD :0)

I kan se en lille trailer her:

 

Efter filmen var vi til Star Wars event på Hotel Scandic, hvor det bl.a. var muligt at lære at kæmpe som en vaskeægte Jedi.
Det var meget gennemført, men her fik drengene hurtigt nok af at stå i kø for at prøve tingene og alle de mange mennesker. Så vi takkede ret hurtigt af, da jeg kunne mærke det var ved at slippe op med den gode energi :0)
Så vi stoppede mens legen var god, og imens drengene stadig syntes det var en fest.

De fik hver en lille goodiebag, med Star Wars Rebels tryk på. I ved sådan en gymnastik pose, og den har allerede været med i skole i løbet af ugen hvor de fint har pakket deres idrætstøj i posen. Alt med Star Wars er i M E G E T høj kurs herhjemme :0)
Mon I andre drengemødre kender det?

 

 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu går det fremad :0) Status på Lucas