Test af Stjerne / Forkids – Del. 3

PAUSE – Tid til fordybelse

PauseMine 3 yndlings-mennesker <3
 

Påskeferie

Holder I påskeferie?
Jeg har tænkt mig at gøre det, og har virkelig også brug for det. Det har været ret hektisk på jobbet den sidste tid, og jeg kan mærke at jeg har brug for at fordybe mig fuldstændig i min lille familie den næste tid. Mine 3 yndlings-mennesker er blevet så vant til at se mig med hovedet foran skærmen, at de nærmest undrer sig når de ikke ser mig sådan :0(
Så nu er det tid til at hanke op og komme ned på jorden igen – inden jeg slet ikke kan mærke mig selv mere.

De næste 14 dage kommer jeg til at trække stikket fuldstændig. Fuldstændigt i forbindelse med job og næsten også i forbindelse med bloggen ;0) Sådan må det være og sådan bliver det.

Jeg har forberedt mig og lavet en række indlæg til jer, som jeg håber I vil læse med på.
Derudover har jeg fået den sødeste Kaja fra bloggen Shopping4kids – til at hjælpe mig med at holde lidt liv i den herinde.
Hvis I ikke kender Kajas blog, så er den SÅ klart et besøg værd – jeg elsker selv at følge Kajas blog dagligt :0)
Hun kommer til at lege lidt med herinde i de 14 dage jeg er gået i “pausemode”, og jeg håber I vil finde hendes indlæg inspirerende.

Indlæggene vil i perioden ikke altid blive postet på Facebook, så jeg kan kun anbefale jer at følge med via BLOGLOVIN, hvor I automatisk får påmindelse om indlæggene så snart de er online ;0) Følg mig på BLOGLOVIN LIGE HER

Rigtig god PÅSKE til jer alle og vi “ses” snart igen ;0)

 

NB: Hvis I ikke allerede følger mig på Instagram og er nysgerrige for at se hvad jeg laver, så kan det være jeg opdatere med et par billeder om dagen ;0) Så følg mig på Instagram: @boernetoejsindkoeberen

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Stjerne / Forkids – Del. 3