210814 - Dagens Julius i molo & Hummel Tweens

Familiens nye ven

aske_lille

 

Er han ikke bare skøn?
Selvom det er ganske kort tid siden vi sagde farvel til vores elskede hund igennem knap 13 år (se mere her), så har vi altså besluttet os for at vi er klar til en lille ny ven. Her er simpelthen for tomt uden en lille hund i hjemmet.

Vi har været så umådelig glade for at have gravhund, som vores den gamle var og derfor er vi altså endt op med at vi igen gerne vil have en gravhund. Dog er denne lille fyr en langhåret standard gravhund, hvor vores den gamle var en korthåret standard gravhund.

Jeg var ikke et sekund i tvivl om at vi skulle have hund igen, men vi har haft lidt svært ved om det var for tidligt ovenpå tabet af den gamle.
Så talte jeg med en god bekendt og hun fortalte mig hvordan hun mistede sin hund som barn og hvordan det bare havde været et traume for hende siden. Derfor turde hun ikke den dag i dag at knytte sig til en hund igen.

Lucas har jo haft et helt særligt bånd til vores gamle hund, og har det generelt til dyr. Hans sensitive væsen har det bare rigtig godt sammen med dyr, og han har været så utrolig ked af at miste vores hund.
Så da Majken fortalte mig hendes historie, så slog det mig bare at sådan skulle Lucas ikke ende med at have det med dyr. Det er for os vigtigt at styrke ham i det han er god til og det der virkelig bekræfter ham i at han har mange kvaliteter, selvom han ofte føler sig anderledes end alle andre.

Så i lørdags besøgte mig og Hr. mand altså den lille fyr her på billedet, hvor han var bare 4 uger gammel. Allerede samme aften besluttede vi os for at vi var klar til at tage os af en ny lille hund, og søndag talte jeg med ejerne igen og bekræftede at vi gerne ville overtage en af de skønne hvalpe med ønske om at det blev ham her.

Idag har den søde ejer sendt mig en mail med den dejligste lille beskrivelse af hvordan det går med hvalpene og vedhæftet billeder af vores lille nye ven.
På søndag skal drengene med ned og besøge ham, og så regner vi med at han fra næste måned får fast bopæl her på matriklen.
Vi er fuldstændig solgt og glæder os simpelthen så meget.

Det er en han hund, men vi har ikke fundet på et navn til ham endnu. Har I nogle gode forslag?

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

210814 - Dagens Julius i molo & Hummel Tweens