30 års fødselsdagsfest i ny Selected Femme kjole

Hummel UV badetøj

Hummel UV

Hummel UV t-shirt med korte ærmer (LIGE HER) //  Hummel Badeshorts (LIGE HER) //
 

De sidste år har vi haft badetøj fra Hummel til drengene, og det gælder selvfølgelig også i år hvor vi også havde det med da vi var i Thailand. Vi havde flere forskellige sæt med, da vi jo nærmest levede og åndede hver en time i solen og på stranden.
I kan se hvad vi havde med i dette indlæg.

Dette indlæg skal handle lidt om anbefaling af Hummel UV badetøj, hvor jeg vil forsøge at lave separate indlæg for de andre mærker drengene brugte på vores ferie.

Hummel UV badetøj

Hummel UV t-shirt med korte ærmer (LIGE HER) //  Hummel Badeshorts (LIGE HER) //
 

Hummel UV badetøj

Hummel har i år udvidet deres swimwear-kollektion, så der nu er flere modeller, farver og størrelser end nogensinde før. En af de ting jeg personligt er ret vild med ved den nye swimwear kollektion, er den langærmede UV t-shirt samt det, at man kan få den og de andre dele helt op i de store str.

Julius er som sagt tæt på at være 10 år nu, og bruger faktisk str. 12 år i tøj fra de fleste mærker. Hummel synger derfor på sidste vers for ham (mor græder lidt indvendigt her), men hvor er det rart at det fås til str. 12 år. Tror måske i virkeligheden godt Hummel kunne tage str. 14 år med ;0) Mon ikke der er andre end mig der har det sådan?
Men faktisk så i mange andre mærker, så stopper badetøjet helt i str. 10 år – men hvorfor?

Hummel UV badetøj

Hummel UV t-shirt med korte ærmer (LIGE HER) //  Hummel Badeshorts (LIGE HER) //
 

Drengene var på vores ferie i Thailand konstant i solen, da de kunne bruge timer på at lege i sandet i den stegende sol. Men de var godt beskyttet, og blev faktisk ikke en eneste dag forbrændt selvom solen er virkelig heftig i Thailand skulle jeg hilse at sige.
Vi skiftede mellem at bruge en kortærmet UV t-shirt og en med lange ærmer.
Mht. badeshorts, så var det de mere tætsiddende badetights der var mest i brug. De har også de mere løstsiddende shorts, som man typisk vil betegne som boardshorts – men de var altså gladest for de tætsiddende.
Tror dog ikke vi ville kunne undvære de andre, men vi brugte dem faktisk mest som alternativ.

Hummel UV badetøj

Hummel UV t-shirt med lange ærmer (LIGE HER) // Hummel Badetights (LIGE HER)

 

Hvordan er størrelsen?

Jeg har ofte hørt folk sige at Hummels badetøj er ret småt i str., men må dog sige at det ikke er min egen vurdering. Jeg synes selv at badetøj skal sidde tæt til kroppen, og som I måske kan ane på de ovenstående billeder af Lucas i den langærmede t-shirt, så sidder den en anelse løs på ham.
Han er str. 128 i alt andet tøj, og det er altså også str. 128 han har i Hummels badetøj. Faktisk er hans badebukser kun str. 122 – og altså dermed str. mindre end han ellers bruger.

Så skal jeg rådgive omkring str., så synes jeg at man skal købe den str. som barnet ellers bruger – hverken en str. op eller ned ;0)

Julius som er str. 12 år i alle mærker, har også Hummels badetøj i str. 12 år – og det passer ham helt perfekt.
Hvis I har andre erfaringer, hører jeg meget gerne fra jer ;0)

Hummel UV badetøj

Hummel UV t-shirt med lange ærmer (LIGE HER) // Hummel Badetights (LIGE HER)
 
 

Alt i alt, så er Hummel stadig vores favorit indenfor UV badetøj. Både pga. designet, som jeg finder helt tilpas til mine store drenge, men også pga. de mange kombinationer og modeller som kan matches på kryds og tværs.
Det er selvfølgelig også en ret vigtig faktor for mig at jeg synes kvaliteten af Hummel UV badetøj er helt i top. Som sagt har drengene nu haft det i mere end 3 sæsoner, og de har brugt det virkelig meget hver sæson. Sidste år sprang de faktisk kollektionen over, da de stadig kunne passe det fra året før. Dvs. de brugte det i 2 sæsoner, før det blev givet videre til andre børn der kunne bruge det videre.

Vi har ikke oplevet nogle af årene at trykket er faldet af, eller at elasticiteten i stoffet er blevet ringere med tiden. Faktisk har det holdt helt upåklageligt, og vi er meget tilfredse.

I kan finde Hummel UV badetøj
?? til drenge LIGE HER
?? til piger LIGE HER

Har I brugt Hummel UV badetøj og hvad er jeres erfaring med det?
Er de mon lige så gode som vores?

 

Indlægget indeholder affiliate links 
 
 

 

2 kommentarer

  • Britt Tolstrup

    Vi har også brugt Hummel uv tøj de sidste par år til drengene på nu 4,5 og snart 7. Synes det er rigtig godt, selv Egypten i Juli måned var uden rødme og andet takket været Hummels uv tøj. Var dog ikke klar over de også kunne fåes i langærmede, det vil jeg bestemt købe nu som supplement til de varmere himmelstrøj. Synes det er en befrielse at slippe for at smøre drengene ind fra top til tå hver anden time, især på stranden. Vi bruger dog mest de ‘lange’badeshorts, nok mest fordi moren synes bedst om dem 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Soendergaard Pedersen via Facebook

    Åhh, – det indlæg kunne jeg godt have brugt for et par dage siden

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30 års fødselsdagsfest i ny Selected Femme kjole