Gravide efterlyses

Vind – Racoon forårsovertøj og tøj (dreng) – str. 74-92

VINDERNE ER FUNDET
Se hvem der vandt her:
Vinderne af Racoon konkurrencen

Vi har i samarbejder med Racoon sendt noget af det helt nye Racoon tøj ud til test, og du har her muligheden for at læse hvad vores testere synes om tøjet og få chancen for at vinde alt tøjet selv ;0)

Racoon blev introduceret i 2011 som en relancering og videreførelse af mærket
Cupcake. Racooner funktionelt og moderigtigt overtøj til aktive og eventyrlystne børn. Kollektionerne rummer også tøj til indendørs brug, men fokus er på leg og eventyr i naturen.

I virkeligheden er det meget banalt. Vil man være et hit hos børnene, må man orientere sig mod dem. Dels ved at imødekomme alle de praktiske krav, som børnenes aktive hverdag stiller til tøjet, og dels ved at designe tøjet på børnenes egne præmisser. Hvad lægger børnene selv vægt på, når det gælder børnetøj? Det bedste tøj er tit det, man ikke tænker så meget over, at man har på. Det værste tøj, er det der kradser, er for koldt, for varmt, eller som de andre børn taler om. Derfor har Racoon altid børnene i fokus ved udvikling af de nye kollektioner.

Racoon jakke – 549,75 kr. // Racoon overtræksbukser – 429,75 kr. //
Racoon t-shirt – 249,75 kr. //Racoon fleecedragt – 349,75 kr. //
Oliver tester Racoon
Olivers mor fortæller om Racoon
Racoon fleecedragten

Rigtig god fleecedragt, god kvalitet, smart design og nem at give på. Jeg synes det er en god detalje at den kan lynes hele vejen ned, hvis barnet sover. Modellen er en smule bred.

Racoon overtræksbukser
Fantastiske bukser med rigtig god pasform. Et godt og smart alternativ til termotøj som så også er regntæt 🙂 Det er rart, at det er overalls så tøjet ikke skiller på maven og ryggen, især når Oliver har det med at boltre sig rundt udenfor.

Racoon jakke
Jeg er lidt ærgerlig over, at hætten er syet fast på jakken og ikke er knappet på. Det gør, at jeg ikke tør bruge den i institution mv. hvor der bliver leget og han ikke er under opsyn hele tiden.
Men kvalitet af jakken er rigtig god, og det er et smart design. Den er en smule bred nedenom, så der kan komme en del kulde/luft ind under jakken. Dog er der i jakken mulighed for justering så man kan snøre den ind forneden.
Derudover gør overtræksbukserne – der passer til – at han nærmest er dobbelt sikret på dette stykke både i forhold til kold luft eller evt. vand.
Vi kommer helt sikkert til at bruge jakken rigtig meget.

Vind Racoon tøjet til din dreng

VINDERNE ER FUNDET
Se hvem der vandt her: Vinderne af Racoon konkurrencen

Du har nu muligheden for at vinde tøjet der er testet til din egen dreng str. 74-92. Alt du skal gøre for at deltage er:
1: Tilmelde dig bloggen – enten som fast læser eller via bloglovin’
2: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB
3: Skrive en kommentar herunder med din email + str. du ønsker tøjet i. Emailen skal jeg bruge hvis du er den heldige vinder.

Jeg finder mandag d. 26. marts den heldige vinder.

Præmien har en værdi på 1.580 kr. og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer. Der kan dog være enkelte str. der er udsolgt og i tilfælde heraf erstatter vi varen med en anden tilsvarende vare.

Har du en pige, kan du deltage i pige-konkurrencen her:
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

104 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravide efterlyses