ARGHHHHHH - Lede lus

Molo kasketter – Solbeskyttelse til hovedet

Solbeskyttelse til hovedet

Julius’ kasket fra Molo – Find den LIGE HER

 

Molo Kasketter – solbeskyttelse til hovedet

Når børnene er små, så kan man næsten ikke leve uden solhat til dem om sommeren. Men efterhånden som de bliver en 4-5 år, så er det tæt på umuligt at finde solbeskyttelse til hovedet til dem?
Måske er det bare mig – og nej mine drenge har da ikke sådan helt ligeså meget brug for solbeskyttelse af hovedet som de havde som helt små.

Men alligevel, så når vi rejser sydpå, som f.eks. vores netop overståede rejse til Thailand, så har de altså også brug for solbeskyttelse af hovedet. De er jo nærmest i solen konstant.
Vi havde heldigvis 2 fine kasketter med fra Molo på vores rejse, som drengene brugte. Men er jeg den eneste der mangler lignende fede kasketter til de lidt større børn?
Jeg ved der er en del sådan lidt “gangsta” stil kasketter, men jeg kan egentlig godt lide at de som her har lidt kant og er lidt mere stilrene hvis man kan sige det.
Og de udstråler jo som sådan ikke MOLO – eller på den måde et bestemt brand, hvilket jeg egentlig også synes er meget fedt.

Men hvad siger I? Er det bare mig der savner den form for solbeskyttelse til hovedet til de lidt større børn, når de virkelig er meget ude i solen?

Solbeskyttelse til hovedet

Lucas’ kasket fra Molo – Find den LIGE HER

Indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ARGHHHHHH - Lede lus