Svar på spørgerunde omkring mit nye job

Konkurrence – Vind Sebra skrivebord værdi: 899,75 kr.

Konkurrencen er slut

Vinderen blev:
CarolineD – som skrev:

Vi har været i ILVA og IKEA mange gange for at finde en god læsning til små værelser. Vi har nemlig også lovet vires dreng et skrivebord. Løsningen fra Sebra er da genial!
Han har allerede en lampe i den blå/grønne farve, så et bord som matcher ville være perfekt.

Da jeg sagde mit job op i midten af december, var jeg godt klar over at jeg formodentlig ikke ville kunne arbejde herefter. Derfor var det også virkelig hårdt at sige op, fordi jeg vidste at det fra den ene dag til den anden ville tvinge mig til at sige farvel til mine fantastiske kollegaer. Jeg vidste det ville ske og også derfor satte jeg mig for at tiden indtil jeg kunne starte på mit nye job, skulle bruges fornuftigt.

Alle de ting man normalt bare aldrig får gjort, havde jeg en intention om at jeg skulle få gjort noget ved under min fritstilling.
Jeg kom til at gå hjemme i ca. 1 måned, da jeg begyndte lidt før end planlagt.
De første 14 dages tid var jeg syg, hvilket nok er en meget naturlig reaktion på det hele.

Sebra skrivebord

Så omkring jul var jeg frisk og kunne sådan for alvor sætte gang i alle mine planer.
En af dem var bl.a. at få styr på drengenes værelser, rå ryddet ud, ryddet op og rokeret rundt. Deres værelser fejlede som sådan ikke noget, men de havde bare SÅ meget legetøj som de aldrig brugte og så har de begge et eller andet samler-gen, som gør at de gemmer alverdens mystiske ting.

Sebra skrivebord

Når man begynder i skole, så synes jeg også det passer ind at man skal have et skrivebord på sit værelse og det har Lucas snakket rigtig meget om at han skulle have. Præcis som Julius har det.
Lucas kører blåt tema på sit værelse og da jeg så Sebra skrivebordene første gang, besluttede jeg mig for allerede der, at det var sådan et Lucas skulle have. Vi har valgt Sebra skrivebordet fordi det er væghængt (hedder det det?), da vores børneværelser er ret små. Det er ret smart at der stadig er frit råderum på gulvet og der ikke er nogle generende bordben der kan forstyrrer en god leg.

Samtidig så er det jo bare virkelig smukt og enkelt.
Skrivebordet fås i 3 farver; lyseblå/turkis (som her), lyserød/pink og hvid/grå. Det koster 899,75 kr. LIGE HER

Lucas har også fået den fine Sebrastol til skrivebordet – også i lyseblå/turkis. Stolen koster 1.299,75 kr. LIGE HER
Stolen fås også i flere farver og i både en stor og en lille model. Den Lucas har er den store model og det er den der passer til skrivebordet.

Sebra skrivebord

 

 

 

Vind et Sebra skrivebord – Værdi 899,75 kr.

 

Sebra har sagt ja til at udlodde et skrivebord i valgfri farve til en heldig læser her på bloggen. Skrivebordet har en værdi på 899,75 kr.

Så synes du ligesom jeg at Sebra’s skrivebord er noget af det smukkeste og mest praktiske, så har du nu chancen for at vinde det kvit og frit i lige den farve du ønsker dig.

Sebra skrivebord

Sebra skrivebord, hvid/grå – 899,75 kr. LIGE HER //
Sebra skrivebord, lyserød/pink – 899,75 kr. LIGE HER //
Sebra skrivebord, lyseblå/turkis – 899,75 kr. LIGE HER //
 
 

KONKURRENCEN ER SLUT

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

1: ?LIKE? SEBRA på Facebook ? KLIK HER

2: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook – eller begge dele ;0)

3: Skrive en kommentar herunder med en lille historie om hvorfor lige netop du skal vinde samt angivelse af hvilke farve du ville have bordet i hvis du vandt.

BEMÆRK – Kommentarer skal godkendes af mig, så kommer din kommentar ikke online med det samme, så frygt ikke ;0) Den afventer bare min godkendelse og kommer online så snart den er godkendt.

 

Jeg finder den heldige vinder Søndag d. 26. januar kl. 21.00 :0)

 

Præmien gælder til et valgfrit SEBRA skrivebord og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Indlægget indeholder affiliate links.

248 kommentarer

 • Louise Lauridsen

  Efter at være flyttet i hus, og prinsessen er blevet stor nok til at tegne, kunne hun godt bruge sit eget skrivebord. Sebras design er bare super flot og passer perfekt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lonni

  Jeg vil meget gerne vinde det grå/hvide skrivebord til min dejlige søn. Han går i første klasse, så et skrivebord på sit værelse ville være perfekt, og måske lidt motiverende til at han kan side og lave sine lektier ved, og der udover side og tegne og lege ved. Og så er det da hammerende fedt at det er væg ophængt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Peters Puhlmann

  Hvis vi skulle være heldige at blive trukket ud, så skal vores søn Marcus på 10år have det turkise bord.
  Han havde sidste år selv sparet op til et nyt skrivebord til sit værelse, men kort tid efter kom en af hans brødre til at ødelægge det ved at sætte sig på det. Hans skrivebord sidder på en slags plade der hænger ud fra væggen, netop fordi han ikke har så meget plads. Så bordet er desværre knækket i den ene side og holder ikke meget længere,

  Så han ville blive ovenud lykkelig for sådan et fint bord 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jensen

  Er nødt til at have Sebra stolen også, hvis jeg vinder skrivebordet. Den lækre blå/turkise farver vil passe fint ind på min søns værelse. Super fedt retro design, der sparer en masse plads.
  Thumbsup og XXX 🙂

  Liked og følger bloggen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Mathiasen

  Jeg blev skilt for 6 mdr. Siden og efter vi flyttede deler mine børn værelse. Så et Hvidt/gråt ville være perfekt til dem:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Marie Johansen

  Ups ik tungeste men yngeste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Marie Johansen

  Ønsker det turkise til min store dreng William på 7. Han er den tungeste i klassen og startede skolen som en drenge der ikke gad andet end fodbold som han elsker. Han havde det så svært og lå i bunden af klassen da 1 klasse startede efter sommerferien. Nu kan han læse og stave og syntes det er vildt fedt at sidde og skrive og regne. Jeg er så stolt af ham og ved han vil syntes det ville så fedt at få sit eget skrivebord hvor lillebror ikke forstyrre. Så krydser finger :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Rungstrøm

  Jeg kan også lige nå at være med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne Jessica Zhou

  Jeg ville vælge det lyserøde/pink. Mine to piger skal dele værelse. Der er kun 13 mdr mellem dem, så det bliver vist ikke det store problem. Men vi har så et ekstra ret småt værelse til overs som jeg så tænkte kunne bruges til lege/lektie/tegne rum. Og her ville det bord fra sebra jo passe perfekt ind. Jeg synes nemlig – ligesom du – at det er smart at det er væghængt(?), så det ikke fylder så meget og de dersens bordben ikke er i vejen.
  Det kunne være skønt hvis du kunne hjælpe mig med et bord til mit nye projekt ‘alfe-piger-lege-hygge-rum.
  knus Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Vi vil gerne vinde det lyserøde eller turkise, da min datters far har lovet hende et siden sommer :)men langsom i optrækket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna Heinadóttir Heinesen

  Jeg ønsker det blå skrivebord til min yngste søn. Han kan rigtig godt lide at sidde og tegne og lave forskellige kreative ting. Han ville blive så glad for at få sit eget bord 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Klausen

  Vi vil gerne vinde et i lyserød.
  Min datter på snart 3 elsker at tegne og klippe mm. og mangler virkelig et sted hvor hun kan sidde og fordybe sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle hollerup hougaard

  min søn har et meget lille værelse i vores lille hus.. det her er jo genialt 🙂 hvis jeg skulle være så heldig vil jeg gerne bede om et i hvidt/gråt 🙂 tak for en lille fin konkurrence 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina johansen

  Fordi vores dreng går i 1 klasse og nu skal til at lave lektier, og som han slev siger: mor jeg er en stor dreng nu tror du ikke godt jeg snart kan få et drenge værelse! Han har en lynet mcqeen seng og ønsker sig en boks madres en stol og ét skrivebord.for nu er han en stor dreng. Det er bare svært at stå for sådan en lækker dreng pg hans ansigter! Men sengen må vente lidt, det kommer i etaper! Og tænk om vi er heldige han så kan få et blåt skrivebord, så er vi nærmere et rigtig drengeværelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina B

  Uhh det lyseblå ville være et stort hit herhjemme! Storebror har krudt i røven, men elsker også at sidde og fordybe sig og nørkle modellervoks, tusser osv. Og han ville elske at have et sted hvor lillebror-pilfinger ikke kan nå 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Malene Søndergaard Mikkelsen via Facebook

  Det er såååå fint! …..her krydses

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Christoffersen

  Lækker præmie, ville så gerne vinde et lyserødt. Er lige startet på nyt studie, og min datter synes det er skønt at dele skrivebord. Deler ikke altid hendes mening, især ikke efter mine opgaver bliver til tegninger. Sp det ville være skønt hvis hun kunne få sit eget, super skønne skrivebord- kun til tegninger:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Knudsen via Facebook

  Glad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Knudsen via Facebook

  Håber datteren vinder, vi har lige lavet værelse og hun ville blive vildt glas !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gitte zakariasen

  Vi flyttede pr 1 dec 2013 🙂
  Endelig skal lille prinsen have et rigtigt fint værelse, og jeg er stadig ved at indrette og finde ideer. Han er skoleklar snart, og hvor ville det være et fint sted at lave de første lektier. I lyseblå :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Suzette Vergmann via Facebook

  smukt og lækkert design <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria suzette vergmann

  min skønne tegneglade datter( min lille kunster) ville elske at ku sidde og kreere og tegne på sådan et smukt skrivebord.. hun ville knuselske det i hvidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Frost

   Sådan et skrivebord ville være guld værd på sønnikes værelse, der ikke er ret stort. Super flot er det; -)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane lykke

  Det fineste lyserøde skrivebord fra Sebra, vil pynte på min storepiges værelse. Og det er loge præcis det vi ønsker os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber at det bliver min Frederikke der bliver den heldige vinder af et lyserødt Sebra så vil hun værer helt skole klar :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Juul Elley via Facebook

  Et virkelig fedt bord!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har kigget på det bord SÅ mange gange… Synes det er så fint og enkelt. Jeg har netop besluttet mig for at lave en lille arbejdskrog i stuen og hér ville dette væghængte bord passe perfekt. Det skal fungere som lektieplads (det er hyggeligt at lave lektier hvor der er folk tilstede), computerbord og et kreativt arbejdsspot!
  Bordet skal være hvidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Serife Babi Brintlev

  Hvis jeg bliver den meget heldige, så ønsker jeg den i turkis til min søn Isak der starter i skole efter sommerferien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Vores Ella og Hans får snart deres egne værelser – langt om længe – og ville være fantastisk at kunne overraske Ella (storesøster) med det fine skrivebord i pink!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catharina Og Rasmus Olrik via Facebook

  krydser finger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Det hvid/grå ville passe rigtig fint.

  Der er ikke så meget plads på Frejas værelse, så derfor ville dette skrivebord være rigtig fint derinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena T. Mikkelsen

  Min dejlige kæreste har to skønne drenge, som begge er i den skolepligtige alder. Når de er hos os, deler de et fint lille værelse. Men jeg synes, der mangler et skrivebord, nu de går i skole. Det må bare ikke fylde for meget i det lille værelse. Derfor vil et væghængt skrivebord være perfekt og den blå version passer lige ind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Schacht

  Hej 🙂
  Vi håber at vinde et turkis skrivebord, da det vil passe perfekt på vores dele drengeværelse. Bertil på 1 og Theodor på 5 deler et værelse som ikke er så stort. Theodor skal i skole til sommer, så det vil være oplagt at han snart får et skrivebord, hvor hans ting er lidt fredet 🙂 at det er væghængt vil være genialt på et mindre deleværelse, så vi stadig har gulvpladsen til at lege på 🙂
  Tak for en skøn blog 🙂

  Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Christiansen

  Min datter vil elske det grå så hun kan få noget op i højden hvor lillebror ikke kan nå.. Så hun kan have nogle ting i fedt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca Alsen

  Vil så gerne vinde skrivebordet til vores ældste søn, som skal til at have indrettet et stor-drengeværelse, da lillebror skal overtage det nuværende. Så det vil passe perfekt til hans værelse at få det bord i blåt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jan Bech-Nielsen

  Det er vist på tide at der er en mand der også ønsker sig lidt til sine børn og min yngste dreng Hjalte ville blive super glad for et bord i turkis

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Godsk Jensen via Facebook

  Har en datter der vil gå helt i selvsving hvis vi vandt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Legaard Nielsen

  Jeg ville ÆÆÆLSKE at vinde dette skønne skrivebord til min datter, som skal starte i skole til sommer. Hun ville blive SÅ glad for et i pink 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Bach Larsen

  Et hvidt/gråt skrivebord ville være super til en af mine skønne unger.
  Vi står og skal overtage mit barnedomshjem, og når dette sker, så skal vores unger have nye værelser, og vi har lovet nye smarte møbler, så et skrivebord fra zebra ville være et rigtig godt til det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle

  Åhh, hvor er det smukt. hvis jeg skulle værevså heldig, skulle det gå til min mellemste datter. at være lige imellem både en storesøster og lillesøster er ikke altid det nemmeste, og storesøster har fået et fint skrivebord på hendes værelse, og nu da min mellemste også skulle have et, blev det blot til en mindre selvlavet træplade, og hun er virkelig en rigtig prinsesse prinsesse med stort P, så jeg ville rigtig rigtig gerne glæde hende med sådan et smukt skrivebord, som lige netop hun skulle vinde, helt til sig selv. det ville glæde hende meget. og også hendes mor her. hun vil blive så overglad og taknemmelig for sådan et smukt bord her i den lyserøde udgave.
  åhh,hvor jeg krydser. en fantastisk præmie. og lidt held mangler vi virkelig.
  de bedte hilsner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi Steen Kirk

  Håber klart på at vinde det turkise til min pige på 4.. Hun elsker turkis!!
  Bordet ville være helt perfekt – hun elsker nemlig at sidde og hygge sig med kreative ting som perler og tegne/male.
  Håber og krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina

  Det ville være så fint på Victors værelse han er 7 år og skal til at have opdateret han værelse så det passer til hans alder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise Møgelmose

  Som midterbarn har vores datter altid arvet fra mostre mv. Hun har mit gamle skrivebord – en kæmpe klods – og da pengene er små ville et fedt skrivebord, som fylder væsentlig mindre, være en kærkommen gave til hende. Hun vil så få mere plads til leg og venindehygge på værelset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skrivebordet ville passe perfekt til lillebror Leander

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Lykke

  Hvor er det bare et fedt bord – og jeg kender en lille pige, som ville blive så edder glad for det, nemlig min dejlige guddatter:) Jeg ville elske at forkæle hende med en særlig ting, kun til hende da hun, i løbet af det sidste år har været verdens bedste storesøster til en lille ny lillebror og bonusstoresøster for min lille dreng og hun er simpelthen så god og uselvisk!!;-) så jeg er ikke i tvivl om, at jeg ville forkæle hende men er ting til en ‘stor pige’, som hun jo ynder at være blandt to små krudtugler;) og er ikke i tvivl om, at hun ville vælge det i lyserødt;) Jeg krydser fingre…:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Simonsen

  Vil gerne vinde et lyserødt – storebror har lige fået skrivebord herhjemme og nu ønsker lillesøster sig også et og kunne det ovenikøbet være lyserødt ville glæden være fuldendt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Køhler

  Vi vil gerne vinde det lyserøde, da det passer perfekt til min datters værelse, der i forvejen er fyldt med interiør fra Sebra. Malucca har et meget lille værelse, men sådan et skrivebord vil der lige være plads til, da hun ikke har noget nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • håber vi kan vinde Alberte har skodkopper , så en lille syge gave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Christiansen

  Fordi vi har et lillebitte værelse til to børn, vil et fedt blåt væghængt skrivebord være perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie Jepsen

  Min yngste datter ville elske at lyserødt skrivebord. Hun bliver 7 til April og skal have lavet nyt værelse i den forbindelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Matz

  Vi ville gerne vinde det lyserøde. Fordi min datter har haft en hård kamp med ppr og talepædagog som flere år har fulgt hende og nu skal hun endelig stoppe med det og starte i skole. Så sådan et bord kan hun godt bruge til lektier 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Ønsker mig det turkise til min datters værelse, som skal til at fixes lidt op. Et superfedt skrivebordet plads til lektier, hygge og kreativitet uden at det fylder for meget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Det turkis vil passe så fint inde på min datters nye værelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Therkelsen

  Min store pige Mathilde starter i skole til sommer og så vil det jo passe perfekt med dette skønne bord til når lektier skal laves.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kamilla

  ville vælge det blå til min store dreng som begynder i skole til sommer.. vi bor desværre hos min forældre nu og den næste tid, af forskellige årsager, så her er lidt trangt med pladsen så min dreng magnus ville elske det skrivebord for det er der plads til:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mia Boye

  Ville gerne vinde et i blå,har endrøm om det skulle være i vores nye køkken
  Så der altid kan stå krea ting fremme til fri afbenyttelse 😉 så fantasien bare kan flyve

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete Helms

  Til Dullens (Vigga’s) skolestart ..-det vil hun elske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Kristensen

  Vi skal snart have lavet om på Emmas værelse og hvad vil være mere passende end et skrivebord til den tegneglade prinsesse? Vi krydser fingre og ønsker os det lyserøde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Vores lillebror Magnus er i en alder af seks år blevet STOREbror. Lige inden jeg fødte vores lille efternøler, flyttede vi i et større hus, og i august startede Magnus i skole. Tre STORE begivenheder inden for ét år. Jeg vil derfor elske at indrette et storebror-værelse til ham med det turkise bord fra Sebra, da han fortjener lidt forkælelse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Neipart

  Min søn skal have nyt værelse, derfor vil jeg vinde bordet til ham.
  Jeg ved at han bliver glad for blå/turkis. 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Årh, det skrivebord er jo fantastisk! Præcis sådan et “væghængt” et, har jeg været på udkig efter længe. Alle har nogle virkelig gode begrundelser for, hvorfor netop de skal vinde, men jeg er alligevel nødt til at prøve. Jeg er ikke privilegeret med børn, så her er jeg selv i fokus. Jeg er pt. i gang med mit speciale, men desværre har det ikke været muligt for mig at få en læseplads på universitetet, hvorfor jeg skriver speciale derhjemme. I vores to-værelses lejlighed er der ikke rum til et kontor, hvorfor vi har et hjørne på soveværelset, som fungerer som “læseplads”. På nuværende tidspunkt står der et skrummel af en anden verden. Egentligt er det et computerbord, som jeg købte for mine konfirmationspenge (for godt 12 år siden!). Det er sådan et, hvor der er plads til CD’er og DVD’er og med hylder og flere opsatse af “borde”. Det var så smart (læs funktionelt) dengang, men det er det desværre ikke længere. Bordet og alt det skrammel det indeholder, er årsagen til megen irritation og manglende inspiration til mit speciale. Jeg kan simpelthen ikke sætte mig ned og skrive speciale, når jeg er omringet af rod! Jeg har derfor brug for at vinde det smukke skrivebord (i hvidt/gråt), så jeg ikke ender som evighedsstudent! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Reeh

  Min store søn skal begynde i skole her til august, og er så småt begyndt at finde ud af hvad det her skole er for noget. Han var hjemme hos en legekammerat som har en storebror som går i skole og som sad ved sit skrivebord og lavede lektier, han var meget interesseret i det, og spurgte drengen om mange ting mens han var der ( har jeg efterfølgende fået af vide af moren) da vi kommer hjem går han ind på værelset, kigger lidt rundt og kommer derefter med et dybt suk! Han kommer ind til mig igen, næsten med helt tårer i øjnene og siger
  ” Mor, man kan altså ikke begynde i skole hvis man ikke har et skrivebord, og det har jeg ikke… Så tror du nu jeg skal blive i børnehaven for altid??? ”
  Måtte smile og derefter forklare hvordan tingene var, og love at vi nok skulle nå at få et skrivebord inden skolestart.

  Har siddet og sukket efter dette fine bord fra sebra, så nu håber min søn og ikke mindst jeg at vi måske kunne være så heldige at vinde det, så han ikke forevigt skal gå i børnehave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine Reeh

   Han vil forresten blive glad for det blå/turkise 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg har en lille prinsesse, hvis værelse er endt med overskudsmøbler fra resten af familien. Jeg kunne godt unde hende at få et lyserødt bord, der er helt hendes og særligt til hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • min søn på 9 vil blive så glad en eje af bordet i tyrkis, det skrivebord han har nu er vores gamle spisebrd, stort og klosset, det fra zebra vil være perfekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Sørensen

  Min størstes datter er nu helt i hvidt, rødt og lyserødt. Hun mangler KUN et skrivebord, men der er ikke heeelt plads. Det her ville være perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Mikkelsen

  Min mindste søn Magnus skal starte i skole til sommer. Vi skal igang med at indrette hans værelse…..da det pt er indrettet for “pattet”. Vi har 3 børn og som sagt er han den mindste og vi har nok “glemt”, at han jo også vokser! Han skal derfor have et sejt værelse! Han blev i går såååå misundelig over storebror tabte en tand :,,det sker aaaaalddrriiig for mig” g de situationer er der mange af, når man er den mindste i flokken …….jeg ville elske, at der skete noget “specielt” kun for Magnus.
  Så jeg krydser alt hvad jeg har, for at der dukker et lyseblåt/tyrkis bord op til vores lille store skønne dreng!
  Bedre hilsner
  Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Ø

  Ihhh, det ville være så fint på min datters værelse. Hun skal starte i skole til sommer og glææææder sig allerede… Og hun har allerede sagt mange gange, at hun jo også skal have et skrivebord.
  Jeg tror, hun helst vil vinde det i ynglings farven turkis – moderen derimod synes, at det hvide kunne være rigtig flot 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reza Ismaili

  Jeg ønkser at vinde et bord i turkis/lyseblå til min søn.
  Vi har lige lavet et nyt værelse til ham og mangler vi et bord til ham. Det ønsker jeg at vinde til ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Sikke et smart skrivebord. Jeg har desværre ikke en super historie at kunne dele, da min søn kun er 18 mdr. Men knægten er blevet helt tosset med at tegne og mangler et sted at kunne udfolde sine artistiske evner 🙂 Og sikke pladsbesparende dette fine bord er!
  Turkis/lyseblåt ønskes 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille Parsgaard

  Jeg elsker at rykke rundt på møblerne i mine børns værelser. Det er som om jeg ganske ivrigt nok, gerne vil lave et univers som de føler sig helt perfekt og godt tilpas i. Den 11 januar havde min søn fødselsdag. Han blev 9 år. Jeg havde fået købt et nyt skrivebord, nye kommoder og et tv i gave til ham. Ikke selv, det var med hele familiens tilskud, at det kunne lade sig gøre. Og så blev alt flyttet rundt. Værelset blev super sejt.. Og han væltede om på sengen af glæde og havde en super skøn dag 🙂
  Da jeg så gik ind til min datter, der er 6 år, stod jeg lidt med en større udfordring. Jeg ville også gøre noget for hende. Hun har først fødselsdag i marts, men forandring er jo altid godt (mm man skal starte på et nyt job, så er forandring skam godt, men tager også mage kræfter, jeg håber du har fået det godt igen, for jeg ved jo, ved at have fulgt sig længe, at du ikke sådan er at slå ud), så jeg fik igang med at flytte rundt derinde også. Men…. Det er et anderledes rum. Både pga at børnene jo selvfølgelig er forskellige men også fordi rummene er det. Sengen kan kun stå et sted, for at det giver mening. Reolen skal skiftes ud, men jeg fik købt fire at-bo på dba, så de skal nu males. Og skabet skal ud… Hun skal have en reol, og en tøjstang. Det gør det lettere at vælge om morgenen 😉 men… Der mangler et bord. Hun elsker at danse og at male. Men rummet er ikke så stort at et bord må tage så meget plads. Et væghængt derimod…. Og ville det ikke være den perfekte lillesøster gave?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamille Parsgaard

   I hvidt, så det hele efterhånden kan komme til at passe sammen, som gør at værelset bliver lige så sejt som storebrors 🙂

   Kamille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Herhjemme går vi med planer om barn nummer 2, måske der allerede gemmer sig et lille mirakel i min mave. Vores datter skal derfor snart have et stort pige værelse og der vil dette bord være helt fantastisk inde. Vi har tænkt os hun skal skifte værelse inden baby kommer, så hun ikke tænker hun mister noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Kristensen

   Hov, glemte farven. Vi vil gerne have det hvide og grå hvis vi vinder

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil forkæle min søn med et nyt skrivebord. Vi måtte flytte fra vores hus i oktober pga stormskade. Vi bor fortsat i en lille lejlighed hvor tre børn på 10, 5 og 2 deler et værelse på knap 10 kvm. Vi glæder os til at flytte hjem igen midt i april. Hjem til nye værelser. Det ville være dejligt med lidt ekstra forkælelse ovenpå en lang hård periode som har påvirket meget.
  Hvis jeg vinder vælger jeg det hvide bord 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jorie

  Min datter på 5 år skal starte i skole til sommer, og hun har nemlig heller ikke det største værelse, så det er en udfordring at få plads til legetøj og skrivebord.

  Jeg har netop også gang i projekt ryd op og lave værelset mere “stor pige” agtigt, da jeg tror på hun vokser af at have ansvar for at holde orden på værelset. Desuden vil hun være stolt af at vise værelset frem, når hun får nye klassekammerater med hjem.
  Det betyder meget for hende, som er en sensitiv pige, at have noget hun er stolt af. Og orden på værelset tror jeg også giver hende ro i hovedet, så hun bedre kan overskue de nye udfordringer i skolen ; )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Min søn skal have nyt værelse, så det vil passe perfekt med det lyseblå. Vi bytter om på hans værelse og vores soveværelse, så han kan få noget mere plads. Vores seng kan liiige klemmes ind på det lille værelse han har nu, men vi skal jo bare sove der 🙂 Han vil få meget større glæde ud af det store værelse, end vi får ud af at have et stort soveværelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Nyboe Pedersen

  Jeg ønsker mig det i hvid/grå til bettefisen herhjemme. Han har næsten lige knækket koden med at sætte sig på en stol. Så det vil være super fedt hvis han kunne sætte sig hen til dette bord, som jo så kan placeres i en højde der passer nu. Og når han vokser kan vi bare sætte det højere op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den lille kiddo herhjemme er gået all in på tegning. Og der tegnes vildt og med store armbevægelser. Moren ville sætte meget pris på, hvis det kunne foregå ved et skrivebord og ikke ved spisebordet 🙂

  Super gerne i lyseblå/turkis.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er da helt klart også med☺❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil gerne vinde det turkise, og så vil jeg gå i krig med en oprydning a la den du har haft gang i – for også her, har sønnen legsager, der bare står , og så kunne han jo få en “make-over” overraskelse 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Sidor

  Det er jo genialt. Jeg er ved at flytte ind hos kæresten og hans deleunger, og deres værelser er så små, at et lille klædeskab og en hævet seng stort set er alt, hvad der er plads til… Men, måske…ku’ vi få plads til Sebra i hjørnet af stuen(som heller ikke er stor) – du har i hvert fald givet mig et håb – altså udover det at vinde bordet 😉 Det skal nok være hvidt/gråt i stuen,men allerhelst skulle det være rosa og lande på Millies værelse efter grundig opmåling og trylleri

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle wulff

  Min søn startede i skole i sommers og har simpelthen ik ku finde et pænt skrivebord som også var til at betale. Dette her passer perfekt. Min søn og jeg elsker begge to turkis, så det sku klart være den farve. Han ville blive ellevild og måske vi så ku få øvet mere med bogstaver 🙂
  Mvh Michelle (michellewulff@hormail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene a

  Mine to prinsessen vil synes rigtig godt om det lyserøde skrivebord på deres værelse.

  Mvh Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Panduro

  Min søn ville blive ellevild efter et turkis skrivebord. De er bare SÅ fede.. og da vi har samme problem som jer selv, små værelser, så ville dette være helt perfekt i det blå tema <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Larsen

  Liker allerede Sebra og følger på bloglovin’ 🙂
  Jeg krydser fingre for et Hvidt/Gråt, da jeg snart skal igang med malerpenslen på sønnens værelse og jeg vil nyde at det lækre skrivebord hængende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Aakerman

  Det lyserøde/pink til mit barnebarn på 5 der endnu ikke har et skrivebord, men elsker at tegne og male og godt kan lide at have lidt tid for sig selv på værelset ind imellem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Hjorth

  min datter er startet i skole i august men har endnu ikke fået et skrivebord så hun ønsker sig denne i lyserød/pink.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamilla Jørgensen

  Jeg vil vælge det lyserøde/pink til mit barnebarn da hun elsker at sidde og tegne, hun vil rigtig gerne sidde på værelset, men det er ikke nemt at sidde med på gulvet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Pedersen

  Jeg ville vælge det blå. Til mit barnebarn lille Frederik. Meen lad os nu se, der er mange indlæg til det…
  Uaset hvad glæder jeg mig over din blog.
  Kh Linda
  (en farmor)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Baggers Boateng

  Sjovt nok har jeg lige snakket i telefon med min datter Lea, hun var ved at rykke om på Rebeccas miniature værelse. Rebecca er startet i 0.b og er vokset fra småbørns legetøjet 🙂 Lea synes, hun skal have et skrivebord, men værelset er så lille, så hun var frustreret 🙂 Efter samtalen med Lea tænder jeg computeren og ser dette indlæg, helt perfekt. Hvis vi er så heldige, så i hvid/grå 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Merete Skovgaard Pedersen

  min det tredje barn skal starte i skole til sommer, så ville det være super fint hvis han havde sådan et skrivebord på sit værelse i tyrkis

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg vil gerne vinde Sebra skrivebord, hvid/grå til min søn,han har ikke så meget plads på værelset,så dette skrivebord er perfekt til min søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, tror jeg går I en lidt anden retning end de fleste. Jeg ønsker mig skrivebordet i blå – til mig selv. Som studerende og mor til en dreng på 7 måneder, er der sjældent tid til at sætte sig ned og studere ordenligt; det bliver altid lige 5 minutter ved spiseborder, 19 minutter i sofaen, eller 15 minutter stående op med barn på armen.

  Og mit nuværende skrivebord er gammelt og optaget af 300 andre baby-er-vigtigere ting, så det kunne faktisk være dejligt at have et nyt, (ret så fantastisk!) skrivebord, som faktisk ville passe ind i vores lille frimærke af en lejliged (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Lutzen

  Det må være min yngste datter Lua, som gerne vil have det i hvid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg synes det er ved at være lidt synd for min datter, at hun altid skal arve møbler og ting fra de fire storebrødre.
  Og hun er gået bananas i tegninger og perleplader (sjovt med et kreabarn efter mange år med tonse-drenge), men mangler sit helt eget fine bord at sidde og sysle ved.
  Vi går all in på lyserød, så er der ingen af drengene der bliver misundelige 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Boye Thomasen

  Det er genialt med et væghængt skrivebord, til et drenge værelse, hvor pladsen i forvejen er trang. Min søn Anton fylder 6 år, den 7/2-2014 og ville udentvivl synes RIGTIG GODT om den blå/turkise udgave;-))
  Mvh Marlene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Elisabeth...

  Min datter er begyndt at tegne…

  Sådan RIGTIGT tegne… og gerne hele dagen rundt..!
  Det er stadig bare kruseduller, men hun elsker det virkelig – Så det ville da være skønt hvis vi kunne vinde et lille skrivebord ind til hendes værelse, som hun kunne tegne ved

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kikki Henssel

  Et gråt skrivebord til vores søn Alfred der skal i skole efter sommerferien. Han mangler i den grad et skrivebord ind til hans værelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • junihu.. Det ber lige tilsagen for min Oliverdatter som skal starte i skole 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville elske at vinde et i hvid/grå. Min store dreng skal starte i skole til sommer, så det er ved at være tid til at få skiftet det lille bord med skamlerne ud med et mere funktionelt arbejdsbord, hvor han kan få ro til at samle sig om sine tegninger og sine kommende lektier 🙂
  mvh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maarit Ludvigsen

  Her skal vi også få styr på pigernes værelser da lillesøsteren skal have sit eget rigtig snart og det er tid at den ældste får et ordentlig skrivebord – hun elsker at tegne og male og lege med de små legetøjsfigurer og smykker osv(kender godt til dette samler-gen :)). Er ret sikker på hun ville ønske den lyserød/pink udgave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Min bonussøn skal begynde i skole efter sommerferien og der er ikke voldsomt plads til et stort skrummel skrivebord på hans værelse, så dette lækre bord fra Sebra vil passe perfekt. Så turkis/blå vil være et hit her. Så kan lillebror på knap ½ år overtage det, når/hvis storebror ikke gider det mere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Ravnholdt

  Min søn skal starte i skole til sommer og han ville jo blive noget så stolt for at få sit eget skrivebord.
  Ønsker turkis

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aja Faaborg Preuss Christensen via Facebook

  Wuhu! Vi er med 😀 Min datter ville elske det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aja

  Jeg har en datter herhjemme som er 5år og skal starte i skole til sommer. Hun er i den grad skoleklar og glæder sig helt vildt. Hver dag spørger hun hvor mange dage der er til hun skal starte.
  Det ville være så fedt at kunne starte forberedelserne med at hun får sig et skrivebord og hun ville elske det turkiese 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Thorsted

  Min søn Lasse starter i skole til aug.
  Og der vil dette bord passe perfekt til hans lille værelse.
  Han tegner og skriver mindst 5 daglige tegninger, så det ville være perfekt for ham, med hans eget lille bord.
  Jeg ønsker det i Hvidt/ gråt.
  Mvh Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bitten Domino via Facebook

  Jeg er så meget med 🙂 Delt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bitten Domino

  Alexander skal starte i skole til sommer, og han skriver, maler osv rigtig meget, pt sidder han ved spisebordet og laver hans ting. Men når tingene skal ryddes væk til måltiderne, kræver det overtalelse, da han jo tit er midt i noget. Så det vil være så lækkert hvis han kunne få det lækre lyseblå/turkise skrivebord på hans værelse, så kunne han gå til og fra hans ting og alle er glade 🙂

  Mange hilsner fra Bitten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Vi ville vælge det hvide. Det ville være perfekt som tegneplads inde i stuen 🙂 Farvevalget ville nok være anderledes, hvis lillepigen skulle vælge, men synes ikke de 2 andre farver passer så godt ind i stuen! Ellers kommer det til at hænge på hendes eget værelse 🙂 Men det ville være fedt med en plads til hende inde i stuen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Vestergaard

  Vi skal snart til at lave nyt værelse til vores datter på 3 år. Værelserne er ikke særlig store, så det vil passe perfekt at det hænger på væggen, så det ikke fylder så meget i rummet. Hun elsker at tegne og male, og så er det der også når hun begynder at få lektier for. Sådan et i hvid/grå vil passe helt perfekt.:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tatjana Jensen

  Et skrivebord som dette i turkis/blå ville passe perfekt ind på vores datters værelse. Hun er ikke prinsessetypen – derfor farvevalget. At tegne og male er et hit og når hun engang for lektier for, så er der endnu mere behov for et skrivebord. Ingen tvivl om at vi vil vælge et sebra, da vores børneværelser heller ikke er så store, så møblerne må gerne virke luftige og det er sebra-møblerne da 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Jensen

  Skal snart til at lave værelse til min datter 3 år, indtil nu har hun boet i stuen.
  Derfor skal den selvfølgelig også ha hele armen, så det bliver et super cool prinsesse værelse, derfor kunne vi også godt tænke os et lysserødt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Thygesen

  Det ville være den perfekte gave til min datters første fødselsdag den 8/2.
  Hvis/grå ville lige passe til de andre ting på værelset. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid hm

  Åh så fint – det turkis-og lyseblå vil være perfekt til børneværelset. Ville være skønt at vinde gor en gangs skyld – især når det er en rigtig kvalitetspræmie:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea louise schjerlund

  Hejsa jeg har nu kigget på de fibe skriveborde siden de udkom hos sebra,
  Og da pengene ikke er der til at købe sådan et lækkery bord
  Håber jeg at vinde det til min store pige som snart skal begynde i skole,
  Hun vil blive overlykkelig at få et lækkert bord at sidde ved, hun elsker
  Derudover at sidde at tegne og male så det vil blive brugt fornuftigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Irene Povlsen

  Min datter er vild med de lyseblå og turkise nuancer. Dette er så helt perfekt til hendes nye værelse, hvor hun ikke længere vil ha’ det gamle skrivebord, som synede alt for tungt efter istandssættelsen. Sebra vil bare passe så fint ind i både farve og stil. Og mon så ikke at stolen ku’ falde af som en fødseldagsgave, da den vil være så perfekt hertil, pålagt det smukke skind som hun fik i julegave. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Dyvelkov

  Min store dreng startede i skole i august. Vi har lige som jer enormt meget legetøj som pludselig ikke bliver brugt. Hele værelset skal lave om og der skal nye møbler ind som passer til et skolebarn og ikke til et børnehave barn. Sikke meget der sker på bare et halv år! Et at ønskerne til det nye værelse er klart et skrivebord – man er jo blevet en stor skoledreng, og Sebra skrivebord (hvid/grå) vil passe perfekt ind. Det vil helt sikkert fremme processen med omorganisering af værelset hvis vi vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussi Kronborg

  Julie 4år ønsker sig brændende et tegnested på sin værelse. Hendes værelse er meget lille og andre skriveborde kan ikke være der. Dette fra Sebra vil være perfekt ♥♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vinnie Bruun

  Prinsen startede i skole i sommer – og har mange gange spurgt om han måtte få et skrivebord på værelset. Jeg har været ret tilbageholdende, da jeg ikke syntes jeg har kunne finde den type væghængte bord jeg syntes det skylle være – faktisk som dette uden noget som forstyrrer under bordet, så der stadig er plads til leg under bordet.
  Jeg ville elske at forkæle Prinsen med sådan et bord – og så kan hele værelset jo lige få en opdatering samtidig.
  Krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Nordentoft

  Min store dreng, som fylder 5 år først i februar, er simpelthen så kreativ. Jeg syntes et stort skrivebord er lige i overkanten at presse ind på hans lille værelse, så han sidder hver dag ved spisebordet hvor der bliver tegnet, klippet, klistret, lavet vinduesmaling og rigtig mange andre ting. Ikke så praktisk egentlig, men det bedste alternativ lige nu. Men Sebras væghængte skivebord ville være helt perfekt – så ville der stadig være luft og plads omkring bordet uden de store bordben, og det vil faktisk være den ideelle løsning til min basling.
  Krydser fingre for at Noah bliver den heldige vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Nordstrøm

  Det er godt nok et fint skrivebord. Jeg ville elske at kunne give det til min ældste søn på knap 4 år der øver sig i at gå i skole med sine små opgavebøger – Han elsker at sidde og fordybe sig med det og det ville være dejligt med et bord som kun var hans så lillebror ikke hele tiden kommer og forstyrer.

  Smil fra Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie lillegaard

  To tegneglade piger og ét lille skrivebord spiller ikke, så jeg har overvejet hvordan vi klemmer endnu et børnebord ind i vores lille lejlighed. Der har jeg jo svaret på mine spekulationer! Men så er næste spørgsmål, hvordan vi får råd til dette labre bord på et umuligt su-børnefamilie-budget. Svaret er desværre: Det gør vi ikke – hvis vi også gerne vil have mad i den måned. Så jeg synes, vi skal vinde det lyserøde. Nøj, hvor ville de blive glade, de små!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lisbeth jørgensen

  Om kort tid (forhåbentlig) skulle der gerne stå 4 nye børneværelser klar til ungerne og det betyder så også at der er 4 værelser der skal indrettes og der ville et skrivebord være kærkomment i grønt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas Baes

  PINK til Caroline – vi har faktisk kigget på det- vi er i gang med at udnytte vores 2. sal og der er skrå vægge og kviste- så vi har set den lige kan være i kviståbningen og de er så fine!! Har slet ikek set stolen – den er super fed!! Vi er all in – og Caroline har længe ventet på skrivebord omend EGET værelse 🙂

  God mandeg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja Mathiassen

  Det hvide ville være fantastisk. Min søn går i 2.klasse og han elsker at tegne og fordybe sig i alt hvad han laver lige fra skolearbejde til lego figurer. Lige pt foregår al den slags på spise eller sofabordet i stuen og her er ikke altid den fornødne ro.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mary Pallesgaard Gjerulff

  Wow! Dette ville da være for fedt at vinde til min ældste datter på 7 år, hun har indtil nu delt værelse med sin lillesøster , men skal til at have sit eget værelse, som ikke er så stort og derfor ville sebras skrivebord passe perfekt 🙂 og helt i den meget flotte lyserøde farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Hede

  Min store pige på 4 ønsker sig brandene en skrivebord så hun kan sidde og tegne og perle uden lillesøster ‘blander’ sig. Dette ville være helt perfekt til hendes lille værelse :).
  Prinsessen vil selvfølgelig vælge et lyserødt moderen er dog mest til det hvide :).
  Super konkurrence, dejlig blok og tillykke med jobbet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Petersen

  Min dejlig søn på 6 år, går i 0 klasse.
  Mangler et flot lyseblåt skrivebord til sit lille værelse, hvor han kan sidde i fred & ro og lave sine lektier .
  Han synes det er et super sejt bord, som vil passe perfekt til hans værelse:)
  Han trænger til at blive forkælet efter nogen år <3 (har miste en lillesøster+ fået en lillesøster 16 uger fortidligt)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Nørgaard Silkjær

  Det vil jeg meget gerne vinde til min datter. Hun starter i skole til august og er SÅ klar. Hun elsker at sidde med et hæfte eller noget papir og skrive/tegne på værelset, mens hun indimellem spørger os hvordan man staver til det eller det, eller og det plus det ikke giver det. Dog deler hende og hendes lillesøster værelse, så de kunne virkelig godt bruge et væghængt skrivebord, så pladsen blev udnyttet optimalt, da deres værelse ikke er ret stort. Det skulle nok være hvidt/gråt, hvis hun vandt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bech-Nielsen

  Det ville være super skønt at vinde sådan et lækkert bord til min søn Hjalte, ganske enkelt bare fordi hans mor er helt vild med lækkert design

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  Min søn skal starte i skole til august og det ville være det perfekte skrivebord til lektier, da hans værelse heller ikke er så stort. Han glæder sig vildt til skole og da han elsker at tegne ville det blive brugt flittigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Ønsker mig det i hvid/grå ♥ 🙂 Kender en skøn lille dreng, som vil elske at sidde og tegne ved det her skrivebord!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte Takahashi

  Hvid og grå vil være perfekt til lille Sagas værelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Terp

  Vi står netop og skal til at lave om på tøsens værelse, for at få plads til et skrivebord inden hun starter i skole til sommer, så det vil være helt perfekt med et skrivebord i lyserød/pink til prinsessen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie Maharaj

  Fordi min datter elsker at tegne og male og i det hele taget være kreativ 🙂 Dette ville være perfekt fordi det heller ikke fylder for meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte Takahashi via Facebook

  deltager

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie Maharaj via Facebook

  Ihh skynder mig at deltage 🙂 Lige sådan et jeg ønsker til tøsen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina J

  Jeg skal vinde da jeg er igang med at lave junior værelse til min datter .. Det grå/hvide bord passer perfekt ind <3
  /Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Godsk Jensen via Facebook

  Lige det vi har kigget efter!!! Har deltaget. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Godsk Jensen

  Min lille Luna er blevet så stor nu, at puslebordet snart skal ud af værelset. Derfor skal jeg have lavet et rigtig lækkert tøseværelse til hende. Luna elsker at tegne, men jeg syntes ikke at have kunne finde er bord/skrivebord der passer til hende, uden at det ville skumle udskiftes snarest (hvilket er dyrt) eller også er de simpelthen for store. MEN Sebra skrivebordet er jo intet mindre end genialt til alle aldre!! Så hvis vi kunne være så heldige at vinde, ville min datter helt sikkert elske det lyserøde!!! 🙂 mvh. Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala Forsberg

  Vi er lige flyttet og den store dreng skal til at starte skole til sommer, så det praktiske, smarte og flotte bord kunne han helt sikkert få stor glæde af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise FB

  Min datter som bliver 5 om 5 dage ønsker sig sit eget bord hvor hun kan sidde med sit tegnegrej, bogstavleg og Lego Friends. På hendes mikroskopiske værelse på ca. 6 kvm ville et væghængt bord være den absolut bedste løsning og modellen i hvid/grå ville være perfekt. Lige nu er Lego og tegnegrej placeret i køkkenet hvor der er et godt bord (udenfor lillebrors rækkevidde), men det er ikke en holdbar løsning, for så skal det hele tiden ryddes væk…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min bonusdatter fylder 6 år d. 23.2 og starter i skole til sommer. Det pink/lyserøde ville være en perfekt fødselsdags overraskelse til hende 🙂
  Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min dreng Hjalte på 8 år ville helt sikkert vælge det turkise. Han går i 1.klasse og har et MEGET lille værelse og derfor intet skrivebord – til hans meget STORE fortrydelse. Et væghængt Zebra skrivebord ville løse pladsproblemerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Min yngste søns værelse er i lyseblåt, så det lyseblå ville passe perfekt derinde 😉
  Lige nu har han et gammelt pc bord som skrivebord, så et nyt ville falde i rigtig god jord 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya Middelhede Schellerup

  Min søn, Linus, har præcis værelset, hvor sådan et skrivebord er den helt rigtige løsning. Han elsker sin togbane, der ofte fylder det meste af gulvet. Skrivebordet er helt perfekt. Så bliver Linus den heldige, så er der vist ikke tvivl om, at det skal være det lyseblå/tyrkis.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Thomsen

  Augusts værelse er så småt, at jeg virkelig ikke kan se hvordan der skal blive plads til et skrivebord. Men se, så dukker det her indlæg op, og så ser det ud til at der findes en løsning på problemet. Hvis August vinder bordet, skal det være hvidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Hansen

  Ej hvor er det smart!!

  Min begrundelse for hvorfor min søn Tobias skal vinde det, er egentlig ikke særlig original, for du nævner det selv i dit blogindlæg; de små værelser. Vi bor i et (for) lille hus, hvor værelsesfordelingen giver os store udfordringer, grænsende til grå hår. Begge drengene har lige fået deres egne værelser – vores ældste havde et sove- og et legeværelse indtil lillebror kom til for knap to år siden. Og nu er han så nødt til at have det hele samlet på ét værelse. Dette smarte skrivebord ville give rigtig god gulvplads fri til de store Legokreationer og andet han finder på.
  Hvis han vinder, vil han helst have det hvide/grå, for det vil passe bedst til den øvrige indretning.

  Min taletid er vidst opbrugt, men jeg er altså lige nødt til at komme med et lille tip alligevel; i Ikeas køkkenafdeling har de sådan nogle stænger til at hænge på væggen til redskaber. Til en af serierne hører nogle små farvede bøtter, som er perfekte til skrive- og tegnegrej. Og de fås også i blå til Lucas’ værelse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv Quist Bossow

  Min søn starter i skole efter sommerferien og ønsker sig et skrivebord at lave lektier ved. Det tyrkise ville passe perfekt til hans nye værelse, som er større en det gamle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Min søn der lige om lidt fylder 9år vil få så meget glæde af sådan et bord – vi har ret små værelser, men med en lillesøster på 5 til at drille altid, er det rart at kunne trække sig ind i “privaten” og det giver lidt udfordringer at møblere mest praktisk.
  Både blå og hvid vil kunne bruges med stor glæde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vores søn skal være storebror om ikke ret længe, og derfor vil jeg gerne gøre hans værelse fint, så han har et sted der kun er hans 🙂 Ønsker os det turkis og lyseblå 🙂

  http://www.blueeyedflower.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Marie Lykke

  Vi ligger som så mange gange før på gulvet og leger med vores bogstaver, og pludselig siger hun stolt “Mor, hvordan skriver jeg “jeg elsker dig søde far”, for så kan jeg selv lave et fødselsdagskort til far”. Jeg viser og fortæller, og inden jeg får set mig om har hun lavet det sødeste fødselsdagskort!! Da vi pakkede det hele sammen, sagde hun 2 cm højere end før “Mor, når jeg bliver lige så stor som fætter Elias vil jeg gerne gå i en klasse”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Nielsen

  Min datter Elizabeth, vil rigtig gerne have et i pink/lyserødt, da jeg har lovet hende et skrivebord når hun skulle starte i skole til sommer, der er så blevet lavet rullende skolestart på vores skole, så de først skal starte i skole når de er blevet 6 år, det betyder at Elizabeth først skal starte til december, hvilket hun har været lidt ked af, da hendes venner skal starte til sommer, så det kunne være godt at kunne give hende et skrivebord allerede nu, så hun er klar til december når hun skal starte i skole 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Marie Lykke

  Et skrivebord på sit værelse er noget så STORT hos vores kære små – og selvfølgelig er det ingen undtagelse her i huset! Min datter på kun 3 1/2 år, Frida, elsker bogstaver, ord og alle bogstavslydende faktisk er det hendes bedste leg hverdag efter børnehave. Og når eksperterne idag siger det at man ikke kan starte for tidligt med skriftsproget, så følger mor her selvfølgelig med og støtter hende på bedste vis. Sikke en fantastisk verden der pludselig er åben for hende. En lille sjov hverdags historie, som også er derfor jeg synes hun faktisk fortjener det – bare lidt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Høgh

  Det var da en helt fantastisk konkurrence 🙂
  ville vælge det i de blå farver, min ældste er en dreng, men tænker også bare at det passer bedre ind i min indretning end det lyserøde (vi har et lille hus og derfor fælles legeværelse)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Bach-Lenda

  Jeg blev meget fængslet af dit indlæg. Både det smukke bord men også dine ord. Har selv trukket stikket fra alt de sidste par måneder for at genoprette min balance. Og her har jeg også fået en masse godt fra hånden. En fantastisk følelse. Jeg ville vælge hvid/grå, og bordet skulle være til mig selv og ikke mine børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ønsker mig det hvide. Det er SÅ flot og vil passer perfekt ind i stuen, hvor vores søn på 7,5 år har lektiekrog. Det er så minimalistisk og stilrent. Mums!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Bjarke Nanu og Laura Celiane på hhv. 3 og år år er pseudotvillinger og deler værelse. Vi trænger til at få et smukt skrivebord ind på deres værelse, da Bjarke Nanu elsker at kigge i bøger (han er vild med bogstaver) og Laura Celiane elsker at tegne. Det ville være rart at slippe for deres rod inde i stuen.
  Da de deler værelse, så vil den mintgrønne være perfekt i farven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina flindt temte

  Min dreng ville elske at sidde med sine thomas tog ting i fred for lille søster på deres fælles legeværelse. Farven skulle være turkis 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Mathiesen

  Åh, hvis jeg var så heldig at vinde, så skulle det være det turkise 😀
  Vi er netop ved at lave et nyt stort værelse til vores søn. Og det ville passe perfekt ind, både farve og stilmæssigt. :))
  Kysser fingre og HÅBER at vi bliver de heldige 🙂 det ville falde i god jord! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Baden

  Her hjemme venter vi endnu en pige. Storesøster værelset ville blive så fint med et skrivebord hvor storesøster kunne sidde og tegne sine tegninger i fred for den kommende baby! Vi bor desuden småt i indre København så at skrive bordet er plads besparede er en rigtig god detalje.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine steinicke

  Da vi indrettede huset blev det lavet efter at vi skulle have 2 børn, dem har vi fået plus et plejebarn, det betyder at vore biologiske børn deler et værelse til legetøj i stueetagen og et lille pulterkammer som soveværelse på 1.sal. Snart vokser Julie helt ud af juniorsengen, det betyder så at de begge skal rykke i ned i legeværelset hvor der er plads til køjeseng eller skrivebord på gulvet. Så et væghængt skrivebord i grå/hvid ville helt sikkert gøre stor glæde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Tudborg

  Jeg ville glædes over så fint et skrivebord til min søn Anton
  Og allerhelst i den fine turkise farve som du har vist 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine b

  Til mit lille midterbarn, der starter i skole efter sommerferien ville vi drømme om det lyseblå.
  Han glæder sig og er også lidt nervøs. Hans storesøster startede i skole efter sidste sommerferie og nu går i 0.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Ih min store datter vil blive så glad, hvis jeg vandt det lyserøde/pinke til hende <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Vestergaard

  Wauwwww hvor fedt. Det ville bare passe hvilket som helst sted hen. Både på drengens værelse, tøsens værelse og soveværelset. Sidstnævnte nok mest nødvendigt, da vi mangler et sted at “flygte” hen hvor der er lidt ro. Bordet ville passe perfekt som arbejdsbord til opgaveskrivning! Midt i sved og tårer processer kan man da glædes over hvor fedt er bord man egentligt sidder ved!

  Jeg tænker bordet i turkis ville passe godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lærke bødker

  Kaya, husets finurlige pige med hang til tal og bogstaver vil ♡ at få sit eget bord. På trods af hendes blot 3 år, tegnes, males og skrives der bogstaver (læs: ikke definerbart ) på livet løs 😉 Det hvide/sorte bord vil passe perfekt ind på pige værelset uden det tager plads på gulvet, genial Opfindelse og samtidig meget smukt…. !

  Tak for endnu en god konkurrence. …. LOVE IT ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Jacobsen

  Rigtig flot og meget enkelt bord til børneværelset. Lige hvad vi kunne bruge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Nissen

  Jeg håber jeg når det…jeg drømmer om det grå til mig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gyda Ingolfsdottir

  Min datter på 4 år elsker at tegne og øve bogstaver. Det ville være helt perfekt hvis hun fik sit eget skrivebord. Hun ville være mest glad for det i lyserød.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Westh

  Jeg syntes min den mindste datter fortjener dette smukke skrivebord i lyserødt. Hun har det svært lige nu i børnehaven og har lige været igennem en gastropi, for at finde ud af om hun har gluten allergi. Udover det er hun meget sensitiv, som gør det svært i børnehaven.
  Til sommer skal hun starte i skole og hun har
  Ikke det største værelse, det ville passe perfekt.
  Hun skal have dette skrivebord fordi hun simpelthen fortjener det og fordi hun er så sej og dygtig når tingene er svære for hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Abildskov

  Min søn skal starte i skole efter sommerferien, så det ville være så fantastisk hvis jeg kunne give ham sådan et lækkert skrivebord han kan leve lektier ved! Desuden producerer han også ca. 10 tegninger i døgnet, så jeg tror han ville sætte pris på noget lækkert interiør han kunne gøre det på 😉 Jeg ville vælge det tyrkise, da det ville være fint med noget farve til hans hvide væg. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bloch

  Vi mangler et fint skrivebord til lillesøsters værelse. Hun er en meget kreativ pige trods hun ikke er mere end 2 år og 4 mdr. Men hun elsker at tegne og fordyber sig meget med det. Så tror bestemt storesøster vil blive glad for lillesøster får sit eget så hun ikke skal ‘dele’ længere 🙂 I øvrigt så vil det skrivebord i pink være at foretrække til en lille dame 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CarolineD

  Vi har været i ILVA og IKEA mange gange for at finde en god læsning til små værelser. Vi har nemlig også lovet vires dreng et skrivebord. Løsningen fra Sebra er da genial! Han har allerede en lampe i den blå/grønne farve, så et bord som matcher ville være perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • connie

  Min mindst skal starte i skole til sommer og han vil gerne have et skrive bord ligesom hans storebror har og det tyrkis/lyseblå er lige hans farver… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hvor er det fint ❤️ Dejligt st se det i “aktion”. Har kigget på det til Joshua. Han ville blive helt vild, hvis vi vandt. Han elsker at lave kreative ting, og det ville dette bord være perfekt til. Er sikker på det vil blive brugt flittigt ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne w

  Min søn bruger virkelig meget tid på at tegne og generelt være kreativ, derfor kunne det være lækkert at kunne forkæle ham med bordet – samtidig har vi virkelig små værelser og kunne være rart (som du fortæller) at have plads under bordet 🙂
  Det blå/grønne..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Winzent Vilain

  Hej Pernille,
  Zacharias er også startet i skole i år, men har endnu ikke det et skrivebord, da han pt. deler værelse med lillesøster, og mangler en væg at stille ofte op ad, eller hænge på. Hvis Zacharias vinder det grå/sorte Sebra skrivebord, er jeg sikker på, at farmand får bygget værelset færdigt, langt hurtigere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dette smukke skrivebord vil være perfekt til min datter herhjemme. Hun mangler et sted,hvor hun kan sidde i fred med sine kreative ting. Den skal selvfølgelig være pink:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorrit Gulbæk

  Vi skal til at lave nyt værelse til min niece på 12 som bor hos os, det vil bare falde i så god jord hos hende. Og hvid skal det nok være. Hun flyttede ind hos os, da min søster, hendes mor døde af kræft og overskuddet til at lave en lækkert værelse til hende er først kommet nu. Så det ville være så fedt. Så jeg krydser alt hvad jeg kan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Det super fine bord kunne Einar godt tænke sig i turkis! 😀

  Han skal starte i skole til sommer, og ja, så er det på tide med et skrivebord på værelset! Og det der, er bare super fint.
  Der er god plads på bordet uden, at det er en kæmpe klods.
  Med det fine bord, kan man da kun få en god skolestart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Min børn på 9 og 12 har delt værelse indtil nu, men nu har vi endelig fået bygget et værelse mere til. Men vi mangler en del møbler så dette skrivebord ville bare passe perfekt 🙂
  Ville så gerne kunne forkæle dem med det hvide bord for de har bare været så gode til at dele værelset

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigurbjorg birgisdottir

  Min datter på 4 elsker at tegne og male.. og med sit lille værelse ville et væghængt skrivebord passe bedst.. Og da man jo er en rigtig prinsesse skal det selvfølgelig være lyserød. Ku være så fedt at vinde og kunne forkæle min lille pige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria Andersen

  Herhjemme ville min datter elske den lyserøde/pinke 🙂 hun skal starte i skole til sommer som hun lige som de fleste andre børn, glæder sig helt vild til. Vi har lige som jer, nogle små værelser til ungerne og det er svært at rykke rundt på møblerne, da vi har skråvægge, men alligevel er der skabt hygge og min datter synes det er lige som det skal være. Vi har aftalt med hende at inden sommer skal hun have et skrivebord så hun er klar til skolestarten. Hun ville elske det lyserøde / pinke skrivebord på hendes værelse, som passer perfekt til den pinke blyantholder, hun bare måtte eje i dag 😉
  Det ville passe rigtig godt inde på hendes værelse:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Røgilds

  Min datter Alberte på 3 år, vil elske sådan et skrivebord i pink til sit lyserøde “prinsesse” værelse. Alberte er en rigtig pige, der elsker at være kreativ og tegne. Hun vil kunne bruge mange timer ved dette smukke bord:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Vi er flyttet fra et stort hus til et mindre, men mere trygt hus. Det har gjort at Emily har måttes “nøjes” med et meget lille værelse. Det bliver svært at få plads til et bord på værelset, men med det seje bord (i lyserødt) så ville det være luftigt da det hænger på væggen. Sebra er da det fedeste design, så vi håber på at blive valgt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da vi venter barn nummer to skal vi have omrokeret på værelserne, så Oliver får et større juniorværelse. Der skal han have sit eget lille hjørne, med stol og bord, og dette ville passe perfekt. Vores værelser er heller ikke store, så pladsen skal udnyttes optimalt. Derfor vil Oliver og Oregon mor her gerne ønske os den turkis/blå udgave af bordet.

  Mange tsk for en dejlig konkurrence.

  God aften

  Mvh Ditte
  Buus & Babys

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Friis

  Min søn starter i skole efter sommerferien og har en lillesøster der gerne vil pille ved slle hans ting. Så hans eget skrivebord ville være skønt så han kan sidde der og lave lektier i fred:-). Det må meget gerne være lyseblåt/turkist:-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Skov

  Hvis jeg vinder, vil jeg gerne have det turkis til min søn, Aksel, der starter i skole til sommer. Stort for både ham og os at skulle til at gå i skole. Det gllder han sig meget til.
  Det ville også være er god start på et rigtigt lækkert værelse til ham. En kode, jeg stadig ikke har knækket. Men knæk og bræk;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Nørgaard Madsen

  TURKIS ER DRØMMEFARVEN……deltager i denne skønne konkurrence på min datters vegne. Hun ville elske at sidde og lave perler, tegne etc ved dette skønne bord. Tak for altid fine konkurrence præmier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Min datter ønskede sig et skrivebord i jule gave og fik detsværre ikk så det kunne være rigtig fed og vinde det til hende 🙂 som hun kunne sidde og skrive hende navn inde hun skal starte i skole.. Så inden den lyserøde el. Grønne. Håber virkelig min lille pige vinde den lækre præmier.
  Malene <3

  rolf7913@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Qadri

  Det er faktisk svært at vælge en farve! 🙂 Jeg er vild med tyrkis, men tror faktisk at jeg ville vælge et i hvid, da det vil passe bedre ind til Jonas’ værelse. Jonas – hele grunden til at jeg deltager! 🙂
  Sidst jeg lavede hans værelse om, var han en lille dreng på 2½ år. Nu skal jeg til det igen (jubii!!). Den 14. januar fik vi tilbudt en lejlighed med indflytning den 1. februar, så jeg har travlt med at finde inspiration 😉 Denne gang er han knap 5 år, og han er blevet storebror til Adam (en rolle han tager meget alvorligt og som han er meget stolt af). Derfor vil jeg rigtig gerne indrette hans værelse så det bærer præg af at han nu er en stor dreng, men at der stadig skal være plads til at lege (hans værelse er nemlig ikke så stort). Her kommer skrivebordet ind i billedet.. Det er jo perfekt til formålet 🙂 Så det vil jeg meget gerne vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betty Jacobsen

  Vi har fået et ekstra værelse til børnebørnene i vores nye lejlighed. Det er vi i gang med at indrette, så Sebra skrivebordet ville passe perfekt. Så kan der også laves lektier, når de er her. Et turkis kan bruges både til drenge og piger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt Frandsen

  Vores pige Sofia på meget snart 3 år vil elske det lyserøde, da hun bestemt er i prinsessealderen og vi står og skal flytte, så det vil virkelig pynte på hendes nye værelse..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt Tolstrup

  Sikke en fed gevinst. Vi har netop lavet nyt værelse til vores store dreng, der startede i skole sidste sommer. Sådan et bord i Hvidt/gråt, ville passe perfekt Milas nye værelse.

  Venligst Britt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Jøker

  Åh jeg prøver også at få ryddet op 🙂 det er en udfordring. Skønt skrivebord der næsten må kunne gøres plads til. Jeg ønsker mig det grå/hvide…. Så tror jeg både lillesøster og storebror gider bruge det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Andresen

  Vi har et hus på 110m2 og 3 drenge i alderen 2-7 år. De har et værelse hver, men de er MEGET små. Dette smarte Zebra bord vil være perfekt til en af de store, der begge er startet i skole 🙂 Det turkise bord er klart det flotteste 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Jeg har i flere år gerne villet gøre noget mere ved vores børns værelser, men pga en del sygdom, har overskuddet simpelthen ikke været der. NU er alle mand på toppen igen, så vi vil bla have malet og lagt nyt gulv på vores søns værelse. Han har ikke noget skrivebord, så dette ville være superfedt at få derind. Skulle vi være så heldige, så ville han vælge det i farven, lyseblå/turkis.

  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det vil mine piger være ville og vinde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Dannells

  Jeg vil rigtig gerne vinde et til mine snart 3 årlige tvillinger. De har aldrig rigtig haft et værelse – det ligner et Rumænsk børnehjem :-/, men det skal ændres, når vi om lidt flytter i nyt hus! Et skrivebord vil være perfekt til dem, da de elsker at sidde og tegne, male og lave perler. Tror jeg ville vælge “prinsessefarve” ( lyserød) for både Isabella og Benjamin er vilde med “prinsessefarve” 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Ville elske at vinde dette skrivebord til mine døtre. Der kunne de bruge mange timer på at tegne og være kreative <3 Det skulle selvfølgelig være pink – man er vel små prinsesser 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • line de haan

   Min datter på 12, synes det turkise er helt fantastisk 😉 hun ville blive lykkelig hvis hun vandt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glennie Krasson

  Min søn Lucas går i 1. Klasse og er begyndt at spørge på et skrivebord.. Det her er simpelthen det bedste vi længe har set. Da der er meget plads på skrivebordet uden at det fylder meget i rummet.. Det ville være fantastisk at kunne overraske ham med sådan et bord og så må vi selv købe stolen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • winnie drewsen

  ville være så skønt at vinde den til min søn Gustav, som skal starte i førskole 1. april. og han har ikke noget skrivebord på værelset 🙂 Jeg var ellers lidt bekymret for ham, for han har ikke vist den mindste interesse for at tegne eller skrive bogstaver, men pludselig i december fik han pludselig øjnene op for, at hvis man nu skrev til julemanden og sendte en flot tegning med, så kunne det jo være, at han kom forbi med en gave om natten, og sørme om han ikke gjorde, så hver dag skulle der skrives og tegnes og puttes i konvolutter, som nøjsomt blev lagt ved skoen i vinduet og glæden var stor hver morgen, når brevet var væk og der lå en lille hilsen fra julemanden. Så er da sikker på, at et dejligt skrivebord på eget værelse ville være et hit, hvor han i fred for sin lillesøster kunne sidde og øve sig endnu mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Tschammer

  Skrivebordet er godt nok smukt! Min dreng har et meget lille værelse så her er hver en cm gulvplads nødvendig og at undgå bordben ville være perfekt! Skrivebordet i lyseblå/turkis ville passe perfekt ind i det turkis og blå tema der er på hans værelse og bordet er jo virkelig fint og elegant. Jeg Håber virkelig at han vinder det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Jakobsen

  Vil mægtig gerne vinde et blåt/turkis til min søn.
  De er så super smarte – væk fra gulvet – og vil matche vores/hans øvrige møbler fra Sebra.. Han har pt for meget krudt i rumpen til at sidde stille,men mon ik det vender!?(-;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Sørensen

  Herhjemme er vi ved at renovere vores søns værelse og det ville da være lækkert med nyt inventar , er sikker på William ville blive glad for det turkise skrivebord

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina S. Hansen

  Åhhhh vi er så småt ved at tænke i projekt “Jeg er en stor dreng der skal i skole snart2 værelse og vi har mega små rum på begge børns værelser så det stiller krav til valg af indretning. Derfor vil det være super perfekt hvis min Gustav var heldig at vinde. Det vil passe rigtig fint ind på hans værelse og det er fint og neutralt syns jeg men stadig drenget og råt:) Vi ønsker os det turkise:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Cortsen

  Hvis jeg var den heldige vinder, skulle det være det turkise bord 🙂
  Det skulle være en gave til min dejlige søn på 5 år, som snart skal starte i skole. Han deler værelse med sin lillesøster og derfor også møbler. Han giver tit udtryk om at han gerne vil have sine egne ting og at lillesøster driller… Sådan er det jo med søskende 🙂 Syntes det kunne være fint med et skrivebord til en stor dreng, som han kunne have for sig selv og som lillesøster ikke kunne nå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen via Facebook

  TAK for flere fine tshirts! Carl er vild med dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Rasmussen

  Lille femiine elskede Pi synes lige, at det pink, lyserøde skrivebord passertil hende, så for at gøre hende glad…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Kristensen

  Andreas vil gerne have et skrivebord ligesom storesøster har det. Han vil gerne være stor og sidde og lave lektier som hun. Han har ikke noget skrivebord og dette ville være perfekt i hvid eller lyseblå, da det ikke fylder så meget og er enkelt og let i designet.

  Vi håber, vi vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catharina Pedersen

  Josephine elsker at tegne, hun synes det er det bedste. Så derfor ville det være helt genialt med et skrivebord til hende, så hun i fred og ro kan tegne på sit værelse. Frem for at sidde ved spisebordet, hvor lillebror kan være ret forstyrrende 🙂
  Det lyserøde ville være perfekt til hendes værelse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Nygaard

  Jeg ville vælge det turkise til min søn, Mads. Han mangler rigtig meget et sted at kunne tegne på sig værelse og da han elsker at sidde og fordybe sig i enten tegninger eller kigge billeder i en bog, så ville et skrivebord være perfekt!

  Desuden er Mads’ værelse ikke så stor, så det at det er væghængt er kun en fordel!

  Der er liket og fulgt på bloglovin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville rigtig gerne vinde et lyseblå/tyrkis bord til min store dreng. Det ville være perfekt at kunne sidde og tegne der eller lege med mine fly og biler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hvilket vidunderligt bord, ville være perfekt til vores drenges dele værelse, de er endnu ikke så store, men den største elsker at tegne og skrive (som han kalder det) det vil samtisg være et godt begynder bord da det ikke fylder ret meget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Mine to drenge på 2 og 4 skal til at dele værelse, da vi lidt uventet og noget før end beregnet fik en lille pige der nu må ind på en af drengenes værelse…det turkise ville passe perfekt på drengenes nye værelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Min datter på 5,5år starter i før SFO til Maj og skole til august, men allerede nu, sidder hun ved spisebordet og elsker at øve- men hun ønsker sig brændende et skrivebord til sit værelse så hun også kan sidde og hygge sig derinde med sine små opgaver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Nygaard

  Smart med væghængt skrivebord, når nu min datter har et lille værelse. Hun et 5 år og vil elske at få et bord i lyserødt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Jeg har en datter, som lige er blevet 9 år, og hun mangler desperat at få gjort hendes værelse lidt mere piget. Hun er vokset fra en lille pige og det bærer værelset præg af. lektierne bliver lavet i køkkenet, da hun ikke har noget skrivebord på værelset, så jeg ville ønske at kunne glæde hende med et pink skrivebord på værelset! Krydser fingre, kh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Johnsen

  Dette skrivebord ville være en perfekt gave til min søn , som starter i førskole til marts, så kan han få sit eget lille hjørne på kontoret, da hans værelse er lille. Så kan han sidde i fred både med opgaver/lektier eller de små legoklodser:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lyseblå/turkis er min favorifarve, så skønt et bord:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Nysom

  Min datter elsker at tegne og lave puslespil og perleplader, så det ville være helt perfekt med sådan et fint bord til hende 🙂 Vi ønsker det i hvid/grå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg ville vælge de turkise og det skulle hænge i vores køkken, så børnene kan sidde og læse lektier mens jeg laver mad. Pt. farer jeg frem og tilbage mellem lektielæsning og madlavning, så det ville være fantastisk, at hæge dette smarte og top fede bord ind til stuen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catharina Og Rasmus Olrik via Facebook

  deltager,.. super fin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Knudsen via Facebook

  Deltager

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathja Mosen

  Vi har det sidste år levet i en flyttekassens pga rørblade og ombygning. Nu er min store dreng kommet ind på sit nye værelse hvor der er sengen og resten er flyttekasser. Det kunne være så fedt at overraske ham med et nyt skrive bord i hvid og grå – han er begyndt i 0 a så han har meget brug for et

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihhh, lige et for min datter, som vil have et turkis værelse i vores nye hus:-)) Hun har allerede en turkis Acapulcostol – og dette skrivebord ville være helt fantastisk til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viana Sørensen

  Jeg vil gerne vinde et i turkis, til min store dreng der går i 1. Klasse.
  Han deler værelse med sin lillebror og dette skrivebord er den perfekte løsning på problemet med at få plads til et skrivebord og en plads kun til ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • catharina

  hejsa… hvor er det fint,… især med stolen og det hele…. jeg ville så gerne have det tyrkise til mine drenge… som jeg skal forsøge at lave et praktisk værelse til….. det er lille det de har og der synes jeg det er super snart det der…. fedt fedt design… så krydser alt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt West

  Jeg synes, at jeg skal vinde det lækre skrivebord, fordi det ville passe helt perfekt ind i min nye lejlighed, som er noget mindre end mit gamle hus. Jeg har ikke længere et kontor og må derfor have kontorplads i mit soveværelse. Her ville dette skønne pladsbesparende bord passe helt perfekt ind 🙂 Jeg ville vælge det lyseblå/turkise – det er bare så fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg ville ønske at vinde den sorte og grå til min yngste søn. Så havde han et sted han kunne sidde for sig selv og lege med sit lego. Det ville være en win win for alle. Jeg ville slippe for at træde på alle de små figurer og måske støvsuge dem op. Og han ville have et skrivebord ligesom storebror hvor han selv i fred og ro kan tegne og lege 🙂 de er da også geniale når vores værelser er så små 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Frandsen

  Sikke et fantastisk bord, det ville jeg virkelig gerne kunne sætte op på Sophies værelse. Sophie er min mindste datter hun bliver 3 år her til marts. Desværre er det også sådan at hun som den tredie også er den der aldrig får noget nyt. Næsten alt på hendes værelse er arvet efter hendes to søstre. Det kan godt ses det er brugt det hun får, men med en streng økonomi efter manden har været arbejdsløs adskellige år, er der ikke noget vi desværre kan gøre ved det. Det har heller aldrig været det bedste vi har købt til pigerne, da vi ofte har måtte købe brugt og fordi det altid har været en prioteringssag og så har det været vigtigere at få en god vinterjakke end møbler til værelset.
  Det ville være alletiders at kunne give Sophie et flot skrivebord, som hun kunne sidde og tegne ved. Hun elsker at tegne. En stor pige, der skal i børnehave her d. 1. marts 🙂

  Hilsen
  Anette Aarup Frandsen
  anette@aarup-frandsen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina Pedersen

  Hej:-)
  Jeg ville vælge den lyseblå! Har hylder der passer til og ville være perfekt med denne ind til min søns værelse !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Pedersen

  Det er dælme smart med væghængt skriveborde- vidste ikke det fandtes ! Vi har også små værelser – så skrivebordere på værelserne blev udelukket med det samme – men har ofte været en mangel når der skal laves lektier — vi snupper gerne den hvide/grå

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • deltager med hjertens glæde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Min datter ville elske at have et skrivebord at lege skole ved :o) Hvis vi vinder skal det være hvidt/gråt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Rønsted Tvede

  ønsker lyserød/pink og ville forkæle min dejlige niece som jeg er gudmor til <3 hun er min øjesten <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Balle

  Liker og følger 🙂
  Jeg vil gerne vinde til min søn i turkis/blå. Han nyder at have fred og ro når han kommer fra dagplejen. Her til April skal han starte i Børnehave. En stor omvæltning for sådan en lille dreng. SÅ godt med et sted i stuen, som kan være hans til at tegne ved.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Lind

  Min datter Freya begynder i skole efter sommerferien og ønsker sig virkelig højt et skrivebord.
  Hvis hun skulle være så heldig at vinde skal bordet være lyserødt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Gøgsig

  Jeg ville vælge den tyrkiske …. Men min datter ville vælge det lyserøde selcfølgelig… Det ku være genialt til at Mille kunne sidde ved sit eget bord, uden den irriterende lillesøster ( synes hun )

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svar på spørgerunde omkring mit nye job