20. dec. - Vind ren luksus til dig selv fra Hoff by Hoff

Goodbye Smartguy – Min fremtid / bloggens fremtid

Goodbye Smartguy

Goodbye Smartguy – Tak for nu

 

Som flere af jer har opdaget på min instagram profil (Boernetoejsindkoeberen), så har jeg sagt mit job som børnetøjsindkøber hos SmartGuy op og dermed er jeg ikke længere ansvarlig for SmartKids.
Det kommer som et chok for mange, da jeg om noget brændte og elskede det jeg lavede. Men tiden var inde til at jeg rykkede det vante ud og kastede mig ud i nye udfordringer.

Det har været en ekstremt turbulent tid de sidste uger, og lige nu skal jeg lige finde mig selv.
Jeg TUDEDE i tirsdags da jeg skulle sige farvel til mine skønne kollegaer, og selvom jeg selv har truffet beslutningen og valgt at forlade SmartGuy – så var det stadig noget af det hårdeste jeg nogensinde har gjort.

MEN jeg har fundet mig et nyt job, og jeg bliver i branchen. Jeg kan dog ikke røbe så meget herinde før jeg rent faktisk starter på mit nye job d. 1. feb., men bloggen her fortsætter og stadig med lige meget fokus på børnetøj, mig personligt, min familie og som I ellers oplever det herinde.

Jeg er stadig ansat i SmartGuy til d. 1. feb., men er som sådan ikke længere en del af det da jeg har haft min sidste dag i firmaet.
I må selvfølgelig gerne spørge indtil hvis der er noget konkret I gerne vil vide, men jeg har som sagt ikke adgang til nogle af vores systemer mere og kan derfor ikke slå op hvis I lige står og mangler et svar på en bestemt style eller lign. ;0)

Jeg håber I stadig har lyst til at følge med herinde og ikke mindst i mine nye udfordringer. Jeg glæder mig selv helt vildt, selvom det også er enormt hårdt at forlade noget man er så glad for :0(

 

Goodbye Smartguy – goodbye SmartKids
Vil savne jer helt enormt :0(

 

Indlægget kan indeholde affliate links 

 

20 kommentarer

 • Marie Grøn

  Lillepigen og jeg har tilbragt det meste af december på hospitalet – derfor har jeg først nu fået tid og lejlighed til at opdatere mig på mine favoritblogs.

  Sikke da en nyhed du har smidt her, men efter at have fulgt dig gennem en tid er jeg sikker på det er en velovervejet beslutning.

  Jeg er meget glad og taknemmelig for at bloggen her vil fortsætte. Den har gennem tiden været en stor inspiration for mig og her har jeg fundet mange gode svar 🙂

  Tusind tak for det – og RIGTIG meget held og lykke i dit nye job (som jeg glæder mig til at høre meget mere om)

  KH Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke! Jeg glæder mig til at høre om det nye.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var da lidt af et chok 😉 Du er en kæmpe inspiration og jeg følger din blog med stor interesse 🙂 Mange gange held og lykke med dit nye job <3 Og sig lige til hvis de mangler en praktikant fra August 😉 haha jeg skal jo prøve, ik'? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Mathiesen

  Held og lykke med dine nye veje ! 🙂
  Håber du bliver glad for det. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Hansen

  Held og lykke med dit nye job, og tillykke med det også.
  Bliver spændene at se hvad du så skal igang med.
  God jul og godt nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Frydenlund

  Tillykke med dit nye job

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamilla Jørgensen via Facebook

  Held og lykke med dit nye job <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Nielsen

  Held og lykke og nyd din frimåned

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, nåede lige at blive helt ked, da jeg læste overskriften med “bloggens fremtid”, men jeg kan forstå, at den alligevel vil fortsætte, og det er jeg glad for 🙂 For jeg følger hvert eneste af dine indlæg..

  Jeg glæder mig til at høre, hvor i branchen du nu er havnet, og hvad du så kan komme med af nye indspark 😉 Selvom det har været hårdt at skulle sige farvel til dine gamle kolleger, går jeg også ud fra, at det nye sted må være ret så godt, siden du har taget springet 🙂

  Julehilsener,
  Maja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha ja Anette Tvedergaard Madsen det må man da sige…… Tak for din hilsen <3
  Tak Kaja Nymand og Melanie Maharaj <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Gøgsig

  Stort tillykke …! Jeg overtaget gerne dit gamle job …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie Maharaj via Facebook

  Virkelig sejt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe pedersen

  Det er altid svært storladne det trygge —

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaja Nymand via Facebook

  Verdens sejeste Pernille <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende Pernille! Du formår da at udsende julekort med indhold!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Eller med det nye siger man vel egentlig ;-);-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Held og lykke videre. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Hammershøj johansen

  Nogle gange skal man bare videre! Til trods for gode kollegaer og fedt job! Min mand tog beslutningen for to år siden, sagde et chef job op med fed hyre, tog et mellem leder job i nyt firma til knap så fed hyre! Men han trængte til luft! Og nu starter han så nyt job efter nytår igen som indkøbs chef! Så han er glad og familien er glade! Nogle gange skal man hoppe ud i det, det må bære eller briste! Og hvis man kommer godt ud af det gamle firma er der jo altid en dør åben!!! Glædelig jul og super tillykke med dit spring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Nordentoft

  Alt held og lykke. Glæder mig til at følge med i en ny del af dit liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim b

  Spændende! Held og lykke med det nye

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20. dec. - Vind ren luksus til dig selv fra Hoff by Hoff