Test af Didriksons flyverdragt, vinterjakke og skibukser - Del 2

Test af Katvig flyverdragt – Del 2

Sidste vinter (vinteren 2012/2013) hjalp Joshua og Emilia med at teste Katvig flyverdragter, som de har brugt flittigt igennem hele vinteren. I kan læse første del af testen her: Test af Katvig flyverdragt – Del 1

I denne del, kan du læse om deres endelige vurdering af Katvig flyverdragten og om deres oplevelser med den igennem en sæsons brug.

 

Test af Katvig flyverdragt – Joshua

Test af Katvig flyverdragt

Joshua har testet Katvig flyverdragt i modellen med 2 lynlåse
 

Joshuas mor beretter:

Joshua har testet en super lækker flyverdragt fra Katvig. Han har ikke tidligere haft Katvig overtøj, kun badetøj, heldragter og bluser da han var baby 🙂

Joshua er 2½ år og går i dagpleje. De er hver dag ude og gå tur, lige meget hvordan vejret er. Det har derfor været vigtigt for mig at Joshua altid har haft noget godt overtøj til alt slags vejr.

Han har derfor brugt flyverdragten hver dag og den er også blevet vasket en del. Den bærer absolut INGEN tegn på slid mm. Selvom jeg syntes den har været brugt flittigt. Ikke engang farven har den mistet og fleecen indeni er stadig dejlig blød.

Test af Katvig flyverdragt

Katvig flyverdragt efter en sæsons brug – stadig fin og pæn
 

Jeg har ikke oplevet på et eneste tidspunkt, at Joshua har været våd – så tæt og dejlig varm, det er den 🙂 Dog syntes vi at hætten er lidt “underlig”, så den har vi taget af og ikke brugt meget. Det er som om den sidder fast på en dum måde, som generer ham. Den ene elastik under foden er også røget af, fordi knappen er faldet af. Det har vi sagtens kunne leve uden og ellers er den let lige at sy på igen.

Vi har været glade for den dobbelte lynlås, da Joshua selv kan tage flyverdragten af og på 🙂

Vi kan sagtens finde på at købe Katvig overtøj, da vi syntes det er super kvalitet og samtidig et super fint design – elsker æbleprintet 🙂

 

Test af Katvig flyverdragt – Emilia

Test af katvig flyverdragt

Emilia har testet Katvig flyverdragt i modellen med 2 lynlåse
 

Emilias mor beretter:

Så er vinter sæsonen 2012/2013 ovre, og flyverdragten vi har testet har, skulle holde til en lang, våd og meget kold vinter. Emilia er meget glad for at være ude og lege, så den er virkelig blevet testet. Den har holdt tæt hele vejen igennem, både i regn, tøvejr og sne. Den har rutsjet ned af bakker og rullet rundt. Jeg har vasket den 4-5 gange i løbet af sæsonen. Vi kan se lidt slidtage på den, den er lidt slidt mellem benene, og nede ved fødderne. Bag på er den gået op i syningen, der hvor der er syet forstærkning på. Så der er ikke gået hul på den, og den skal bare lige have et par sting.

Test af Katvig flyverdragt

Sådan ser Emilias Katvig flyverdragt ud efter en vinters brug.
 

Emilia har, kunne holde varmen hele vejen igennem vinteren. Det eneste der er at sætte på den er, at den ene strop under fødderne knækkede hurtigt og knapperne er efterfølgende faldet af. Ellers har vi ikke haft nogen problemer med den. Så den kan helt klart bruges til lillesøster når hun bliver 3 år.

Så helt klart en flyverdragt der varmt kan anbefales, jeg ved godt hvilket mærke vi skal kigge næste år.

Katvig vinterovertøj bliver desværre ikke produceret til vinteren 2013/2014, men du kan Finde alt andet Katvig her.

 

Indlægget kan indeholde affliate links

 

5 kommentarer

 • Pia Hansen

  hold da op det er da det man kan kalde en ordtenlig kvalitet 🙂 igen tak for et lækkert indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Christensen

  Syntes godt nok de ser fine ud i farverne efter en hel sæson og sådan nogle små skavanker som en knap der er faldet af er jo hvad man må forvente.
  Super spændene at høre om da jeg virkelig er i flyverdragt krise i år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der kommer da ikke flyverdragter fra katvig i denne sæson.. Så virker lidt underligt at reklamere for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Camilla,

   Jeg var faktisk ikke klar over at de ikke var gået i produktion, da Katvig havde fået sendt til en forkert email – men så fik vi da lige det på plads.

   Jeg retter i indlægget og forhåbentlig kommer de igen på et senere tidspunkt og indlægget kan også være relevant for dem der overvejer at købe brugt ;0)

   Tak fordi du var vågen ;0)

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er selv en af dem der er ærgerlig over at de ikke udkommer i år.. Elsker Katvigs kvalitet, især i overtøj 🙂 Jeg har også selv valgt at købe en brugt fra katvig i år til min ene dreng… Har tidligere købt en fra ny, den blev brugt af to drenge i sæsoner, og der var ikke en eneste slidtage på den på trods af at de er “rigtige” drenge, der leger vilde lege udenfor 🙂 Elsker katvig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Didriksons flyverdragt, vinterjakke og skibukser - Del 2