Sneak Peak - Hummel AW13 Kids - Drop 2

Test af Didriksons flyverdragt, vinterjakke og skibukser – Del 2

I vinteren 2012/2013 havde jeg to testere til at hjælpe mig med at teste Didriksons overtøj. Vi testede både flyverdragt, vinterjakke samt skibukser og testernes første indtryk af overtøjet kan du læse her: Test af Didriksons – Del 1

I dette indlæg kan du læse om testernes endelige vurdering af Didriksons, samt om deres oplevelser af overtøjet efter en hel sæsons brug.

 

Test af Didriksons flyverdragt

Test af DidriksonsNicolai testede: Didriksons flyverdragt model Baffin
 

Nicolais mor beretter:

Vi har været så heldige at teste Didriksons flyverdragt til Nicolaj på 4 år og det har været en stor succes.
Didrikson har været det bedste valg nogensinde og vi har ikke tidligere prøvet en flyverdragt i en sådan kvalitet.

Flyverdragten er helt utrolig slidstærk og som det kan ses på billederne herunder, er der næsten ingen slid trods brug hver dag hele vinteren i børnehaven og derhjemme i weekenden. Vi har tidligere prøvet andre gode mærker, som efter en hel vinter har været revnet og med mærkbart slid, men det er bestemt ikke tilfældet med Didriksons.

Test af Didriksons

Didriksons flyverdragt efter en hel vinters brug – Ingen mærkbar slidtage
 

Didriksons har et genialt system som giver deres overtøj voksetillæg og det må vi endnu engang rose. Systemet har en ekstra syning indvendig i ben og arme, som gør at dragten har et voksetillæg og derfor vil kunne tilpasse barnet som det vokser. Jeg tror faktisk at Nicolaj derfor også vil kunne passe flyverdragten denne vinter ? det er genialt.

Nicolaj er meget høj og slank, men en super fordel ved flyverdragten var også, at den indvendigt kunne justeres med elastik, så den passede perfekt.

Flyverdragten er utrolig varm og lækker og vi har aldrig haft brug for at have en ekstra trøje eller fleece indenunder dragten. Den er nem at få på og af og har gode reflekser i den mørke vintertid. Vi vil helt sikkert købe Didriksons fremover, da det simpelthen er en super god investering pga. deres voksetillæg og kvalitet.

Test af Didriksons

 

Test af Didriksons vinterjakke og skibukser

Test af DidriksonsMathilde har testet Didriksons vinterjakke og skibukser – Model Melvin
 

Mathildes far beretter:

Matilde har siden uge 42 dagligt brugt hendes Didrikson skitøj og har været super glad for at have det på.

Sættet har været brugt hele vinteren på skolens legeplads og på den lokale skibakke?..og jakken ser stadig ud som da den var ny, bukserne er blevet lidt slidt på bagdelen (se billede), dog ikke så der er gået hul og de er stadig 100% vandtætte.

Test af Didriksons

Didriksons skibukser efter en sæsons brug.
 

Kvaliteten og pasformen er bare i orden, og systemet med at forlænge både ærmelængden og benlængden er bare super smart (vi har benyttet det i bukserne) – Se evt. 1. del af testen hvor vi beskrev hvordan systemet virkede.

Matilde syntes dog at de 2 lommer i jakken sidder for højt så det er svært at gå med hænderne i lommerne, ligeledes syntes hun at hætten er svær at justerer så den sidder godt og har derfor ikke benyttet hætten.

Stropperne på buksebenet til at have under fødderne er ikke til at tage af og er vanskelig at justere.
Matilde har brugt dem uden på støvlerne og de er derfor blevet slidt og ødelagt. Velcrobånd og reflekser har bare virket optimalt.

Sættet er stadig helt vandtæt også efter flere ganges vask og heftig brug igennem vinteren. 

Vi kan helt klar anbefale et Didrikson skisæt, hvis du ønsker et rigtig godt kvalitets sæt.

Test af Didriksons

 

Didriksons flyverdragter, vinterjakker og skibukser samt andet vinterovertøj fra mærket til vinteren 2013/2014 vil kunne købes på SmartKids.dk

Find alt Didriksons her.

 

Indlægget kan indeholde affliate links

 

1 kommentar

  • Karin Christensen via Facebook

    Fantastiske kvalitet og super fede farver <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak Peak - Hummel AW13 Kids - Drop 2