Dagens Lucas - Hummel, REBUS og Smallstuff

Test af Stjerne / Forkids – Del. 3

I tredje del af Stjerne / Forkids testen har jeg fået hjælp fra Andreas på 1½ år og hans mor. De har ligesom lille Elliot og lille Mathilde testet et udvalg af Stjerne og Forkids børnetøj. I kan finde de to tidligere indlæg om testene lige her:

Test af Stjerne / Forkids – Del. 1 – Elliot

Test af Stjerne / Forkids – Del. 2 – Mathilde

 

Andreas har testet følgende:

Stjerne

 

Andreas tester Stjerne og Forkids

Stjerne og ForkidsAndreas’ mor beretter:

Min søn Andreas på 1½ år var så heldig at blive udvalgt til at teste fire dele tøj fra Stjerne og Forkids. Vi har nu testet tøjet i 14 dage, og jeg må sige, at jeg er positivt overrasket. Tøjet er forholdsvis billigt i forhold til mange af de andre kendte danske børnetøjsmærker, og jeg tænkte da mit til om kvaliteten nu også kunne være så god.

Da vi modtog tøjet, var det første jeg lod mærke til den virkelig lækre følelse af god kvalitet, når jeg havde det mellem hænderne, specielt de to bodyer fra Stjerne, de var super bløde. Jeg var meget spændt på om tøjet ville føles ligeså lækkert, når det havde været vasket første gang, men det gjorde det! Pasformen er ligeledes helt i top. Andreas er en lang og smal dreng, men havde han været mere bred i det, er jeg sikker på de også havde siddet pænt grundet den lækre elastiske kvalitet.

Vi har brugt de to grønne dele som et sæt, og så med en hjemmestrikket uldvest over. På den måde blev det ikke for koldt til årstiden eller for grønt for den sags skyld, og den fine body kom til sin ret og blev vist frem. Bukserne fra Stjerne har også rigtig god pasform, har god elastik i livet og passer min slanke dreng perfekt.

Blusen fra Forkids var specielt faderen vild med. Han synes den har et rigtig flot og enkelt design. Den er i en lækker blød velourkvalitet, og står virkelig flot til et par mørke jeans. Dog oplevede vi nogle gange at blusen kravlede op bagpå, men ikke så meget at vi så det som et problem.

Vi har i hvert fald været vældig tilfredse med både kvalitet, design og pasform, og hvad endnu bedre er at prisen er super god ? 85 kr for body og 95 kr for henholdsvis bukser og bluse, det er da noget hvor alle kan være med!

 

Glæd jer til snart at finde alle de dele lille Mathilde har testet + meget mere fra de to mærker på SmartKids.dk
Jeg håber I vil tage rigtig godt imod det ;0)

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Lucas - Hummel, REBUS og Smallstuff