Konkurrence - Ticket 2 Heaven regntøj

Rokketænder og Tandfeer – Opfølgning

TandfeJEP – Så røg tand nr. 2
 

Hvad kommer tandfeer med?

Som I måske husker, så fortalte jeg i sidste uge om at Lucas havde tabt sin første tand, og bad i den forbindelse om jeres råd om tandfeer ;0) På Pforpernille på FB, kom der også rigtig mange interessante bud – Tusind tak for det ;0)

Jeg faldt for et af de råd jeg fik, fra en af jer søde læsere og tandfeen kom derfor med en 50’er med “fe-støv” på. En rigtig sød idé som spredte en sød magi om morgenen. “Fe-støvet” stammer fra en guld hår-lak som jeg havde i gemmerne. Den kan købes i de fleste Matas forretninger.

Efterfølgende viste jeg 50’eren frem på Facebook, hvorefter mange mente at det godt nok var mange penge og at jeg nu havde vent tandfeen til at komme med så mange penge hver gang der røg en tand :0)

 

Hvad forventer børn af tandfeen?

For mig er hele magien omkring tandfeen, julemanden og så videre ikke noget der afhænger af størrelsen eller mængden af det man får. Magien ville da forsvinde hvis tandfeer kom med det samme hver gang – ville det ikke? Herhjemme er det vigtigt for os at vores børn lærer at sætte pris på de ting de får, og det gælder også i forhold til fødselsdage og julegaver.

Jeg havde faktisk ikke tænkt mig at Lucas skulle have en 50’er hver gang han tabte en tand. Jeg havde faktisk ikke skænket det en tanke om hvad “tandfeen” skulle komme med næste gang ;0)

Men faktisk skete der det utrolige at dagen efter at tandfeen havde været her, så kom Lucas hjem fra børnehaven med endnu en tabt tand ;0)
Flere på Facebook mente ikke at jeg de næste gange kunne give Lucas mindre, nu jeg havde vænnet ham til at han fik så mange penge. Men Lucas på snart 6 år, forstår faktisk ikke helt hvad penge er værd. Han tænker i mængder som 1, 2, 3. For ham er 3 én-kroner mere værd end én 50’er.

Derfor fik han faktisk ikke 50 kr. for tand nr. 2 :0)

Tandfeen kom anden gang med en guld-mønt (denne gang en 20’er) og havde faktisk spredt lidt “fe-støv” ved hans hovedpude.

 

Er tandfeer magiske hjemme ved jer?
Ved jeres børn hvad tandfeen kommer med og kommer hun med det samme hver gang?
Er 50 kr. meget at få for en tand?

Tak om I vil dele jeres meninger med mig :0)

 

1 kommentar

 • Mette Straube

  Hvor er det bare en super fed idé med Fe´støv ! Det vil jeg helt sikkert abe efter, når (Eller HVIS) Valdemar da engang taber de pokkers tænder.
  Drengen er 7 år, og har ikke så meget som bare én tand der kan rokkes lidt ved, til stor ærgelse for ham.

  Personligt, synes jeg på ingen måder at 50,- er for meget. Som du selv skriver, er det jo ikke en 50´er der ryger under puden HVER gang han taber en tand.
  At tabe sin første tand, er da kæmpe stort. I hvert fald herhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence - Ticket 2 Heaven regntøj