Kids-Up - Forår/sommer 2013

Koin – Forår/sommer 2013

Idag har jeg også haft besøg af et af mine egne absolutte favoritmærker for tiden – nemlig Koin.
Et mærke som mine egne drenge bruger rigtig meget lige nu og som jeg absolut elsker stilen på ;0)

Her er et par af de styles som jeg i dag har købt ind, og som jeg allerede tænker jeg selv MÅ eje til Julius til næste sommer ;0)
Jeg er helt vild med Koin pga. de mange fede detaljer i tøjet. F.eks. lynlåstrøjen her som jo egentlig har en ret piget farve, men den er bare slet ikke for tøset til en dreng pga. de mange fine detaljer.

Men Koin laver jo altså også pigetøj, og her er stilen bestemt heller ikke forkert. Jeg synes specielt godt om stilen fra ca. 6 år og op. Koin går fra str. 3-12 år, og er noget af det mest stilrene børnetøj uden dog at være for voksent og stadig med en børnevenlig indgangsvinkel.

Hvad synes I om Koin?

Follow me onBloglovin’ – Like me onFacebook – Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kids-Up - Forår/sommer 2013