110614 - Dagens mor i Ganni + MbyM

150614 – Dagens Lucas i Ticket

Ticket

T-shirt fra Ticket 2 Heaven – 199 kr. 139 kr. (LIGE HER) // Jeans fra Hummel //
 

Lucas som han så ud i går ;0)
Vi har været ret glade for Ticket 2 Heavens nye tøj kollektion, stilen har været lige mig til drengene og kvaliteten er virkelig god.

Desværre så ved jeg også som indkøber indenfor børnetøj, at folk har deres præferencer og det kan være virkelig svært som nyt brand at slå igennem eller som her hvor et allerede velkendt brand vælger at lave en helt ny linie som er en anelse udenfor deres kernekompetencer. Derfor har jeg også måtte træffe den beslutning at Ticket 2 Heavens tøjkollektion ikke kommer til at blive repræsenteret  på Boozt fra efteråret. Vi solgte det ganske enkelt ikke godt nok :0(
Super ærgerligt når der nu faktisk endelig var nogle der lavede noget virkelig fedt tøj, som tilmed også er i en super god kvalitet.

Men hvorfor er det egentlig at vi som forældre går efter de præcis samme mærker sæson efter sæson? Har I prøvet noget fra Tickets nye tøj kollektion til jeres børn og hvad synes I om det?

Hvis I ikke lige vidste at den eksisterede, så er den faktisk lige nu nedsat inde på Tickets egen hjemmeside – hvor der stadig er en del af de lækre styles tilbage. I kan finde det LIGE HER.

Ticket

Indlægget indeholder affiliate links 
 
 

2 kommentarer

 • tina stig andersen

  Jeg har gennem årene været rigtig glad for TTH til begge mine børn, men har dog primært brugt deres overtøj.

  Jeg har ikke noget fra den nye kollektion og det skyldes ganske enkelt at
  der ikke er nok fysiske butikker som har den repræsenteret og TTH har valgt at lukke deres egen butik i Vedbæk inden de havde fundet nye lokaler.

  Jeg bruger primært webshops som supplement til fysiske butikker – altså har jeg i 99% af tilfældene set en vare i en fysisk butik, som måske ikke har haft den rigtig størrelse hjemme eller, hvis varen findes i flere farvekombination, den rigtig farve.

  Jeg gider ganske enkelt ikke at risikere at materiale, pasform eller lign
  ikke lever op til mine forventninger og jeg skal bruge penge på at sende
  en vare retur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Hammershøj Johansen via Facebook

  Er vild med det og ungerne elsker at røre sig i det

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

110614 - Dagens mor i Ganni + MbyM