Dagens Lucas - Hummel Karma kids

Dagens Julius – Nyt Hummel

Hummel t-shirt – 199,75 kr. // Hummel bordeaux bukser – 449,75 kr. // Hummel sneakers– 499,75 kr. //
Et lille glimt mere af det nye Hummel, her på Julius. I går viste vi bukserne Julius har på her på SmartKids Facebook sat sammen med en række andre styles. En del skrev at bukserne ikke lige var dem og derfor vil jeg da bare lige vise jer her hvor fede de faktisk er ;0) Eller det synes jeg ihvertfald :0)
Bukserne fås også i en frisk turkis farve, og vi har faktisk begge farver til begge drenge. Dejligt med noget nyt fra Hummel og så er den bordeaux farve jo ret aktuel i modebilledet lige nu ;0)
Lige her har vi sat bukserne sammen med en Hummel t-shirt, men faktisk passer de sammen med ret meget andet. Også fra Hummels kollektion, hvis man er mest til at blive i samme mærke ;0)
Julius har også fået nye sko fra Hummel og vi har denne gang valgt skind udgaven, som fås i flere forskellige farver. Julius er ved at have en kæmpe fod og bruger nu str. 37 i Hummel som er små i størrelserne. Derfor synes jeg også han skulle have en model med lidt mere afdæmpede farver og vi har derfor valgt den grå sneakers med marineblå og bordeaux vinkel på.
Håber hans fod stopper lidt med at vokse nu, så vi kan blive i Hummel sko nogle år endnu ;0)
Follow me onBloglovin’ – Like me onFacebook – Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Lucas - Hummel Karma kids