Vinderne af Moonkids blev.....

Min arbejdsuge

Jeg har hamrende travlt for tiden med at købe en masse lækre forårsvarer hjem til foråret 2013 :0)

Mandag
Som regel møder jeg altid ind på kontoret kl. ca. 7.30 de dage hvor jeg altså er på kontoret :0) Ofte er jeg rundt på det meste af sjælland for at disponere hos alle vores mærker. Men nogle af vores mærker er også så søde at komme til mig i Jyderup – mellem Holbæk og Kalundborg, hvor SmartGuy har sit domicil.
Mandag var jeg på kontoret og havde møde med Kids-Up og Sebra.

Kids-Up SS13 Sneak Peek


Et lille sneak peek på hvad der kommer til foråret 2013 fra Kids-Up. Seje jeans med pailliet baglommer til pigerne. Til drengene en rigtig fin stribet strik i 3 flotte farver, og en super trendy vest :0)

Tirsdag
Var jeg igen på kontoret og havde møde med Morten fra HOUNd, ByHOUNd og KOIN. Super fede kollektioner fra alle 3 mærker. Kender du ikke mærkerne, så er HOUNd og ByHOUNd til de seje tweens (HOUNd er til dreng og ByHOUNd til pige), mens KOIN er til piger og drenge i alderen 2-12 år. Virkelig mærker du bør holde øje med hvis du ikke allerede gør ;0)
HOUNd har forøvrigt de bedste basis t-shirts i str. 8-16 år og så koster de kun 149,75 kr. Jeg har tidligere skrevet om dem lige her og her.

HOUND SS13 – Sneak Peek

ByHOUNd AW12 – Sneak Peek

ByHOUNd er en express kollektion, så derfor var den kollektion jeg bestilte tirsdag til levering allerede i efteråret :0) Her har I et lille sneak peek:

ByHOUND er lidt mere eksklusivt end flere andre tween pige mærker – og jeg synes nærmest selv jeg får lyst til at iføre mig nogle af styles’ne – hvis altså lige de var i str. voksen :0)

Koin SS13 – Sneak Peek

KOIN er bare et super sejt mærke til de mindre fra 2-12 år. Og den nye forårs kollektion er ikke mindre sej :0) Elsker selv mærket til mine drenge.

Onsdag
Dagen brugte jeg i det nordsjællandske med disponering hos både Ticket 2 Heaven og Nike.
Jer der følger mig på Facebook, så også allerede i onsdags et lille sneak peek fra TTH, som skabte en del debat og efterfølgende dette indlæg om TTH og de tests der har været af bl.a. deres regntøj.
Kan kun anbefale jer at læse indlægget.

Jeg var selv vild med den regnbue stribede kombination Ticket 2 Heaven havde lavet i både regntøj, skoletasker, penalhuse m.m. En del af jer inde på Facebook mente dog at det var efterligning af MOLO’s regnbuestriber. Jeg synes TTH’s kombination har et tvist med de smalle striber og har allerede besluttet at Lucas skal have lige præcis den skoletaske næste år når han starter i skole :0)

Ticket 2 Heaven SS13 – Sneak peek

Efter Ticket 2 Heaven kørte jeg til Nike, og disponerede en masse lækre varer til foråret :0)
Det kan jeg dog ikke vise før vi nærmer os tiden for at det lander i butikkerne, men jeg kan love jer at der er rigtig meget lækkert. Har i lagt mærke til hvor mange fede varer der allerede er kommet online fra Nike på SmartKids.dk ?

Torsdag
Igen en dag på kontoret, hvor jeg havde disponering med QueenZ og et møde med søde Lisbeth fra Holly’s :0)
QueenZ er også et ekspress mærke, så det vil sige at det jeg disponere hos dem – det kommer også hjem på lager med det samme ;0) Så det I ser på billederne herunder kommer meget snart på SmartKids.dk.

Queenz – Sneak peek på kommende varer

Fredag
Fredag havde vi igen photo-shoot med børn og denne dag med de to mærker Creamie og KOIN. Julius var med som drenge model og det var han sammen med 4 piger. Vi skulle nok have tænkt over at vi skulle have haft en dreng mere inde – men vi forsøger os stadig frem for at finde ud af hvordan vi gør det bedst, hvor mange børn vi kan have inde af gangen og hvor meget tøj de kan nå på én dag :0)
Men billederne bliver gode og jeg glæder mig selv SÅ meget til at se det hele online på SmartKids.dk. Tror og håber det bliver rigtig godt.

Imens der blev skudt billeder og vores søde stylister og dygtige fotografer havde styr på alle ungerne, nåede jeg så lige at disponere Next Level med deres sælger Thomas, som var så sød at komme til mig ;0)

Next Level – Sneak Peek SS13

Der kommer til at ske en masse på Next Level og jeg kan love jer for at det er til det bedre. Så mange rigtig fine ting til de seje tweens fra dette mærke og til helt igennem fantastiske priser ;0) Glæd jer.

Det var så min arbejdsuge :0) Selvfølgelig fyldt op med en masse interne møder og planlægninger.
Travl uge, men kun med 1 ude dag fra kontoret – så det er lidt usædvanligt :0)

Håber I kan lide alle Sneak Peeks i dette indlæg. Kom endelig med jeres kommentarer :0)

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderne af Moonkids blev.....