Sneak Peak - Hummel AW14

Kortærmede fede t-shirts til de større drenge

Det kommer nok ikke bag på så mange, at mine børn på ingen måde egentlig mangler tøj…… Men sjovt nok, så kan vi faktisk også støde på huller i garderoben, selvom mor er en vaskeægte børnetøjsindkøber :0)
Så efterhånden som vejret er blevet bedre og bedre, så gik det faktisk op for mig at Julius manglede kortærmede t-shirts. Han går stort set ikke i andet pt., hvor jeg da drengene var mindre også ofte brugte langærmede t-shirts til dem her i for-sommeren.

Så derfor har jeg været på jagt efter fede kortærmede t-shirts, som også gik op i Julius’ størrelse som er str. 12-14 år efterhånden. Flere af dem er endda så også sat ned ;0) Det er da WIN :0)

Fede t-shirts

1.  D-xel –  129,95 kr. 99 kr. (LIGE HER) // 2. D-xel – 129,95 kr. (LIGE HER) // 
3. Petit by Sofie Schnoor 
199 kr. 139 kr. (LIGE HER) //
4. molo 249 kr. 189 kr. (LIGE HER) //  5. Petit by Sofie Schnoor 299 kr. 209 kr. (LIGE HER) //
 
 

Fede t-shirts til de større børn

Alle t-shirts kunne jeg få i str. 12 eller 14 år, som eller primært findes i tween mærkerne. Der er dog flere børnetøjsmærker der har deres kollektioner helt op til str. 14 år – og det er jeg personligt stor tilhænger af. Nogle gange bliver tween tøjet lige en tand for voksent, og Julius er trods alt kun 9 år (snart 10).
Jeg kan garantere jer for at hvor det er muligt så sørge vi for på Boozt.com at ligge stk. ind på alle str. i mærkerne, for jeg er faktisk ikke den eneste der fortsat ønsker at købe disse str. Så har du det ligesom mig, så tag et kig på Boozt.com, hvis du kigger efter tøj til dine store, snart teens, børn :0)

Kun t-shirt nr. 4 i collagen herover havde Julius i forvejen, men jeg har sat den ind, da den molo t-shirt vi egentlig købte nu er udsolgt.

Indlægget indeholder affiliate links

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak Peak - Hummel AW14