Småfolk - Vinterovertøj 2012

Dagens – Nye jeans fra One green elephant

Jeans fra One green elephant // Støvler fra ShoeBiz // Tanktop fra Rosemunde // Glimmer-strik fra Vila (ældre sag)

Vil lige vise jer mine nye jeans i fantastisk lyserød farve fra mærket One Green elephant – hold nu op, hvor jeg synes de er fede :0)
Elsker jo farver, og One Green Elephant laver jeans i de mest fantastiske farver.

Eneste ulempe er at de er meget lavtaljede og jeg er ellers mest til højtaljede jeans. Men nu har jeg altså haft dem her på hele dagen i dag – og det har ikke generet mig. Der er 2% elasthan i bukserne, men det føles faktisk som om der er mere ;0) De er vildt behagelige at have på.
Kan varmt anbefales.

Kan I lide mine lyserøde jeans?

4 kommentarer

  • Anonymous

    jeg sys de er såå fede til dig, og hallo man, det er vist længe siden du har ku klemme dig ned i så tæt siddende bukser og få sådan en go røv wuhu pift pift.. jeg ville nok ik købe i lysrød, men de er fede til dig med sort og sort.. Rikke Z H <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vildt flotte – kan de købes ved Smartgirl.dk?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Småfolk - Vinterovertøj 2012