Vossatassar - Kender I mærket?

Vind Bundgaard børnesko

Bundgaard er et godt og velkendt dansk brand indenfor børnesko, der startede helt tilbage i 1904. Bundgaard arbejder ud fra filosofien om at udvikle foden naturligt – den skal have bevægelsesfrihed og plads under de helt rette forudsætninger. Bundgaard bestræber sig løbende på at forbedre og udvikle skoene i et kompromis mellem rigtigt design og korrekt anatomi.

Jeg har fået lov at teste Bundgaard og har fået 2 små hjælpere på banen med at teste. Jeg har yderligere fået mulighed for også at give 2 af jer læsere mulighed for at vinde Bundgaard fodtøj til jeres egne børn ;0)

Bundgaard brune sandaler – TILBUD til 349,75 kr. // Bundgaard blå sko – TILBUD til 349,75 kr. //
Bundgaard sølv sandaler – TILBUD til 349,75 kr. // Bundgaard lyserød begyndersko – TILBUD til 349,75 kr. //

Joshua tester Bundgaard

Joshuas mor beretter:

Bundgaard skoen sidder rigtig godt på Joshuas fod. Vi har fået dem i str. 22. Joshua har en lille, men lidt bred fod og høj vrist. Bundgaard skoene er brede, så de passer perfekt til hans fod. Skoene er med velcro lukning, så de er meget lette at åbne, så foden let kan komme i. Joshua kan oven i købet selv tage dem af JDesuden har de en super lækker rågummi-sål og er dejlig bløde indeni idet de er af ruskind ? de er bare lækre og har et fint design.
Da Joshua så skoene første gang blev han super glad. Han ville prøve dem med det samme og er meget stolt af dem. Når han skal have sko på er det også dem han tager frem for et par andre sko han har. De er absolut favoritten her hjemme J
De er både blevet udsat for legeplads med små sten, regnvejr og mudder og de er stadig lige som nye. Jeg tørrer dem blot over med en klud og så får de den flotte orange og blå farve tilbage.
Vi kan klart anbefale denne sko, især til børn med brede fødder som har svært ved andre sko, ligesom Joshua.

Bundgaard sandalerne er i skind og med rågummisål. Der er velcrolukning henover anklen og to spænder. Sandalerne har Joshua også i str. 22, ligesom skoen.
Jeg er helt vild med modellen og farven passer til alt. De er lette at få på, da velcrolukningen kan åbnes ret meget. Det er super smart med de to spænder, der har vi spændt dem helt ind, da hans fod ikke er så tyk ned mod hans tær. De er igen brede og sidder derfor perfekt på hans lille fod J

Kvaliteten er super lækker.
Joshua er også glad for disse her og han kan både løbe og klatre i dem ude i haven. Det er desuden dejligt at de er lukket i snuden, da han bruger meget tid på at køre på sin plastic motorcykel og ellers ville få skrabet tæerne alvorligt.
Vi har kun positivt at sige om sandalerne og er rigtig glade for dem. Vi glæder os desuden til at bruge dem endnu mere når vi skal på ferie i Bulgarien og forhåbenligt i det danske sommervejr.

Emily tester Bundgaard

Emilys mor beretter:

Emily har testet de lækreste sko og sandaler fra Bundgaard. Det hele startede med at jeg skulle sige hvilken str. hun bruger og hold op det var svært at vurdere om hun skulle have dem lidt større eller lige så de passede. Hun havde sko i str. 19 og de passede, men derfor var str. 19 i Bundgaard ikke samme str.
Jeg må indse at det med sko det er og bliver svært JJeg brugte de str. guides og indvendige mål som SmartKids.dk har, så er man sikker på at man bestiller rigtigt.
Sko

Det næste var så om det skulle være prewalk sko eller almindelige sko. Emily havde et par prewalk fra Bundgaard og jeg tænkte, at hun var klar til de almindelige sko da hun er tæt på at gå og de nok gav noget meget støtte. Da jeg modtog skoene levede de fuldt ud op til mine forventninger. Super lækker sko i en gammeldags stil som bare stadigvæk er flot.
Skoene er i en sart lyserød farve som har lidt sølv glimmer i og jeg er helt tosset med at den ikke er helt lyserød men heller ikke sølv som rigtig mange sko er idag.

Bunden på skoen er hård og med små dupper som gør at fødderne står godt fast. De er super lækre i selve skoen samt støtter foden godt. Som jeg kan tyde på Emily så strammer de ikke eller er for hårde. Emily plejer at brokke sig lidt når hun får sko på og når hun sidder i klapvognen så sidder hun og sliber fødderne sammen så de falder af.
Men med de her Bundgaard, har hun slet ikke sagt noget når hun fik dem på og hun har ikke kæmpet for at få dem af.
Emily har haft skoene på udenfor, og da hun ikke går alene endnu så begyndte hun at kravle og desværre så blev skoen allerede slidt i snuden. Jeg tænkte bare mega æv altså, så lækre sko og så er de ødelagte. Men her efter en måned så holder skoene stadigvæk, der er ikke gået hul i snuden og skoen virker meget robust. Skoen er ikke tung og det er super da Emily stadigvæk øver sig på at gå og vi kan se at hvis en sko er for tung så har hun ret svært ved at gå. Men med de her sko da går hun godt da støtten ved anklerne er så god og skoen ikke vejer særlig meget, så hun får kun noget godt ud af at have dem på.
Jeg synes snørebåndene er lidt lange, de går hurtigt op og det kæmper vi lige lidt med når hun har dem på. Jeg tror når hun først går så bliver det lidt et problem at de går op og hun kan vælte i dem. Lige nu er det ok da de sidder så godt på foden at de ikke bare falder af selvom snørebåndet går op.
Sandaler

Vi har også testet de sødeste sandaler i sølv med små lyserøde blomster. Jeg kunne ikke helt finde ud af om jeg var vild med sølv sko eller om det bliver for meget. Men jeg har lagt mærke til at der findes rigtig mange sølvsko så jeg tænkte at de jo må være fine, og de her er ret søde og passer egentlig til meget af det tøj jeg har.
Sandalen sidder så godt på foden, den er lidt høj ved anklen og derfor støtter den godt selvom det er en sandal. Det er super for Emily som jo øver sig på at gå, og hun har brug for noget støtte. Sandalen er ikke som jeg ser mange sandaler er hvor de er meget åbne, de her er lavet så der kommer luft til fødderne, men er stadigvæk så lukket så de støtter foden. Noget som jeg synes er godt er, at der ned for tæerne er et stykke og det beskytter de små tæer og negle når Emily slæber fødderne efter sig eller kravler.

Lukningen ved anklen er super god, sandalen er dog lidt tungere end skoen, og det er sålen som gør det, men den er lavet så den er stødabsorberende og bunden hård, hvilket gør den behagelig at have på.

Vind Bundgaard børnesko

Jeg udlodder i samarbejde med Bundgaard, valgfrie Bundgaard børnesko fra SmartKids.dk til 4 heldige læsere, som hver frit kan vælge et par.

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

1: Tilmelde dig bloggen via bloglovin. Det gør du ved at klikke på bloglovin logoet ude i højre side af bloggen eller ved at klikke på de indsatte links her: bloglovin.

2: “Like” dette indlæg på bloglovin: bloglovin

3: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB

4: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn.

Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)

Jeg finder søndag d. 8. juli de 4 heldige vindere og tjekker at ovenstående er opfyldt.

Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter og gælder kun Bundgaard børnesko.
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

172 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vossatassar - Kender I mærket?