Stemnings billeder fra CIFF kids

Stemnings billeder fra CPH kids

Lidt stemnings billeder fra Cph kids som blev afholdt i Tapperihallerne ved Carlsberg i sidste uge.

3 kommentarer

 • Anonymous

  Personligt er jeg heller ikke slavisk mærkedyr, men kigger dog stort set aldrig
  i supermarkedskæderne og H&M efter tøj til mine børn, da jeg alt for mange gange oplever at pasform og facon i holder efter vask. Jeg har dog nogle basisbluser til min søn, som jeg er rigtig glad for og som holder farver og pasform.

  Så jeg køber næsten kun mærketøj til mine børn, men holder mig ikke kun til nogle få mærker, men køber meget bredt. Det ændrer sig også meget efterhånden som de nu bliver større og derfor ikke kan passe de små størrelser – op til 8 år. Og det vigtigste for mig er også klart kvalitet og pasform. De skal kunne lege og bevæge sig i tøjet – ikke kun se smarte ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ved ikke om man kan sige at ALLE de trendy mærker ligger i Tapperihallerne ;0) Jeg synes også der er masser af trends at spotte i Bella centeret. Personligt er jeg lidt imod det snobberi der hersker omkring hvad der er trendy og in at give sit barn på. Jeg har personligt ALDRIG bekymret mig om mærket i nakken på mine børn, men mere at de havde det behageligt i det tøj de havde på. Jeg har altid lagt vægt på at de var pænt klædt på, men det kan man altså sagtens være selvom man ikke har et bestemt mærke i nakken ;0)

  På CIFF kids som ligger i Bella, vil jeg derimod sige at mange af de store mærker ligger og dem der virkelig omsætter. F.eks. Hummel ligger i Bella.
  Det er vores ubestridt største brand på smartkids.
  Alle teen-mærkerne ligger også i Bella.

  Retro stilen som har været meget fremme de sidste 5 år, er så småt på tilbage togt. Ikke at den stopper helt – det tror jeg bestemt ikke. Men jeg ser en tendens til at vi bliver lidt mere klassiske og stilrene i udtrykket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Så alle de trendy mærker var i Tapperihallerne ??

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stemnings billeder fra CIFF kids