Vind lækkert børnetøj fra KOIN

Lækker overraskelse fra Ej Sikke Lej

Se lige en dejlig overraskelse der lå og ventede på at jeg kom hjem idag. Lækkert nyt forårstøj fra Ej Sikke Lej :0) Mest til Lillebror Lucas på snart 5 år, da jeg synes Julius på 7½ år er ved at være for stor til Ej sikke Lej. Han har dog fået det fine nye grønne sengetøj og en stribet langærmet t-shirt i økologisk bomuld.
Lucas er allerede helt vild med blusen med blæksprutterne og har allerede besluttet at den SKAL han have på i morgen ;0) Tænker at give ham den stribede langærmede indenunder – ligesom jeg har lagt det her. Er det ikke bare fint??
Alle de viste styles kommer selvfølgelig også på smartkids.dk indenfor de næste dage ;0)

De små frotte-shorts havde vi også sidste år – og de var virkelig populære. Drengene elskede at rende rundt i dem. Og så gør det jo ikke noget at farverne på striberne faktisk er endnu bedre i år ;0)

Lige et par billeder af Lucas i shorts’ne fra sidste år, hvor vi tilbragte en stor del af marts måned i dejlige Thailand. Uhh der gad jeg godt sidde lige nu ;0)
Elsker selv billedet af ham hvor han står og tisser med bukserne nede….. Man kan jo ikke bare tisse i vandet – så må man hellere gøre det ordentligt :0)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind lækkert børnetøj fra KOIN