260613 - Dagens Lucas i Forkids strik

Ny Sommerland Sjælland konkurrence

Sommerland sjælland konkurrence

I går fandt jeg den heldige vinder af min Sommerland Sjælland konkurrence, hvor jeg denne gang trak en vinder udfra de mange gode historier I havde lagt i kommentarfeltet ;0) (Normalt trækker jeg en helt random vinder)
Faktisk ville jeg gerne have valgt jer alle sammen som vindere, men specielt en kommentar fik mig til at trække på smilebåndet:

Jeg har uendelige gode minder fra Sommerland Sjælland. Min søster og jeg var der i dagevis, helt tilbage fra det åbnede. Lange hele dage på en hoppepude, og lange nætter med søsyge bagefter. Dage på trampoliner. Set det vokse og blive større og hyggeligere, vandlandet er vokset helt vildt. Jeg ville synes det var fantastisk nu at vise MINE unger det =)

Kommentaren kommer fra Eva Sørensen som dermed vandt 2 fribilletter, men kunne faktisk ligeså godt være kommet fra mig selv ;0)
Jeg er nemlig også opvokset med uendelig mange dejlige minder fra Sommerland Sjælland som seriøst var højdepunktet hver sommer. Jeg er opvokset i det dejlige Odsherred som vi nu selv har bosat os i og glæden ved at se mine egne unger boltrer sig i selv samme paradis er helt igennem ubeskrivelig.

 

Ny Sommerland Sjælland konkurrence

Sommerland Sjælland konkurrence

Ville du også bare rigtig gerne have vundet så har du en ny chance nu. Sommerland Sjælland har lige lagt en ny konkurrence på deres Facebook, hvor du kan vinde den vildeste VIP tur med limousine kørsel og det hele. Der er absolut ikke sparet på noget!!! Og I kan vinde adgang for optil 8 personer men limousine kørsel fra en vilkårlig adresse i Danmark. Så hvis I ikke er så heldige at bo tæt på, så er det da en super fed konkurrence ;0)
Det kunne da være lidt fedt hvis det var en af jer herinde fra der gik hen og vandt ;0)

Deltag lige her: VIND VIP tur til Sommerland Sjælland

 

Follow me on Bloglovin? ? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

260613 - Dagens Lucas i Forkids strik