Brødre i Papfar Kids

Test af Noa Noa vinterjakke og skibukser

Så er turen kommet til test af Noa Noa vinterjakke og skibukser, som Freya på 7 år hjalp mig med at teste igennem hele sidste vinter. I kan læse første del af testen her:
Test Noa Noa vinterjakke og skibukser – Del 1

Her i dette indlæg kan I læse om Freya’s oplevelser og erfaringer med Noa Noa vinterovertøj – og ikke mindst hvordan det har holdt til en hel vinters brug.

 

Test af Noa Noa vinterjakke og skibukser – Freya

Test af Noa Noa vinterjakke og skibukser

Freya har testet Noa Noa vinterjakke og skibukser
 

Freyas mor beretter:

Freya har testet 2-delt sæt fra Noa Noa Miniature. Vi kendte kun mærket fra bluser og nederdele så vi var spændt på at teste.

Konklusion: Jeg har været ret overrasket over hvor mange detaljer der har været ved dette sæt ? måske fordi jeg ikke lige har forbundet Noa Noa med funktionelt vintertøj til børn. Sættet har været utrolig slidstærkt. Freya har brugt især jakken konstant hele sæsonen igennem. Farven har været utrolig praktisk og materialet af høj kvalitet og meget afvisende overfor mudder og snavs. Mange gange har jeg kunne tørre sættet af med en våd klud og vupti var det klart igen. Sætter syner så godt som nyt efter endt sæson, farven er stadig flot efter flere vaske. Det eneste sted der er slidt hul er ved ærmegab, men det skyldes helt klart at Freya tit har taget sine vanter af og trukket ærmerne godt frem for at varme fingrene 😉

Test af Noa Noa vinterjakke og skibukserTest af Noa Noa vinterjakke og skibukser

Noa Noa vinterjakke og skibukser efter en hel vinters brug
 

Freya er en pige der er meget varm og nemt sveder, hvilket kan være svært at forene hvis overtøjet ikke er foret ordenligt. Hun har på intet tidspunkt været svedig indvendig og har selv kun givet udtryk for at have det rart i sættet. Det har ligeledes været super nemt at få bukserne ud over støvlen, da der er elastik i siden. Jeg vil også gerne fremhæve sne/-vindfanget både i taljen og ved ærmerne. Det har været rigtig god detalje så sneen ikke har kunnet komme ind hverken på maven eller op i ærmerne.

Jeg vil til hver en tid anbefale Noa Noa Miniature til andre, det holder helt igennem og er af rigtig god kvalitet samt funktionalitet.

 

Noa Noa vinterovertøj 2013

Noa Noa har igen i år lanceret en super fin og 100% funktionel serie af vinterovertøj, som kan mixes på kryds og tværs.
Find Noa Noa Miniature overtøj til den kommende vinter på SmartKids.dk

Test af Noa Noa

Find Noa Noa Miniature vinterovertøj på SmartKids.dk
Noa Noa Vinterjakker, str. 2-12 år – 849,75 kr // Noa Noa skibukser, str. 2-12 år – 749,75 kr. //
Noa Noa Flyverdragt, str. 2-10 år – 1199,75 kr. //
 
 
Indlægget kan indeholde affliate links 
 
 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brødre i Papfar Kids