Vores historie - Del 13 // Lettelse

Jeans til tweens

Jeans til tweens

Julius’ jeans da han kom hjem fra legepladsen idag……
 
 

Forårets kommen har virkelig fået drengene til at komme ud at lege, og det er simpelthen så skønt. Noget der er knapt så rart, er at de virkelig giver den gas udenfor – måske lidt mere end hvad jeg lige er vant til.
Det betyder også at de er virkelig hårde ved deres tøj og specielt deres jeans og bukser er hårdt udsatte.

Jeg har efterhånden vænnet mig til at de kom hjem med knæ der var helt grønne, men i dag kom Julius da så lige hjem med fuldstændig itu-revne jeans !!! Han var hoppet ned fra et shelter, hvor et søm så havde revet fat i hans bukser…..
Den anden dag var det Lucas hvis helt nye Hummel softshell jakke var indsmurt i grøn maling efter han havde malet til spejder….

Jeg må virkelig i den grad bide mig selv i tungen for tiden, for er der noget jeg aldrig har kunnet snuppe, så var det hvis børn ikke fik lov bare at lege fordi de absolut skulle passe på tøjet. Vi har altid haft det sådan at intet tøj er for fint til at have på, og tøjet jeg vælger til mine egne børn skal ikke begrænse deres leg. Herhjemme betyder det at de har hygget sig og haft det sjovt, når de kommer sådan hjem – MEEEEEENNNN en lille del af mig ærgrer mig altså også bare en lille smule…..

Jeans til tweens

I forbindelse med at Julius er så hård ved sit tøj lige nu og i kombination med at han lige har taget et ryk mht. størrelse, så har jeg måtte på udkig efter nye jeans/bukser til ham. Vi er glade for jeans fra tweens-mærker som Cost:Bart, HOUNd og D-xel til ham – og han kan faktisk heller ikke rigtig passe børnetøjet mere. Så vi er nærmest 100% i tweens mærkerne til Julius nu – og så en del molo også, som laver op i str. 14 år på mange styles.

Jeg har fundet en masse fede jeans til Julius – LIGE HER

 

Jeans til tweens

Jeans fra D-xel – SPAR 25% KLIK HER // Jeans fra HOUNd – SPAR 25% KLIK HER //
Jeans fra Cost:Bart – SPAR 40% KLIK HER //Jeans fra D-xel – SPAR 40% KLIK HER //
Jeans fra HOUNd – SPAR 40% KLIK HER //
 
Alle sammen fundet LIGE HER, hvor der er et stort udvalg af jeans til tweens
 
 

Til gengæld har drengene også en hel masse tøj og sko som de har behandlet rigtig pænt og som vi derfor søger nye ejermænd til når de ikke længere kan passe det. Tjek bloggens FB side, hvis du kunne være interesseret i deres aflagte – og altså stadig fine tøj. Find os på Facebook LIGE HER

 
 

Indlægget indeholder affiliate links.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores historie - Del 13 // Lettelse