Dagens Lucas - Kulör og Ej sikke Lej

Konkurrence – Vind Wheat børnetøj

Wheat blev grundlagt i 2002 af Charlotte og Peter Galsgaard, og er et forholdsvis nyt mærke på SmartKids.dk.
Wheat er med sine klassiske linier, lyse farvekombinationer og originale mønstre videreførelse af den stærke skandinaviske designtradition.

Hos Wheat er børnene altid i fokus og i designet er man yderst opmærksom på de specielle hensyn, der skal tages til børnetøj. Hvert design er tilpasset børns præmisser. Justérbar elastik, tilpas vidde og naturlige materialer er med til at sikre hvert barns bevægelsesfrihed.
Jeg har selv fået lov til at teste Wheat på min egen Lucas på 5 år og derudover har lille Emily på 1 år testet pigetøjet. Du har herunder mulighed for selv at vinde et gavekort til Wheat børnetøj fra SmartKids.dk

Emily tester Wheat børnetøj

Emilys mor beretter

Da jeg første gang fik Wheat tøjet i hænderne tænkte jeg bare, wow og jubiiii. Det er lige sådan noget tøj jeg står og beundrer når jeg ser det på andre børn eller i butikkerne. Jeg synes det er så sødt, men desværre køber jeg aldrig tøj i denne stil, da min mand/Emilys far ikke deler denne begejstring for stilen. Så jeg blev vildt glad da jeg endelig kunne give Emily det på, og hun ser så nuser ud i det.

Det er så mega sødt og bedst af alt virkelig lækkert. Emily virker til at det er super behageligt, og jeg kunne heller ikke forestille mig andet, lækker kvalitet og luftigt. Det er faktisk sådan at det nu er Emilys far der giver hende tøjet på, hvilket jo overrasker mig meget, men det viser også bare at tøjet er lækkert, så lækkert at han fik øjnene op for hvor skønt tøjet er og hvor sød den stil er til børn. Så tak til Wheat :0)

Bukserne
Jeg elsker de bukser, Emily bruger dem rigtig meget. De er løse, men elastikkerne i benene gør at hun ikke generes af det, hun kan bevæge sig så godt i dem. Stoffet er ret tyndt, hvilket er perfekt som sommerbukser, men her i DK har vi jo ik så meget sommer, så vi giver hende ofte et par strømpebukser på indenunder når det er lidt køligt.
Selv på halv varme dage er bukserne perfekte, da de dækker benene men stadig varmer lidt.
Farverne på bukserne er søde, den sarte lyserøde er jeg glad for, da Emily har meget tøj som er lidt skarpere i farven og de her er piget men mere neutrale. De små mørke blomster på bukserne gør at man kan sætte en mørk body eller cardigan til og så ser hun så fin ud.

Cardigan
Den her cardigan var jeg meget imponeret over da jeg så den. Detaljerne og strik kvaliteten er super. Jeg tænkte med det samme at sådan en måtte jeg da have til mig selv. Den er super sød på og den lavendel farve er virkelig fin.
Desværre har vi været lidt uheldige med knapperne på trøjen som faldt af.
Og er der noget som man ikke kan have med et barn i den her alder hvor alt skal i munden, det er små ting. Og slet ik små ting som sidder på hende og så sidder så løst og falder af. Jeg fandt begge knapper, og måske har vi bare været uheldige. Men man skal måske lige selv være lidt opmærksom på om knapperne er syet ordentlig fast inden den tages i brug og evt. selv lige selv sy dem bedre fast såfremt de sidder lidt løst.
Jeg håber Wheat fremover vil sørge for at knapperne er bedre fastgjorte, for det er virkelig ærgerligt at sådan en lægger cardigan kommer til at ligge i skabet pga. man er bekymret for de små knapper.

Body
Den her body bruger vi rigtig meget. Den har de sødeste detaljer med små blonde kanter op ved skuldrene. Den lukkes på ryggen og det ser bare sødt ud. Farven er sart lyserød, næsten hvid og den kan bruges til næsten alt Emilys andet tøj. Ærmerne er lidt puf, ikke for meget men elastikken gør at de lige puffer lidt op og det er så sødt og piget.

T-shirt
Jeg troede det var en kjole da jeg så den, men da Emily fik den på, så var den lidt kort og jeg slog så op på smartkids.dk og fandt ud af at det er en t-shirt :0) Den er rigtig sød med de små ærmer og striberne er pæne og hjertet er en sød detalje. Emily bruger den med sorte leggings til, jeg må indrømme vi har ikke fået brugt den så meget endnu, nok pga. vejret, som ikke har været så godt -men også fordi den er meget mørk marineblå (næsten sort) og hvid. Jeg kan godt lide at Emilys tøj matcher lidt i farverne, og da vi ikke har så meget i de mørke farver synes jeg det er svært hvad vi skal sætte til.
Jeg er dog sikker på at vi får den brugt noget mere når vejret bliver bedre. Den er i dejlig blødt stof og sidder godt på hende.

Lucas tester Wheat børnetøj

Lucas’ mor (Pforpernille) beretter:
Det er første gang at vi herhjemme prøver Wheat til drengene og stilen er ikke typisk den jeg har brugt allermest til dem. Herhjemme er vi ellers ret glade for farver, så den lidt mere klassiske stil er ikke typisk os.
Jeg må dog indrømme at jeg hurtigt synes at stilen klæder Lucas rigtig godt. Han er ret lille af sin alder, tynd og ret bleg. Men overraskende frisker det ham faktisk ret meget op i de her hvide og marine blå dele som vi har testet. Måske en stil vi skulle dyrke noget mere?
Hvid kortærmet t-shirt med anker
Den hvide t-shirt har virkelig været brugt meget og også været udsat for rigtig meget. Den har været helt vildt snavset, snasket til i grøn marcipan fra en Kaj-kage, syltetøj, kødsauce og bare generel snavs fra en lang og begivenhedsrig dag i børnehaven. Den er altid blevet så ren som ny efter vask og det på trods af at den virkelig har været beskidt.
Form og kvalitet har også holdt på trods af at den er blevet vasket så meget.
Men det er en hvid t-shirt og det betyder også at den sjældent er på mere end én dag af gangen. For den skal simpelthen vaskes hver gang Lucas har haft den på ;0)
Marineblå strik
Den marineblå strik er simpelthen så skøn og strikket i sådan lidt vaflet agtigt mønster og med hætte. Halsåbningen er ret åben, men dog ikke for meget – lige perfekt.
Den er meget stor i str. og Lucas som ellers bruger str. 110/5 år i stort set alt – har kun denne i str. 104/4 år.
Strikken har typisk været brugt på kølige sommermorgener hvor den kortærmede t-shirt alene var for kold – her var den rigtig god udover istedet for en jakke. Lucas har så typisk smidt den i løbet af dagen når det er blevet varmere.
Strikken er dejlig blød og på ingen måde kradsende eller irreterende. Lucas har meget sart hud med børneeksem over hele kroppen, så strik har ellers ikke typisk været vores fortrukne. Men denne har Lucas det rigtig dejligt i og ønsker ofte også selv at få den på.
Mælkedrengestribede bukser
Wheat bukserne har en rigtig god pasform med elastik både i talje og ben. De er posede i modellen, hvilket passer rigtig godt til Lucas’ lidt for slanke krop. De er også meget store i str. så også i bukserne må Lucas ned i str. 104/4 år.
Eneste ulempe er at bukserne desværre krøller en del efter vask, så de skal altså stryges før de igen kan komme i brug. Er der noget vi ikke er så gode til herhjemme, så er det altså at stryge tøjet – og specielt børnetøjet. Det er lidt ærgerligt at de er lavet i sådan en kvalitet som skal stryges. Ellers er jeg faktisk helt sikker på at vi ville have brugt dem meget mere.
Hvide tights
Endelig – tænkte jeg da jeg i sin tid indkøbte de hvide tights til drengene. Jeg synes som drenge mor at det kan være rigtig svært at finde helt alm. hvide underbukser til drengene og jeg foretrækker neutralt undertøj, da de ofte har meget farvestrålende tøj på udenover.
De her er i en lidt løsere model end vi ellers ofte bruger, men Lucas synes de er super lækre. De er også store i str. og samtidig med at de springer en str. over og kører i hele str. som 4 – 6 – 8 år, vil jeg anbefale at man går ned i str. Lucas havde dem først i str. 6 år, men de var alt alt for store, hvor str. 4 år passer noget bedre.
Alt i alt har vi været rigtig glade for at prøve Wheat og jeg er helt sikker på at det ikke bliver sidste gang. De store str. går helt op til str. 14 år, hvilket jeg ved rigtig mange efterspørger. Men vær opmærksom på at det generelt er til den store side, så gå ikke en str. op hellere ned ;0)

Vind Wheat Børnetøj

Du har nu mulighed for at vinde et gavekort til at købe Wheat Børnetøj fra SmartKids.dk. Der findes 2 vindere som hver kan købe Wheat tøj for 800 kr.
Det eneste du skal gøre for at deltage er:
1: Tilmelde dig bloggen via bloglovin. Det gør du ved at klikke på bloglovin logoet ude i højre side af bloggen eller ved at klikke på de indsatte links her: bloglovin.
ELLER

2: “Like” dette indlæg på bloglovin: bloglovin

 
3. “Like” og evt. dele Wheat på Facebook
4: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn.
Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)
Jeg finder de 2 heldige vindere mandag d. 27. august den heldige vinder og tjekker at ovenstående er opfyldt.
Præmien gælder kun til køb af Wheat børnetøj fra SmartKids.dk. og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

254 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Lucas - Kulör og Ej sikke Lej