031014 - Dagens Julius til Star Wars Rebels

Konkurrence – Vind en LEGO Tec flyverdragt – Bedst i test

KONKURRENCEN ER SLUT

Vinderen blev: 
Dorte Slouborg

Forbrugermagasinet TÆNK har netop kåret en ensfarvet flyverdragt fra LEGO Tec som testens bedste, og anser dragten som et godt valg af vinterovertøj til dit barn. Derfor udlodder jeg i samarbejde med LEGOwear en valgfri flyverdragt til en heldig læser her på bloggen.

LEGO TecLegoTec flyverdragten som vandt “Bedst i test” – 999 kr. (LIGE HER)

 

Lego Tec kåret som “Bedst i test”

LEGO Tec overtøjsprogrammet matcher de krav både du som forælder, men også dit barn måtte have til det optimale overtøj, på vigtige parametre som sikkerhed, ingen brug af skadelige kemikalier, nyttige funktioner og god bevægelsesfrihed. Dette cementerer TÆNK testresultatet for alvor.

At LEGO Tec flyverdragten er blandt testens letteste og stadigvæk formår at holde dit barn varmt, beviser at LegoTec overtøjet på ingen måde hæmmer børnene i deres leg. LEGO Tec arbejder kontinuerligt på at skabe optimale produkter med fokus på komfort og god bevægelsesfrihed, der sikrer de bedste betingelser for børnenes leg.

Overtøjet er 100% vind- og vandtæt og åndbart, det vil sige, at overskydende fugt og varme transporteres ubesværet væk fra kroppen, så dit barn holdes varmt og tørt, selv når der er fart på legen. Funktionerne er mange, og er alle udviklet til at skabe de mest optimale betingelser for dit barn, bla. kan nævnes at alle jakker og dragter er udstyret med et specialudviklet sikkerhedsspænde på ærmerne, hvori vanterne let sættes fast, så de altid er tæt på, og ikke bliver tabt på legepladsen, lige så vel som en ekstra lang lynlås, på dragterne til de mindste, sikrer at dit barn let og ubesværet selv kan tage dragten af og på.

Udover de mange uovertrufne funktioner er der også tænkt en høj grad af sikkerhed ind i produkterne, så dit barn trygt kan boltre sig på legepladsen. F.eks. er alle hætter aftagelige, og for de mindre børns vedkommende er hætten fastgjort på et trykknapbånd, som er mere følsomt overfor tyngdepåvirkning, så hætten nemmere løsner sig ved et pludseligt træk. Alle snoretræk er monteret i et lukket system, og en klap henover snoretrækket sikrer, at der ingen løse snore er at finde på et LEGO Tec produkt.

Kollektionen omfatter et komplet program bestående af jakker, skibukser, heldragter, fleece, ski pullovers, softshells, skiundertøj og et omfattende tilbehørsprogram, alt sammen i stærke børnevenlige og glade farver. LEGO Tec programmet indeholder alt, hvad dit barn behøver for at være optimalt klædt på til udendørs leg i vinterhalvåret.

 

LEGO Tec

LegoTec flyverdragten som vandt “Bedst i test” – 999 kr. (LIGE HER)
 

Vind en LEGO Tec flyverdragt

I samarbejde med LEGO Tec har jeg fået lov at udlodde en LEGO Tec flyverdragt til en heldig læser her på bloggen.
Der kan vindes en valgfri LEGO Tec flyverdragt i str. 80-140, til en samlet værdi på op til 999 kr.

 

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er:

KONKURRENCEN ER SLUT

1. Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2. Skrive en kommentar herunder med link til hvilken flyverdragt du ønsker dig såfremt du skulle gå hen og vinde. Du kan finde alle LEGO Tec flyverdragterne LIGE HER.

BEMÆRK – Kommentarer skal godkendes af mig, så kommer din kommentar ikke online med det samme, så frygt ikke ;0) Den afventer bare min godkendelse og kommer online så snart den er godkendt.

 

Jeg finder den heldige vinder søndag d. 12. oktober :0) Vinderen offentliggøres her på bloggen.

 

Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Indlægget indeholder affiliate links 
 
   

176 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

031014 - Dagens Julius til Star Wars Rebels