Stilstand...

Dagens Julius – Hummel + D-xel

HummelHummel

Julius har følgende på: Hummel grå t-shirt – 199,75 kr. // D-xel sorte Wayne jeans //
HOUNd hvid basis t-shirt – 149,75 kr. //
 

Julius er nu ved at være på toppen igen og hans hævelse i ansigtet er ved at fortage sig. Virkelig en befrielse, for puha han har haft det skidt. Så i dag har stået på ren hygge og vi har sågar været ude og bygge en snemand :0)

 

Super fed Hummel t-shirt

 

Billederne her er fra sidste uge. T-shirten fra Hummel er en af mine absolutte yndlings items i den nye Hummel kollektion som netop er kommet i butikkerne. Den fås i 3 forskellige farver og alle farverne er faktisk så fede at drengene har fået alle 3 farver :0) I kan se Lucas i den orange udgave LIGE HER.

Hummel

Hummel kortærmet t-shirts – 199,75 kr. 
 

Nu når forårs- og sommer kollektionerne begynder at komme frem, så køber jeg ofte kortærmede t-shirts til drengene. Indtil det bliver varmt i vejret og de korte ærmer kan gøre det for sig selv, så får drengene en langærmet basis t-shirt indenunder.
Det giver også et ret fedt udtryk nu de er blevet 5 og 8 år og de all-over printede bluser hurtigt kommer til at virke for barnlige på dem.
Til Julius som er en str. 10 år, er vi super glade for basis bluserne fra HOUNd. De fås i et væld af farver og koster kun 149,75 kr. Find et udvalg af alle farverne lige her.
Til Lucas som er en str. 6 år, bruger vi ofte Smallstuffs basis t-shirts som også fås i alverdens farver og til bare 99,75 kr. Find et udvalg af farverne lige her.

Kan I lide Hummel t-shirten og hvilken farve skal I have hvis I skal have en til jeres børn?

1 kommentar

  • Jannie Hvilsted

    Dejligt at høre, at Julius er ved at have det bedre 🙂 Jeg er helt vild med Hummel, og hvis jeg skulle forkæle min egen Oscar, skulle det være med den turkise, da den vil passe super godt til hans lyse hår og blå øjne.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stilstand...