Konkurrence - Vind AlbaBaby

Konkurrence – Kan man blive for gammel til Lego Duplo?

Konkurrencen er slut

Vinderen blev:
Pernille Madsen

 

Selvom Julius og Lucas nu er henholdsvis 9 og 6 år, så har vi altså stadig stor glæde af LEGO® DUPLO® herhjemme.
Julius er godt nok nu mest til de helt almindelige og små lego klodser, men Lucas er stadig ikke blevet helt fortrolig med de små klodser endnu.

Sidste år var jeg meget i tvivl om hvad Lucas skulle have i julegave. Han er sådan en type, som ikke rigtig ønsker sig noget. Jeg ved det lyder mærkeligt, men uanset så bliver han så glad for det han får og jeg tror bare det er noget med at hans sensitive sind egentlig har det fint med ikke at skrue forventningerne op.
Men jeg kan huske at jeg overvejede at købe LEGO® DUPLO® til ham. Vi endte dog i noget helt andet, nemlig fordi jeg tænkte at som snart 6-årig var DUPLO® måske ikke lige på sin plads.

Men jeg skulle have stolet på min første intuition om at LEGO® DUPLO® fortsat ville være Lucas, for det er stadig noget af det legetøj han leger allermest med, også her næsten 1 år efter.
Billederne herover er fra sidste weekend, hvor ham og Julius er midt i en god leg ;0)

 

Lego Duplo onlinekatalog

Derfor har jeg også i år studeret lidt LEGO® DUPLO®, men altså igen så må jeg indrømme at jeg tænker at han nok er for stor. Måske er jeg også ramt af at der oftest bruges helt små børn i Lego Duplo katalogerne og lign. Er det mon bare mig?
Altså ingen tvivl om at DUPLO® er genialt til de små, men er jeg den eneste med et barn over 6 år som stadig sværger til Lego Duplo?

Lego Duplo onlinekatalog – Se det her (Klik her)
 

Der er også kommet et rigtig fint online katalog fra Lego Duplo, som jeg tror jeg efterhånden har set igennem noget nær 30 gange. Normalt er jeg ikke så god til onlinekataloger som dette, men det her er lavet på en super fed måde med mange klikbare links til yderligere informationer. Der er bl.a. en masse muligheder diverse downloads med alt fra fødselsdagsinvitationer, tegninger og apps til telefonen. Det er da ret smart.

 

 

Konkurrence – Vind Lego Duplo

Jeg har fået lov til at udlodde et sæt Lego Duplo til en heldig læser her på bloggen. Du kan vinde sættet “Mit første togsæt”, som har en værdi af 449 kr. Det består at Duplo klodser, skinner og et elektrisk tog. Der er over 55 cm spor i sættet, og hvis man ikke synes det er nok så kan man tilkøbe yderligere skinner og bygge en endnu større bane.
Vi har selv tidligere udgaver af togsættet herhjemme og det har virkelig været brugt til mange timers leg.

 

 

 Konkurrencen er slut

Det eneste du skal gøre for at deltage er at smide en kommentar her på bloggen med svar på følgende spørgsmål:

1: Hvilket dyr er det man kan se i LEGO® DUPLO® logoet?
Find evt. logoet i kataloget lige her (KLIK)

 

2: Skrive en kommentar herunder med link til det LEGO® DUPLO® sæt fra kataloget (KLIK HER) som dit barn ville finde allermest interessant og hvorfor.
Det er vigtigt at I kopierer link ind i kommentaren. Du finder korrekt link ved at klikke på produktet i kataloget og kopierer url’en på den side du lander på. Når du klikker på “play”-knappen under produktet i kataloget åbner en ny side op og det er dette link du skal kopierer.

Det er selvfølgelig tilladt at vinde til sit eget barn, sin nevø, sit barnebarn eller hvem det måtte være ;0)

 

BEMÆRK – Kommentarer skal godkendes af mig, så kommer din kommentar ikke online med det samme, så frygt ikke ;0) Den afventer bare min godkendelse og kommer online så snart den er godkendt.

 

3: Er du tilmeldt BlogLovin? vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at ?like? dette indlæg på BlogLovin?

 

Jeg finder den heldige vinder onsdag d. 20. november  :0)

 

 

Dette indlæg er sponsoreret 

 
 

 

 

154 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence - Vind AlbaBaby