Fødselsdagsfest og gaveideer

Hverdagens ulidelige lethed

IMG_1042

Hvis nu ikke du kender mig, så må jeg hellere starte med at sige hej. Jeg hedder Maria og, udover at have bloggen Mariatrier.com, arbejder jeg som journalist, web-mogul og forfatter, er mor til August på lige-om-lidt 13 år (?og jo, teenage-mutheden og/eller provokationen har meldt sin ankomst; shit altså. Hvordan gik tiden så hurtigt?) og med-mor til den mest nuttede pige, Elizabeth på snart halvandet år. Faktisk har jeg så også en flink fyr af en eks-mand, som tilmed har en sød kone, som har en efterhånden ret så dejlig og ret så stor dreng fra et andet forhold, og sammen har flink eks-mand og sød, ny kone en nuttet, lille fire-årig, som jeg knus-elsker lige så højt som var han min egen.

Mistede jeg dig på halvvejen? Basalt set forstå jeg dig godt. Det er et miskmask, men så absolut af den gode slags. Hvis du vil læse mere om min ejendommelige patchwork-familie, så har jeg skrevet lidt om den her ? det indbefatter tilmed striksager fra flink eks-mands nye, søde kones mor. Hold tungen lige i munden.

Nå, men tilbage til dagen i dag ? for det er det mit gæste-blogindlæg hos Pernille skal handle om. Jeg øver mig nemlig i at blogge om hverdagen, om at skrive om alle de små ting, der sker i og omkring mig i stedet for, som jeg har for vane, kun at blogge, når jeg har oplevet noget stort eller har tid til at fordybe mig i et emne, som jeg så skriver stolpe op og stolpe ned om. Jeg beundrer både Pernille for hendes måde at hverdags-blogge på, men jeg kan virkelig, virkelig også godt lide Shopping4kids-Kajas evne til at opleve noget og så, sådan virker det, sætte sig til tasterne og få det ud.

IMG_1037

Pt. har jeg været blog-fraværende i en uges tid, og før det 14 dage, fordi mit hoved, mit hjerte og min tid er fuldkommen opslugt af at skulle flytte i vores lille kolonihavehus. Pludselig skulle jeg finde de rigtige puder (dem fandt jeg her hos Camcam), så skulle tapet i Augustes værelse tages ned, så skulle der males, så skulle Elizabeths lille barneseng males sart mint, så skulle bordpladerne slibes og olieres, så måtte jeg eje de her snørklede vaser, også i mint, og, well, en helt masse andre ting skulle krydses af på en liste, der snildt kunne nå til Paris.

Og nu er vi her så, i kolonihaven. Med sol på næsen. Med duften af rabarber-kage (lov mig at du giver dig i kast med opskriften? den er vanedannende god). Med mintfarvet seng. Med teenager og lillebitte pige, der elsker at være her mindst lige så meget som os. Med hængekøje. Med vores hund Charlie, der konstant jamrer sig, fordi han vil ned til havet. Med rullsteg, skysovs og persille-coatede kartofler. Ah.

Jeg pønser på et indlæg, hvor jeg viser kolonihaven frem, ligesom jeg i øvrigt viste vores lillebitte lejlighed frem, men jeg ved ikke, om jeg når at gøre det her på Pernilles blog, men ellers krydser jeg fingre for, at du vil besøge mig fra tid til anden… og hvis du er nået hertil, så tak for at du læste med og hav en dejlig dag <3

På billedet: Føromtalte mintfarvede seng, som faktisk, da den tørrede op, blev… babyblå?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsfest og gaveideer