Beauty Faves - Hårprodukter

2013 – Nye mærker – New Generals

New Generals

2013 er skudt igang – og det betyder også introduktion af nye mærker på SmartKids.dk, hvor jeg jo har min daglige gang som børnetøjsindkøber :0)

For en lille måneds tid siden besøgte jeg for første gang mærket New Generals, med henblik på vores opstart med forhandling af mærket i 2013.
Jeg blev meget positivt overrasket og det var et rigtig behageligt og givtigt møde, som efterfølgende gør at jeg oprigtigt kan sige at jeg glæder mig rigtig meget til at stifte bekendtskab med New Generals.

New Generals er blevet kendt for at gøre tingene anderledes end de etablerede børnetøjsmærker ved at skabe et bæredygtigt tøjmærke til børn med mode som den vigtigste kerne af virksomheden. New Generals er cool børnemode i kølige farvetoner – ofte sort og certificeret bæredygtigt. Det handler om at være fashionabel, etisk korrekt og skabe det sejeste modetøj til børn på samme tid. New Generals kalder det er ethicool.
Cool + ethical = ethicool 

New GeneralsNew Generals

New Generals er 100% økologisk

 

Den bomuld, der anvendes til New Generals børnetøj er 100% økologisk og dyrket ved hjælp af metoder og materialer, der har en lav indvirkning på miljøet.

New Generals er certificeret af The Global Organic Textile Standard (GOTS) for at sikre bæredygtigheden af deres produkter i hele produktionskæden fra høst af råmaterialerne, farvning og trykning, gennem miljømæssigt og socialt ansvarlig produktion, emballering og mærkning. Certificering af GOTS, omfatter ligeledes kriterier for etisk og social adfærd.
Alle New Generals produkter er fri for skadelige kemikalier og kan anvendes uden forvask.

Jeg håber meget I vil tage godt imod New Generals på SmartKids.dk, som starter forhandling allerede her til foråret.
Hold øje med bloggen for en snartlig præsentation af hele forårskollektionen :0)

Hvad synes I om New Generals og har I nogle erfaringer med mærket?
Del gerne her i kommentarfeltet ;0)

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

 

1 kommentar

  • Louise F

    Glæder mig meget til at det kommer på hyldene hos smartkids. Jeg har ikke haft det til egne børn men har været forbi deres butik/showroom på Gl Kongevej og det virker rigtig lækkert. Vil i hvert fald meget gerne have det til yngstemanden og mon ikke der også er noget til storesøster 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty Faves - Hårprodukter