Vinderen af Katvig

New Generals SS13 – Forår/sommer

For ganske kort tid siden introducerede jeg jer for New Generals og den gode nyhed at vi fra foråret kommer til at føre deres kollektioner på SmartKids.dk
Du kan evt. finde indlægget lige her: 2013 ? Nye mærker ? New Generals

Den første SS13 kollektion jeg vil vise jer her på bloggen er fra New Generals. Jeg håber I kan lide det?

New Generals SS13 – Baby pige

New Generals spring 2013

 

 New Generals SS13 – Baby dreng

New Generals Spring 2013

 

New Generals SS13 – Pige

New Generals spring 2013New Generals spring 2013

 

New Generals SS13 – Dreng

New Generals spring 2013New Generals spring 2013

 

Som I sikkert allerede har set, så er stilen i tøjet meget sort og gråt. Personligt er jeg nok mere til farver i min stil til mine egne drenge, men jeg må alligevel indrømme at New Generals rører et eller andet i mig. Det er så gennemtænkte detaljer, og meget fine linier i tøjet. Ideen omkring økologi og bæredygtighed tiltaler mig også rigtig meget.

Stilen synes jeg egentlig nok bedst om til pigerne. De fine fine kjoler og den lyserøde sommerfugl på helt sort print, synes jeg er helt fantastiske. Derudover synes jeg de sorte bukser med det asymmetriske snit i siderne, er helt igennem skønne. Nederdelene i både jersey og den med læg, ville jeg slet heller ikke have noget imod at have til min lille pige – hvis jeg da ellers lige havde sådan en :0)

Dog er der til drengene en ret fin skjorte med asymmetrisk snit og en overgangsjakke i en coated kvalitet, som jeg slet ikke ville have noget imod at have til drengene. De sorte shorts og t-shirt’en med billen, ville heller ikke være helt tosset.

Men hvad synes I? Det er jo det der er det vigtigste ;0)
Har I noget fra mærket allerede og ikke mindst ser I noget her, I kunne overveje til jeres børn?

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

8 kommentarer

 • Mette Thøgersen

  Jeg kender ikke personligt mærket. Jeg har kun set det på nettet og synes at de har nogen rigtigt fine baby ting og ja noget af pigetøjet er også utroligt fint. Det er et klart plus at det er bæredygtigt design, men jeg må også indrømme at jeg (som en myg til lyset) altid ender med at købe noget med noget mere “pang” i farverne. Prisen på New Generals er også noget høj, så det er for mig ikke noget jeg bare liiige køber og tager chancen for om kvaliteten følger med prisen – det gør den jo ikke altid.
  Jeg har dog været lige ved at smide al forsigtighed over styr når jeg har kigget på div trøjer med sommerfugleprint – linierne er så utroligt fine, og printet så smukt… men jeg bliver lidt urolig over informationen om at størrelserne er misvisende, da selv vi internet-veteraner jo må indrømme at det der med at bytte når det er købt på nettet – ja det er jo bare bøvlet (nordjysk og oversættes til besværligt).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Mette,
   Tusind tak for din kommentar.
   Jeg må give dig ret i at prisen er høj ja, og det har umiddelbart også været det der for mig talte lidt imod mærket. Men nu jeg har set det sådan i virkeligheden og set de små detaljer og den gennemtænkte måde at sy det på – er jeg lidt mere overbevist.
   Mht. handel på internettet, så husk at du hos SmartKids.dk faktisk altid får en returseddel med i pakken, så du nemt og hurtigt kan sende retur. Så besværligt behøver det altså ikke at være ;0)
   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Det er et skønt mærke og kvaliteten er super… MEN når det så er sagt, så synes jeg deres størrelser er så misvisende at man bliver nødt til at pointere det. Filippa har tre heldragter fra NG i str. 18-24. Hun bliver 18 måneder nu her, men har haft dragterne på 2 gange hver og kan nu overhovedet ikke klemmes ned i dem – og hun er altså helt normal på kurverne – hvis noget, så er hun til den slanke side… Men da dragterne kunne sidde, så sad de godt, men synes ikke man kan kalde sig 18-24 måneder, når en “normal” unge ikke kan være deri når hun bliver 18 måneder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Katrine,
   Tusind tak for din kommentar, det vil jeg selvfølgelig undersøge ;0)
   Super rar information for mig at have med, så tusind tak for det :0)
   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille ejsing pedersen

  Jeg givet dig så meget ret i at det er et kæmpe plus at det er økologisk, men synes personligt at det er alt alt for mørk og dyster. Synes at der er mange lækre ting til pigerne, jeg bryder mig slet ikke om kollektionen til drenge desværre. ´Jeg køber primært kun tøj til knægten hvor der er en stærke farver i som f.eks molo, katvig, danefæ ovs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Mille,
   Tak for din kommentar.
   Jeg må indrømme at som drengemor havde jeg selv samme førstehåndsindtryk og jeg er stadig ikke sikker på at mine egne drenges garderobe bliver fyldt med New Generals, men alligevel er der stadigvæk noget som tiltaler mig. Og jeg giver dig også ret i at kollektionen er bedst til pigerne :0) Jeg er nemlig også selv til farver til drengene omend vores stil med tiden er blevet noget mere dæmpet end den var engang ;0)
   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Scholla

  Hej,
  Har købt par sæt undertøj og tshirt til min datter som hun er meget svært at købe undertøj til og hun er kun 6 år. Jeg købt 2 sæt og hun sagde mor disse er bedst undertøj det vil jeg brug hver dage det er bare så lækkert , blødt og har søde motiver .
  Jeg er enig med min datter new Generals har mange fede søde sager som min datter klart skulle iklædes hvis jeg altså have sådan nogle 🙂
  man kan være heldig ved netbutik tilbud.
  mmh ønsker hun kunne får nogle til sommerferie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Dejligt at høre at I har gode erfaringer med New Generals ;0)
   Tak for kommentar.
   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af Katvig