Besværlige pandehår og 20% rabat til jer på Nicehair.dk

De 3 mest læste i august…

August måned var på mange måder en anelse mere sløv for mit vedkommende. Jeg er for alvor ved at komme helt ned i gear, hvilket jeg i den grad har haft brug for. Det har så også taget 3-4 måneder, hvilket er ret skræmmende i sig selv.

Jeg er blevet god til at mærke efter hvad jeg har lyst til og hvad jeg ikke har lyst til. Det lyder måske ekstremt basalt, og det er det egentlig også. Men med en stresset hverdag, så havde jeg bare på alle måder vænnet mig til at overse alle de signaler min krop sendte mig. Måske kender I det?

I bund og grund så er jeg ikke en person som sidder stille særlig længe af gangen. Så de første 2 måneder jeg var uden fast job, der havde jeg uendelig mange projekter og lange to-do lister hver dag. Tænk om jeg kom til at kede mig 😉
Sådan er jeg stadig, jeg har bare indset, at jeg også er nødt til at acceptere, at min krop nogle gange siger fra.

Sjovt nok, så er de indlæg i august som har trukket flest ind forbi bloggen, alle været noget omkring mit jobskifte, karriere og fremtid. Her har I de 3 mest læste indlæg i august:

3. Nogle dage

Tredje mest læste indlæg i august var indlægget om hvordan jeg Nogle dage synes det hele er lidt svært. Hvordan blogger livet har fået mig til at indse at jeg som person gerne vil have et fast arbejde ved siden af.

Derudover er der en række konkrete råd til hvordan man tager sin arbejdssituation op til overvejelse.
Find indlægget LIGE HER.

2. Minimalistisk livsstil

Det andet mest læste indlæg var dette om at leve efter en mere minimalistisk livsstil og skære lidt ned på (over)forbruget.

En del af mine mange gøremål her mens jeg har været uden fast job, har været at få ryddet lidt ud i alle de ting vi slet ikke bruger mere, eller vi slet ikke har brug for.
Derfor sælger jeg ud af alt fra mit eget tøj, drengenes tøj og ikke mindst alt det legetøj de slet ikke bruger mere. Jeg smider løbende ting og sager til salg inde i min private salgsgruppe inde på Facebook, som I kan finde her: Pernille – Salg (anmod om medlemsskab hvis I ikke allerede er medlemmer)

Find indlægget LIGE HER

1. En lille bitte smule om fremtid – Min fremtid…

Det aller mest læste indlæg i august måned var indlægget om hvordan jeg planlægger min fremtid og hvad det lige er jeg går og har så travlt med lige nu.

Jeg har gang i den helt store udvælgelse af hvad det er jeg skal kaste mig ud i nu. På mange måder et rigtig luksusproblem, for jeg føler virkelig at mange døre står åbne for mig. Jeg skal simpelthen bare tage og mærke efter hvad det nu også er JEG har lyst til.

Find indlægget LIGE HER.

Desværre har jeg ikke de helt store nyheder at berette om netop den der fremtid endnu. Jeg arbejder stadig videre med en masse muligheder, og skal mærke efter helt nede i maven hvad der er rigtigt for mig at kaste mig ud i lige nu. Jeg ved at jeg skal ud på en arbejdsplads igen, for jeg savner kollegaer og den energi jeg får af at være sammen med andre mennesker.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Besværlige pandehår og 20% rabat til jer på Nicehair.dk