Vores ferieplaner....

På ferie uden min favorit solcreme fra Vichy….

Indeholder Reklame

PR gave fra Vichy / Affiliate links

Vichy solcremeFå rabat på alle Vichy solprodukter – Find rabatkode nederst i indlægget.

På ferie uden solcreme….

Vores beslutning om at drage til Sydfrankrig blev pludselig taget ret impulsivt i midten af sidste uge. Vi har faktisk på ingen måde sådan egentlig nået at forberede os, og jeg pakkede drengenes og mit tøj ned i søndags – pænt bagstiv…. Jeg har aldrig pakket mindre :0) Se, dét synes Hr. mand var toppen.
Bevares vi havde tænkt på at drage afsted den seneste måneds tid, men konstant udskudt den endelige beslutning.

Det er på mange måder virkelig fedt at kunne være så impulsiv, og ikke død og pine være nødt til at planlægge alting ned til mindste detalje. På mange måder er det nok også det faktum, at vi nu har så store børn at det KAN lade sig gøre. Dét er altså en befrielse ikke at skulle slæbe bleer, babymos og klapvogn med. Jeg tror faktisk aldrig vi har haft mindre oppakning med på en ferie. På mange måder føles det som om vi bare lige er på vej en tur til København ;0) Altså lige bortset fra at vi på nuværende tidspunkt har kørt i snart 12 stive timer……

Vichy

Men vi er faktisk også kommet afsted uden min absolutte yndlingssolcreme fra Vichy. Den brugte vi nemlig rub og stub i Thailand i Marts/April, selvom vi havde 3 styks med. Udover en yndlingssolcremen, så bruger jeg 2 ansigtssolcremer også fra Vichy. Den ene er med faktor 30, og den anden den her med faktor 50 og BB effekt.
Jeg har virkelig fundet ud af efter vores rejser til Thailand hvor vigtig en god ansigtssolcreme er, og de her 2 til ansigtet reddede mig simpelthen for den allergiske reaktion jeg ellers har fået de sidste 3 år når solens stråler rammer mit ansigt for fuld hammer. Derudover så skal jeg stadig passe på arrene efter min øjenoperation.

Normalt så synes jeg, at jeg finder det bedste udvalg på det lokale apotek derhjemme, for det er ikke alle online forhandlere der altid har det fulde sortiment i Vichy’s solprodukter, hvilket bestemt er en skam.

Nu håber jeg bare at jeg er heldig at finde præcis de solcremer her nede i Cannes. Specielt den her, som vitterlig er den bedste solcreme jeg nogensinde har brugt. Ikke den billigste, men bestemt den nemmeste og mest behagelige at smøre ud.

VichyVichy solcreme til børn synes jeg også er noget nemmere at smøre ud end dem vi ellers har forsøgt os med.

Rabat på Vichy solprodukter

Hvis I heller ikke har fået opgraderet og indkøbt solcremen til sommerferien, så er stort set alt Vichy sat ned LIGE HER – og I sparer også 15% ekstra hvis I bruger koden: 15JULI

 

Vi har tidligere modtaget Vichy solprodukter til test, men køber nu mærket helt frivilligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores ferieplaner....