Jagten på de perfekte bryn - Kenny Anker Brows

Ny frisure? Tid til selvforkælelse

Tid til selvforkælelse og nyt hår

Kender I det, når der sker en ændring i ens liv, så har man nærmest også altid lyst til at ændre sit hår. Få en ny hårfarve, en ny frisure eller hvad ved jeg. Sådan har jeg det i hvertfald, og det passer simpelthen så fint med, at det alligevel var tid til en tur til frisøren og i morgen har jeg tid hos denne skønne frisør. Det er faktisk min første gang i hendes stol, men jeg har overvejet længe at bestille en tid hos hende og jeg glæder mig helt vildt.

Jeg har lyst til, at der skal ske noget denne gang. Ok det har jeg faktisk hver gang jeg skal til frisøren, men denne gang må det gerne kunne ses, at der er sket lidt og der må gerne ske lidt mere end ellers.

Billeder fra pinterest

Længe har jeg ønsket pandehåret langt og at pagen blev lang igen. Dér er jeg nu :0) Pandehåret er nu totalt væk, og længderne er kommet på igen efter jeg for et par år siden klippede det helt op i en ret kort page. Længden og det manglende pandehår. dét var godt nok lækkert i Thailand, hvor det hele bare røg op i én stor knold.
Meeeeennn nu tænker jeg det vel er på tide at overveje om der skal ryge lidt af længderne igen og om pandehåret skal få lov at vinde indpas igen?
Jeg savner lidt mere form på min frisure, hvis man kan sige det? Det er lidt for almindeligt uden kant……

Jeg er ret vild med det lidt tunge pandehår og overvejer noget ala ovenstående billeder som jeg har fundet på pinterest. Jeg har nemlig ekstremt tykt hår, men alligevel glemmer jeg måske lidt hvor besværligt det der pandehår altså også var?
Men måske var det fordi jeg glattede det hver dag og havde en eller anden ide med at det skulle være total symmetrisk og lige. Nu tænker jeg det lidt mere pjuskede og tilfældige look. Og så er det måske faktisk nemmere at holde?
Jeg har jo rent faktisk også naturkrøl, og måske kunne jeg slutte lidt fred med det og uden at gøre det store måske have det der ret naturlige fald i håret. Hmmmmmmm……..

Her er lige et par billeder fra tidligere hvor jeg havde pandehår :0)
Skal/skal ikke?

I morgen skal jeg både klippes og farves, da jeg efterhånden har en ret heftig udgroning. Farven jeg har nu er noget lysere end min egen naturlige hårfarve, så jeg er ret mørk i bunden og lys i resten af håret.
Jeg har egentlig været ret godt tilfreds med den lyse hårfarve, men overvejer alligevel noget mere spil i form at en balayage farvning, hvor den mørke farve i min bund bliver blendet mere naturligt ud i resten af håret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jagten på de perfekte bryn - Kenny Anker Brows