Min øjenoperation / tunge øjenlåg - Del 2 // Nu med nye før og efter billeder

Jagten på de perfekte bryn – Kenny Anker Brows

Det var faktisk ikke helt planlagt, men det virker lidt som om, der er gået tema i den, i denne uge her på bloggen. Måske er jeg bare lidt fokuseret på mine øjne efter min operation af øjenlågene – ingen ved det :0)
Hvorom alting er, så har jeg længe rigtig gerne ville have ordnet mine bryn. Sådan virkelig ordnet mine bryn.

Kenny Anker browsPernille 16 år – 1995 // Dengang brynene var forsvindende små :0)

Min bryn-fortid fører os tilbage til dengang jeg som 15-16 årig gik på efterskole i det vestsjællandske. Her gik der for alvor trend i det med bryn, og primært så plukkede vi dem jo egentlig nok lidt for meget. Og plukket det blev de altså.
På pigegangen havde vi typisk små skønheds seancer på vores små værelser, som vi delte 2, 3 eller 4 personer. Én var god til at klippe hår, én anden havde et ansigtssolarie (Jep det var mig), én tredje havde en god ansigtsmaske vi alle skulle prøve og én helt fjerde havde så som specialitet at plukke øjenbryn :0) Og ja de blev plukket !

De blev dog ikke plukket så meget, at der intet var tilbage, men lad mig bare sige det sådan, at mine bryn har været som de nu engang var i noget der ligner 20 år og det er minimalt hvad jeg har plukket siden. Der er simpelthen ikke groet meget mere ud som der kunne plukkes.
Det vildeste jeg har gjort for mine bryn, er at jeg engang imellem har fået frisøren til lige at farve dem når nu jeg alligevel var der. That’s it.

Kenny Anker Brows

Kenny Anker Brows

Jeg har i et stykke tid fulgt Kenny Anker Brows på instagram og været vild med de bryn han har lavet på kendte som ikke kendte. Han er nemlig virkelig dygtig til det med bryn, og det bedste af det hele er, at han arbejder med dine egne naturlige brun.

Længe har jeg også fulgt med hvordan det er blevet en trend at få tatoveret sine bryn op. Det kan uden tvivl også været rigtig flot – specielt på dem som måske ikke har så meget bryn at gøre godt med mere. Men alligevel var der bare noget der ikke helt tiltalte mig ved tatovering af bryn eller microblading om man vil ;0) Jeg ville rigtig gerne prøve at arbejde med mine egne bryn, som jeg faktisk ikke helt følte var så slemme, at jeg havde behov for en microblading.

Min holdning var nok, at var jeg måtte arbejde med det jeg havde, for der gror nok aldrig mere hår ud eftersom de har været så plukkede så længe. Men her har Kenny fået mig til at tro på projektet igen – for han mener nemlig godt at mine egne hår vil kunne gro ud igen – også der hvor der nærmest ikke har været groet noget ud de sidste 20 år. Jeg har i den grad ødelagt hårsækkene, men Kenny mener altså at vi kan få dem aktiveret igen.
Det har han nu givet mig små tips til, og det skal jeg forsøge at efterleve de næste 5-6 uger indtil jeg igen skal mødes med Kenny Anker Brows.
Jeg smører nu hver aften mine bryn der hvor der er ødelagte hårsække med denne her – og nej det er ikke noget der koster en bondegård. Havde frygtet at anbefalingen ville være denne her, som nærmest står i 1.000 kr. mere. Men her anbefalede Kenny mig at starte med den anden, og virker den ikke kan vi altid gå over til den dyre løsning. Det er sgu god service at man rent faktisk anbefaler kunden på den måde – hatten af for det.

Her allerede efter 1. behandling er det vildt hvad Kenny har formået at få ud af de minimale bryn jeg faktisk mødte op med :0) Jeg har givet 600 kr. for en signaturbehandling af Kenny Anker Brows, hvor han farver brynene og former dem med pincet og voks.

Hvad synes I?

Kenny Anker BrowsKenny Anker Brows

4 kommentarer

 • Helle hansen

  Hej Pernille
  Produktet du henviser til, den billige af dem 😊 linket virker ikke ! Er selv igang med at få breder øjenbryn og jeg mangler så meget et produkt der bare virker 😊 hold nu op et flot resultat efter bare første behandling hos Kevin 👏🏼👏🏼 Jeg må derind næste gang jeg er i Kbh 👍🏼
  Vh Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Helle,

   Tusind tak for din besked. Jeg har nu rettet linket. Det er Pukka Castor oil.
   Jeg havde desværre ikke den store effekt af den, men den skulle efter sigende virke for 70%. Så det er da forsøget værd eftersom den er 1.000 kr. billigere end M2.
   Kan varmt anbefale Kenny, som dog kan være lidt svær at få tid hos. Pt. går jeg hos Browisland. Det kan du læse mere om her: https://pforpernille.com/2018/04/19/faa-naturlige-bryn-mere-fyldige/

   Bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Det er virkelig blevet flot! 🙂 Og en ret stor forskel – han er så dygtig, Kenny Anker (følger ham også, og har også planer om en behandling snart).
  Spændt på om du kan se en effekt af castor olien!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Sidsel,

   Ja det er så flot det han laver.
   Jeg er også ret spændt på den olie og om jeg rent faktisk kan gro mere hår ud 😉 Indtil videre så smører jeg hver aften med olien.

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min øjenoperation / tunge øjenlåg - Del 2 // Nu med nye før og efter billeder