Er dine børn så mega stilet klædt på?

Idigdenim – Nyt brand

Indeholder Reklame

Affiliate links

Idigdenim

T-shirt fra IdigdenimLIGE HER

Idigdenim – Nyt yndlings brand

Åhh hvor har jeg glædet mig til at kunne vise jer dette mærke som netop er kommet online på Boozt. Faktisk har jeg arbejdet hårdt for at byde en masse nye brands velkommen på Boozt – og Idigdenim er i den grad en af mine egne personlige favoritter.

Mine egne drenge har allerede haft stor glæde af mærket i noget tid, og både de og jeg er VILDE med det. Her på billederne er det Julius, der lige indvilligede i at få taget et par billeder. Som I nok kan ske er der sket lidt og han er efterhånden ikke ligefrem “barn” mere – GISP.
Sidst Julius vidste sig frem herinde på bloggen, var faktisk helt tilbage i februar måned – Det er mere end et halvt år siden !!! Der så han forresten sådan her ud: KLIK OG SE

I dig denimI dig denim

T-shirt fra IdigdenimLIGE HER // Jeans fra IdigdenimLIGE HER

Mærket er svensk og i helt igennem fantastisk kvalitet. Aldrig har jeg oplevet SÅ bløde og behagelige jeans som dem fra I dig denim. Jeg har seriøst ikke været stor fan af jeans til børn før mine børn blev omkring str. 128/8 år i tøj. Men jeg er ret sikker på at jeg personligt ville putte en baby i jeans fra I dig denim.
Faktisk har brandet netop denne sæson lanceret en babylinie fra str. 56-92. Babykollektionen består både af de sejeste baby jeans (stadig super bløde og behagelige) og jersey varer som denne fantastiske jumpsuit – KLIK HER.
Havde jeg en baby – så var der ingen tvivl om at han/hun skulle have en I dig denim garderobe.

På billederne er Julius i str. 15 år i t-shirten og 16 år i jeans’ne. Desværre laves toppene/t-shirts’ne kun op til str. 15 år, men selvom Julius i alle andre mærker er i str. 16 år, så var vi bare nødt til at forsøge. Heldigvis så er mærket til den store side, så t-shirten passer lige.
Jeans’ne som vi så har købt i str. 16 år, er så til gengæld lidt store.

I dig denim er både til piger og drenge. Størrelserne går helt fra str. 56 og op til str. 176/16 år. Looket og stilen er naturlig og alligevel cool – jeg er VILD med det !!!

I kan finde I dig denim LIGE HER – KLIK

 

Husk at du i dag, søndag d. 25. sept. kan spare 20% på alt på Boozt – også på I dig denim.
Få 20% KLIK HER – og Brug koden BESTDEAL

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er dine børn så mega stilet klædt på?