Den dér ansigtsmaske !!! Glamglow Supermud

De 3 mest læste 2017

2017  bød på 130 indlæg her på domænet. I virkeligheden ville jeg gerne have lavet endnu flere, med det der virkelige liv trak også i mig. I perioder mere end andre ;0)

Jeg har kigget lidt på de 3 mest læste indlæg i hele 2017. Uden tvivl har der været et vist fokus på min jobsituation, men det mest læste indlæg overrasker alligevel.

Nr. 1 – Mest læste 2017 – Min øjenoperation

I april 2017 fik jeg lavet en operation for hængende øjenlåg. Indlægget med mine før- og efterbilleder er ubestridt det mest læste indlæg i hele 2017.

Mest læste 2017

Noget af det bedste jeg har gjort for mig selv i 2017 var at få ordnet mine hængende øjenlåg. Det er noget jeg har overvejet i mange mange år, men hele tiden udsat da jeg var hamrende bange for det med, at jeg skulle skæres i.
Der var dog på ingen måde noget at frygte, og jeg er i dag SÅ glad for at jeg fik det gjort. Faktisk fik jeg fjernet ca. 14 mm. overskydende hud på hvert øje !!! Det er jo helt vildt.

Inden jeg fik det gjort, var jeg både ked af rent udseendemæssigt men også i den grad generet af den ekstra hud over mine øjne. Dagligt havde jeg det enormt tungt i hovedet fordi jeg simpelthen spændte så meget.

I indlægget som altså er det mest indlæg i 2017, kan I både se før- og efterbilleder samt billeder af de første 7 dage efter operationen.
FIND INDLÆGGET HER → “Min øjenlågsoperation // Før- og efterbilleder“.

Nr. 2 – Mest læste 2017 – Mit nye job

Hele 2017 var lidt af et omvæltende år for mig rent karrieremæssigt. I maj måned måtte jeg træffe det sværeste valg rent karrieremæssigt, jeg nogensinde har måtte træffe.

Men 2017 bød også på et helt nyt job til mig, og afsløringen af hvad jeg nu har kastet mig ud i var altså det 2. mest læste 2017.
FIND INDLÆGGET HER → “Jeg har fået nyt job“.

Mest læste 2017

Nr. 3 – Mest læste 2017 – Afskeden med Boozt

Ligesom mit nye job trak mange læsere til, så var indlægget hvor jeg offentliggjorde min afsked med Boozt det 3. mest læste 2017.

Mest læste 2017

Det gjorde ondt langt ind i hjertet, at sige farvel til hvad der umiddelbart var mit drømmejob. Så selvom jeg fik så mange fine kommentarer med fra jer på vejen om hvor sej jeg var, så var virkeligheden bare en helt helt anden.

FIND INDLÆGGET HER → “Ja – Vi skal skilles…..

Bloggens fremtid

På mange måder har bloggen her igennem alle år været en forlænget arm af min sideløbende karriere i det private erhvervsliv. Oprindeligt startede bloggen her også op på domænet Børnetøjsindkøberen i forbindelse med at arbejdede LIGE HER.
Jeg delte hjertens gerne min viden omkring det jeg også arbejdede med ved siden af, og min store passion – nemlig børnetøj.

Idag er jeg så trådt ind i en helt ny verden for mig, nemlig Beauty brancen. Bloggen her lever videre. Jeg vil rigtig gerne stadig dele mine karrierevalg med jer, og meget mere. Men idag er bloggen her meget mere personlig og livsstilsorienteret.

Fremadrettet kommer jeg ikke til at være en ren beauty blogger :0) Måske kommer jeg til at dele lidt i den retning (som f.eks. dette indlæg), men jeg har så mange andre ting på hjertet.
Livet med en teenager, Rejser, Konfirmation (Jep Julius skal konfirmeres i år!!!!), Karriere, Konkurrencer og ikke mindst føljeton’en om Vores historie vil jeg rigtig gerne prioritere.

Qua mit nye fuldtidsjob, så bliver der ikke tale om daglige indlæg desværre. Det tager i den grad tid at kreere indlæg, og der er en del bagvedliggende ved at drive sådan en blog som også skal passes. Men mit mål er klart at I i 2018 forhåbentlig får lidt mere end de 130 indlæg som 2017 bød på.

Vil du holde øje med hvornår der kommer nye indlæg herinde, så følg mig på FACEBOOK eller via BLOGLOVIN’. Her postes så snart der er nyt 😉

Er der mon noget som DU gerne vil læse mere om herinde?
Giv mig endelig din ærlige mening herunder <3 Den tages imod med kyshånd.

 

1 kommentar

  • Okay… 130 indlæg på et år. Det er rimeligt imponerende alligevel. Bøjer mig i støvet for den produktivitet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dér ansigtsmaske !!! Glamglow Supermud