Rabat på Someday Soon

Mini A Ture julekollektion

Sponsoreret

Mini A Ture julekollektion
Find Mini A Ture julekollektion – LIGE HER

Mini A Ture julekollektion

Julekollektioner indenfor børnetøj har eksisteret lige så længe som jeg husker. Jeg startede med at arbejde i branchen for mere end 10 år siden snart, og i al den tid har der altid været specielt fremstillet tøj til julen.
Personligt har jeg det en anelse ambivalent med julekollektionerne. På den ene side synes jeg det er enormt yndigt og er der noget jeg elsker så er det julen. På den anden side så synes jeg også hurtigt at det hele bliver alt for fint og ikke særlig funktionelt for børnene at bevæge sig i.

Mini A Ture julekollektionFind Mini A Ture julekollektion – LIGE HER

MMMMMEEEEEEENNNNNN når det så er sagt, så er der altså ét mærke, som jeg i den grad må indrømme ALTID laver en julekollektion som sparker så meget r.. at jeg hvert år falder bagover af hvor fantastisk den er.
Mini A Ture er ubestridt det mærke som jeg som indkøber af børnetøj bare ikke kan holde mig fra i juletiden.

Og igen i år har de gjort det – Mini A Ture julekollektion 2015 kan du finde LIGE HER.

Derudover så er Mini A Ture tøj altid lavet med børnene i fokus, og selvom det er yndigt og virkelig virkelig fint, så er det altid behageligt og funktionelt for børnene at have på. Børn skal kunne bevæge sig og lege frit uden at blive begrænset af deres beklædning – heller ikke selvom de skal være fint klædt på.


Find Mini A Ture julekollektion – LIGE HER

Hvordan har I det med julekollektioner, og køber I decideret tøj ind til julen til jeres egne børn? Og hvad skal de have på i år til jul?
Se det vil jeg enormt gerne vide ;0) Håber sådan at I vil dele jeres meninger og erfaringer med mig i kommentarfeltet herunder?

De populære nissehuer fra Mini A Ture – Find dem LIGE HER

Indlægget er sponsoreret af Mini A Ture og links i dette indlæg er affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabat på Someday Soon