Get the look - Julius #6 // Oversize

Bisgaard gummistøvler – også til store børn

Bisgaard gummistøvlerBisgaard gummistøvler

 Bisgaard Gummistøvler, str. 20-40 // 299 kr. – LIGE HER

 

Bisgaard gummistøvler

Jeg ved godt at jeg de sidste par år har skrevet en del omkring det med at finde sko og støvler til børn med store fødder. Julius er nu 10 år – snart 11 – og bruger str. 39/40 alt efter mærke. Det er faktisk lidt af en opgave at finde børnesko i de størrelser. Det ved jeg ikke om I også oplever?
De sidste år er mange børnemærker blevet bedre og bedre til at tilføje de store størrelser og det priser vi os lykkelige for herhjemme.

I denne uge skulle jeg f.eks. finde gummistøvler til Julius, og selvom han er en str. 40, så er jeg altså ikke parat til at købe store klodsede voksen gummistøvler til ham. Han har jo altså stadig en børnefod selvom den er stor.

Bisgaard har netop lanceret deres gummistøvler op i større størrelser, så dem kiggede jeg først og fremmest på. Jeg faldt egentlig personligt for de her som jeg syntes måske var mere teenager-agtige, men knægten valgte anderledes da jeg spurgte ham til råds. Så kan man lære det og lade værre med at spørge barnet til råds 🙂
Men jeg må faktisk indrømme at jeg blev overrasket da vi så fik dem hjem. Selvom der er stjerne på og jeg sådan lige i første øjekast måske syntes de var mere små-børns agtige, så er de virkelig fine – også til en dreng på snart 11 år og i str. 40.
Og så koster de kun 299 kr. :0)

I kan finde alle Bisgaard gummistøvler LIGE HER – og flere af modellerne går helt op til str. 40

 

Bisgaard gummistøvler

Julius med “gueststar” #Walthergravhunden :0) (Tjek evt. tagget på instagram)
Gummistøvler fra BisgaardLIGE HER // Jeans fra D-xel – Spar 30% LIGE HER //
T-shirt fra Petit by Sofie Schnoor – Spar 40% LIGE HER //
 
 

Indlægget indeholder affiliate links

 
 
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get the look - Julius #6 // Oversize