Vinderne af Little Big Planet er

Mikkline termosæt – det absolut bedste

MikkLine termosæt – Vores absolutte yndlings

 

Det er meget snart flyverdragt tid, men alligevel stadig for varmt til at tage den i brug endnu. Termotøj er genialt til denne årstid, hvor det stadig er for varmt til flyverdragt med for koldt til kun jakke.

Herhjemme har vi i mange år snart sværget til MikkLine termosæt, som efter min mening er det allerbedste sæt der findes på markedet. Sættet vi bruger er med fleecefoer og koster 299,75 kr. I halsen er der en blød rib som både gør at den slutter tæt til barnets hals uden at irretere, som andre termosæt kan gøre og så er den dejlig blød og behagelig. Man kan derfor lyne lynlåsen helt op uden det virker irreterende på barnet.

MikkLine termosæt med fleecefoer

 

Sættet med har fleecefoer og er dermed lidt tykkere (og varmere) end andre almindelige termosæt. Og så er prisen vist sådan at vi alle kan være med ;0)

Mikkline termosættet med fleecefoer fås i flere forskellige farver og i str. 74-140 til 299,75 kr.

Find Mikkline termotøj med fleecefoer på SmartKids.dk – 299,75 kr.

MikkLine termosæt uden foer

 

Der findes også en model uden fleecefoer, hvis man tænker det da alligevel er unødvendigt. Det har stadig samme gode rib i halsåbningen som sættet med fleecefoer.

Mikkline termosæt uden foer koster 199,75 kr.

Find Mikkline termosæt uden foer på SmartKids.dk – 199,75 kr.

Bruger I termotøj her i overgangsperioden og hvilket mærke foretrækker I eller har haft gode erfaringer med?

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

5 kommentarer

 • Maria Damgaard

  Uhhh det virker bare så lækkert. Vi har et sæt liggende som desværre er for stort endnu, men glæder mig max til at give hende det på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har netop købt dette sæt – med foer til min dreng på 3. Det er helt fantastisk – og han er selv helt vild med at have det på. Så NU bruger vi i hvert fald termosæt i overgangsperioden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Hansen

  Vi bruger også termotøj og har brugt det siden min store dreng på 8½ år startede i vuggestue ;O) synes bare det er det bedste overtøj her i overgangen, og som jeg kan se at din dreng også har, bruger vi fleecestrøjen inden under.
  De sidste 2 år har vi købt Termotøj fra Mikkline med fleecse for og vil helt sikkert blive ved med det for det er simpelt hen bare så godt og holder super til lidt vilde drenge.
  Synes også det skal nævnes at der er sat ekstre stof på numse og knæ som gør at de kan klare noget mere.

  mvh christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Har hørt meget godt om Mikk-Line, har bare aldrig prøvet det selv. Jeg er simpelthen vild med abeko termosæt! Det holder i formen og kvalitet, vandafvisende og det er bare dejligt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Vilain

  Hej Pernille,

  Det er faktisk første gang jeg har købt et termosæt til mine to unger.
  Jeg købte (tilfældigt) et lilla fra KIBA til datteren på 2 år, og tror jeg bliver glad for det til hende – så det ender nok med, at jeg må prøve det du anbefaler til sønnen på 5 år. 🙂

  Tak for et godt tip!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderne af Little Big Planet er