Christopher tøj

241113 – Dagens Julius i Belasnier

BelasnierBelasnierBelasnier

Belasnier sweatshirt – 349,75 kr. (LIGE HER) // Limited by Nameit jeans – 279,75 kr. (LIGE HER)
 
 

Benjamin Lasnier – BeLasnier tøjkollektion

Måske husker I at jeg skrev om det event jeg havde været til under modemessen med teenage-idolet Benjamin Lasnier. Ellers kan I finde det lige her (KLIK).

Nu er BeLasnier kollektionen så kommet på gaden, og selvom størstedelen af kollektionen er til piger fra 8-16 år, så er der her i den første kollektion også et par drengestyles imellem. Dem har Julius fået lov til at teste.
En af dem er denne sweat, som bærer Benjamins autograf. Julius aner stadig ikke hvem Benjamin er, men han har da fået et par henvendelser fra de lidt større piger på skolen når han har haft den på :0)

Vi beklager forresten lige plettet der var på sweaten den dag vi tog billederne. Tror vist lige Julius havde spildt noget på den :0)

Sweat’en her er i en virkelig blød kvalitet med børstet bomuld indvendigt. Rigtig god på de kolde dag der nærmer sig.

Julius er kun 9 år, men bruger str. 12 år i tøj nu. Det er ret vildt.
Han elsker at spille diverse spil på nettet, primært MineCraft og noget der hedder Roblox – men ellers er han ikke en af dem der har telefon, Facebook konto eller instagram. Min fornemmelse er at de lige skal en tand længere op aldersmæssigt for at de ved hvem Benjamin Lasnier er?
Har jeres børn i den alder mobiltelefoner?

Bukserne Julius har på er fra den første Limited by Nameit kollektion, og de er helt fantastiske på.
De koster bare 279,75 kr., men er desværre udsolgt i de fleste størrelser.

 

Belasnier

De to drengestyles i Belasnier kollektionen: Belasnier t-shirt – 179,75 kr. (LIGE HER) //
Belasnier  sweatshirt – 349,75 kr. (LIGE HER) //
 
Resten af kollektionen kan ses LIGE HER
 
 
 

Indlægget kan indeholde affliate links 

 
 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

4 kommentarer

 • Nej for Simon har ikke haft brug for den før, han bliver 10 til februar og går i 3 klasse, tror næsten han er den eneste det ikke har en, men det bliver hans julegave fra os, da det er sidste år i Sfo og han skal til at være alene hjemme nogle timer inden vi kommer fra arbejde synes jeg det rart at han kan komme i kontakt med os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kold Andersen

  Min søn fik også sin første mobil da han startede i klub (8,5 år) den ligger langt fra skolen, så det var nok mest for min skyld 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, fordi børn mange steder i København skal gå alene fra skole og over på fritidshjem, som ligger på en helt anden martrikel fra 2. klasse. Følgeordning er kun til og med 1. Klasse ! En mobil har i den situation været en tryghed for mor !! – ellers havde de nok ikke fået en så tidligt og de bruger den heller ikke særligt derudover. Min datter er nu 10 år og tager selv med bus til og fra skole da hun nu går på en skole i Valby og selvom hun altid skal følges med nogle kammerater vil jeg germe have at hun ringer når hun er fremme og igen når hun kommer hjem – så her er mobilen en god tryghed også

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yes min søn Ludvig fik en iPhone da han fyldte 9!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christopher tøj