Modemesse - CIFFKids

Belasnier – Benjamin Lasnier

Benjamin LasnierBenjamin LasnierBenjamin LasnierBenjamin Lasnier

Billeder fra BeLasnier arrangement i forbindelse med CIFFKids Aug. 2013
 
 

BeLasnier – Benjamin Lasnier

I går kick-startede jeg modemessen med et arrangement med Benjamin Lasnier og lancering af hans tøjkollektion BeLasnier.
Faktisk er jeg nødt til at indrømme at jeg ikke anede hvem drengen var da jeg fik invitationen, men hver gang jeg spørger en pige i alderen 8-16 år – så ved 99% af dem hvem han er. Hold nu op – her kan man altså virkelig tale om en populær person.

Jeg var så heldig at blive inviteret med til VIP arrangement, og hvor var det bare overvældende at opleve.
Der stod en kø så lang ude foran Bella Centret med piger der simpelthen bare ville ind og se Benjamin Lasnier, som signerede gratis t-shirts. Flere af dem græd af glæde og nogle stod i kø igen og igen, for bare lige en sidste gang at hilse på ham.

Hysterisk vil nogle måske mene, men jeg er nødt til at sige at knægten altså virkelig kan et eller andet. Sikke et tække og sikke en sød og ydmyg dreng han også virkede som. Jeg er dybt imponeret :0)

Benjamin bliver kaldt et socialt medie fænomen, der internationalt trækker overskrifter for sine mere end 1,4 MILLIONER fans på Facebook. Til sammenligning har popdronningen Medina omkring 430.000 fans.

For Benjamin begyndte det hele som en hobby. Han uploadede billeder på Facebook tjenesten Instagram og videoer på Youtube, som hurtigt blev populære og skaffede ham en fanskare. Senere har Benjamin udviklet sin egen stil, og fanskaren er vokset eksplosivt til over den magiske grænse på en million ?Benzilers?, som Benjamin Lasniers fans kaldes. Det er faktisk på niveau med store internationale stjerner som Lady Gaga og Justin Timberlake.

Som mor er jeg også nødt til at indrømme at jeg blev en lille smule urolig da jeg hørte om hele det her fænomen. Hvad gør alt det her, ved en helt almindelig dreng som Benjamin? Hvad sker der dog for den mor/far som kaster sit barn ud i alt det her?
Men jeg er nødt til at sige, efter at have oplevet det her idag – at det er helt igennem under kontrol.
Jeg havde en snak med hans mor under arrangementet, og mere behagelig og opmærksom mor tror jeg virkelig man skal lede længe efter. Benjamin virkede så ydmyg ved det hele – og som hans mor sagde: “Han elsker det jo, og det er jo det han vil”
Al respekt til Benjamin og hans familie – de overraskede mig meget.

I kan følge Benjamin Lasnier på Facebook her og Instagram under @benjaminLasnier

 

BeLasnier tøjkollektion

I samarbejde med House of Spirit har Benjamin Lasnier nu udviklet sin egen tøjkollektion – BeLasnier

Virkelig fin kollektion, som Benjamin Lasnier selv har været med inde over hele vejen igennem.
Den første del af kollektionen kommer hjem her til oktober 2013, og hele kollektionen vil kunne købes på SmartKids.dk
Det er primært pigestyles, men der har også sneget sig 2 styles med til drengene.

BeLasnierBeLasnier

Sneak Peak på BeLasnier kollektionen
 
 

Kender I Benjamin Lasnier?

Er der mon nogle af jer derude med piger i alderen 8-16 år som kender Benjamin Lasnier?
Har jeg bare været heldig når jeg spørger en pige i aldersgruppen og den stort set ikke slår fejl at de ved hvem han er?

Tror I kollektionen er noget for jeres piger?

 

8 kommentarer

 • Jeg hedder Malak jeg er en største fan af Benjamin lasnier men jeg ved bare ikke hvor man kan købe tøj ud af ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Omg Benjamin kan du ikke komme til holstebro og hold din største concert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Altså jeg kender ham ikke privat men jeg er en KÆMPE fan
  Jeg ved rigtig meget om ham da han stort set er den jeg bruger
  Alt min tid på at undersøge ting om og kommentere han billeder
  Jeg mødte ham også den dag i Bella centret og jeg må sige det var
  Den bedste dag i mit liv selv om at jeg græd 99% af den tid han var
  Der… Men det var self glædes tåre han betyder alt for mig og er en meget stor
  Del af min hværdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Maja,
  Du kan finde kollektionen med Benjamin lige her: http://bit.ly/1eM2SqS

  Håber du finder noget du kan lide ;0)

  Mvh. Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Nej men jeg vil rigtig gerne er stor fan og ved bare ikke hvor man køber tøj med ham på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • vilinta

  you are amazing!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dot

  Ja da, jeg er i familie med ham! :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie sørbø Sviggum

  Jeg er Amalie en av de jentene på bildet:) jeg er ikke så god i Dansk men jeg tror det står “kjenner noen Benjamin Lasnier?”
  For da svarer jeg “ja litt, har vært med han et par ganger;)”

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modemesse - CIFFKids