Test af Ej sikke Lej flyverdragt - Del 2

Vind billetter til New generals modeshow

Konkurrencen er slut

Personerne bag alle 10 kommentarer, har vundet og modtager billetter til New Generals modeshow.

 

Så er ferien slut og arbejdet kalder igen i morgen ;0)
Min første uge er pænt presset med modeuge allerede fra om onsdagen, og da jeg bor en times kørsel fra København, så har jeg hotel og kommer ikke hjem før søndag igen. Puha det er hvad jeg kalder lige på og hårdt efter 3 ugers ferie dasen…….

Min kalender under modeugen er pænt presset, så selvom det også altid er et event jeg ser frem til – har jeg allerede en lille smule stress over det.

 

Vind billetter til New Generals modeshow

En af højdepunkterne på denne CIFF kids er uden tvivl New Generals modeshow
Og ved I hvad?
Jeg har fået lov at invitere en række læsere med derind ;0)

Jeg kommer desværre ikke selv til at deltage i år, da jeg allerede havde fået lovet mig ud til anden side. Men jeg kan garantere jer for at det er en oplevelse uden lige ;0) New Generals har lovet at tage sig godt af jer, og I får reserveret pladser ;0)
Billederne herunder er fra sidste New Generals modeshow, og viser den kollektion som kommer her til AW13.

New Generals modeshowNew Generals modeshowNew Generals modeshowNew Generals Modeshow

Billeder fra New Generals sidste modeshow – AW13
 

Hvornår?

Modeshowet ligger nu på torsdag d. 8. aug. kl. 14 på CIFF Kids i bella centeret.

Du får adgang til CIFF KIDS og dermed modeshowet kl. 14. Det er vigtigt du kun tilmelder dig, såfremt du kan møde op denne dag. Adgangen gælder for dig og 1 ledsager som du kan invitere med.

Skriv en kommentar herunder, og jeg finder i samarbejde med New Generals en række heldige vindere på tirsdag ;0)

 

11 kommentarer

 • Louise Baden

  Uhhh tag mig med!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor spændende 🙂 det kunne da være en fed oplevelse!!! nu bliver min datter også snart 5 år og er mere og mere obs på det ikke skal være alt for pusse nusset

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Whau, New Generals er jo bare “to die for”! For New Generals er nyskabende, unikt & innovativt design, der virkelig tør springe rammerne for, hvad man normalt ser af tøj til børn!

  Jeg vil derfor krydse fingre for, at jeg og en veninde bliver de heldige udvalgte, som kan få lov at opleve New Generals-modeshowet irl og se, hvilke spændende og interessante kreationer New Generals nu har på programmet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Karen

  Meget simpelt: New Generals = adore! Sidder meget gerne klar til show på torsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Lyng

  Vil så gerne se deres show, krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Åhh, jeg vil meget gerne se det!! Havde vundet billetter for halvandet år siden, og jeg havde glædet mig i flere uger. Desværre skete der noget ret forfærdeligt om morgenen den dag jeg skulle afsted, og måtte derfor aflyse 🙁 håber det her kunne være min chance!
  Kh. Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skulle virkelig ønske jeg bodde i eller nær kbh for events som denne:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil så gerne ind at se New Generals modeshow. Jeg har set billeder fra sidste år, og det kunne være skønt selv at få lov at deltage, hvem har ikke en lille drøm om det;) Og så gør det heller ikke noget, at jeg er vild med deres design og bæredygtige tøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tina stig andersen

  Jeg vil meget gerne ud og se modeshow på torsdag – det er vel ikke forbudt at kigge før og/eller efter showet.

  Jeg var ude og se presseshowet inden den officielle åbning sidst og
  jeg synes at det er fedt at se hvilke farver der fortsætter eller hvilke nye der kommer. Det samme med trends generelt.

  Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Ravn

  Mig mig miiiiiig……. har været på Ciff messen én gang før – det er jo heaven på jord… har dog desværre ikke set nogle modeshows og det kunne jeg virkelig godt tænke mig at prøve 🙂 Jeg har ferie så er helt klar på torsdag!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Ej sikke Lej flyverdragt - Del 2