120613 - Dagens Lucas - Freds World

Konkurrence – Vind Ticket to Heaven cykelhjelm

Konkurrencen er slut

Vinderne blev:

Emilie Pii Mohr

og

Anette Dahl Povlsen

Ticket to heaven cykelhjelm

Vind en af disse 4 cykelhjelme fra Ticket to Heaven
 

Så du mit indlæg om Ticket to Heaven cykelhjelme lige her?
Nu har du selv mulighed for at vinde en valgfri TTH cykelhjelm ;0)

Vind en Ticket to Heaven cykelhjelm

I samarbejde med Ticket to Heaven udlodder jeg 1 valgfri TTH cykelhjelme til 2 heldige læsere.

Konkurrencen er slut

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: ?Like? Ticket to Heaven på Facebook

3: Skrive en kommentar herunder med hvorfor lige netop du skal være den heldige vinder af en TTH cykelhjelm ;0)

Det er selvfølgelig tilladt at vinde til sit eget barn, sin nevø, sit barnebarn eller hvem det måtte være ;0)

BEMÆRK – Kommentarer skal godkendes af mig, så kommer din kommentar ikke online med det samme, så frygt ikke ;0) Den afventer bare min godkendelse og kommer online så snart den er godkendt.

4: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at ?like? dette indlæg på BlogLovin

Jeg finder den heldige vinder mandag d. 24. juni  :0)

 

Præmien gælder kun til 1 valgfri Ticket to Heaven cykelhjelm og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

 

131 kommentarer

 • tillykke til jer begge to

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Christensen via Facebook

  stort tillykke begge to

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Min søn trænger til en cykelhjelm i hans størrelse og disse er jo fantastiske, så vi håber 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina westh

  Jeg ville vildt gerne vinde den lyserøde. Min datter på 5 mangler sådan en ny cykelhjelm. Syntes mange af dem man kan købe er så billig produceret. Og TTH er kendt for sin gode kvalitet så den ville sidde perfekt på hendes hovede 🙂 hun ville blive så stolt en prinsesse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas Vestergaard

  Jeg vil smadder gerne vinde denne cykelhjelm til min kæreste og børns mor, som er den eneste af os alle fem, der ikke ejer en cykelhjelm, fordi hun bare ikke får taget sig sammen til at få anskaffet sig en. Hun SKAL bruge hjelm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hvidbjerg Andersen

  Min søn på 6 år trænger så meget til en ny cykelhjelm. Og han ville blive superglad og stolt, af at blive ejer af enten den blå eller den grå 🙂 Kunne være fedt at overraske ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaja Greth

  Har en lille vildkat til barnebarn, der elsker at køre med sin far på 4hjulet crosser, hun har ingen cykelhjælm, så ønsker så meget den pink til hende. Så ka bedste vel være lidt mere rolig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rasmus skal starte i skole efter sommer ferien så det ville være lækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det er en dejlig cykel hjelm den vil lige være noget for mit barnebarn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Silkjær

  Det ville være skønt at vinde til den mindste af mine piger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bech-Nielsen

  Min datter på 7 har en cykelhjelm fra Katvig og hun har i flere måneder klaget over, at den gnaver omme bagi, så må hellere snart give mig, så hun kan få en ny, så det ville være super skønt at vinde en til hende 🙂 Gerne den sort/hvide med blomster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie lillegaard

  Begge mine piger er ved at vokse ud af deres cykelhjelme. Det er lidt af en udgift på su-budgettet, så det ville være en stor hjælp at vinde én af dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Kjellerup Jacobsen

  Yay! Den blå selvfølgelig – passer til den nye blå cykel vi lige har købt:-)!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle michaelsen

  min dreng kunne godt bruge en ny cykelhjelm for han er ligr væltet på cykel og har ødelagt den gamle fra tth

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi Jarlund

   Den grå/grønne vil være et hit hos min søn – og så har han lige fået ny cykel

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Vores søn vokser med lynets hast, og nu er den gamle cykelhjelm ved at være en smule for lille, så derfor ønsker vi os en ny:)

  Mvh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Henriksen

  Uhh… kan vist lige nå at være med 🙂
  2 ud af mine 3 børn (drengene ;-)) trænger nemlig til en ny cykelhjelm, så det ville da være fantastisk at være den heldige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • annika

  min ældste datter ville elske at vinde en ny hjelm, da den hun har nu har holdt i en del år og snart bliver for lille!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernelle Sandra Vogelius

  Min skønne datter Melanie får en ny cykel i fødselsdagsgave. Hun er født d. 07.07.07 og har nu helt styr på at cykle for fuld fart. Så hun har fortjent en ny fin cykelhjelm. Hun er barn nr. 4, så hun arver så ofte ting fra sine søskende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger Jensen

  Jeg ville gerne vinde den grønne med striber til min søn. Især fordi hans er gået i stykker og han må ikke cykle uden. Det er hårdt at være ham for tiden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Nordstrøm

  arh jeg læste forkert 😉 troede det var to hjelme til to vindere 😉 Men vil forsat gerne vinde en til mig selv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi Steen Kurk

  Den grønne til min dreng – den han har er lidt for barnlig – den grønne her er super sej!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Marcus på snart 4år ville gerne ønske sig sådan smart blå en:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Damgaard via Facebook

  Jeps – og fingrene er krydset… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene klinge Jørgensen

  Min datter på 2 1/2 kunne godt trænge til en ny cykelhjelm, den vi har sidder ikke særlig godt og nu når hun bare fiser afsted på cyklen hver dag så kunne det være lækkert med en god cykelhjelm.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Nordstrøm

  Min søns er gået i stykker og han er lige begyndt at cykle på sin rigtige cykel, så han vil blive lykkelig for den blå med stjernerne som vil passe sejt til hans cykel. Og så kunne moren her også godt bruge en, har nemlig ikke nogen – hvilket sønnen jo heller ikke kan forstå jeg ikke har! Så jeg kunne godt tænke mig den med blomsterne. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Nielsen

  Min datter er vokset 😀 Hun skal derfor ha sig en ny hjelm så hvis vi er heldige så ønsker hun sig den med blomsterne siger hun 🙂
  Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal vinde fordi min knægt vil se super kæk ud med den blå 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Nygaard Friis via Facebook

  Nix, det havde vi ikke lige nået 🙂 Så tak for reminder 🙂 Et ønske er nu sendt afsted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Min søn Julius Valdemar har ikke en cykelhjelm endnu og ville være fedt at kunne give ham en blå hvis jeg vinder. Mvh Marie Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibrit Birch Wadsholt

  Jeg gad bare godt at vinde en til mig selv, da min er blevet stjålet 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne og smukke hjelme, sådan én kunne vi virkelig godt ønske os herhjemme!
  Vi ønsker den, fordi Mie trænger hårdt til en ny hjelm, da hun har brug for ekstra sikkerhed lige pt – da hun er ved at droppe støttehjulene 🙂 Hun er helt vild med den hvide med sorte blomster på, så det bliver vist den vi ønsker her 😀
  Kh
  Mie og mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Erez

  Min datter har efterhånden brug for en ny, så det ville da ikke være helt dårligt at vinde denne. Den pink vil hun helt sikkert blive ovenud lykkelig for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Behrouz Shoaibi

  Min lille søster har lige tabt sin hjlem, derfor vil jeg vinde den i rød til hende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Neipart

  Blå cykelhjelmen er rigtig flot 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Åh hvor er disse dog fine. Jeg elsker simpelhent bare cykelhjelme. Lige nu har jeg en med æbler, og den sorte og hvide ville da bare passe fantastisk til min cykel. Den er så sød og feminim. Jeg har gjort alt, og selvfølgelig liket indlægget. Det er en super fin blog du har dig. Knus Alberte. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Gunthel Nielsen

  Jeg skal vinde fordi min dejlige Lille datter har brug for en god cykelhjelm da hendes mor cykler hele tiden. Jeg venter bare på at min er stor nok til at sidde I en cykelstol.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyvang

  Jeg vil gerne vinde en cykelhjelm fra ticket to heaven, da jeg cykler til skole hver eneste morgen men jeg ejer desværre ikke en cykelhjelm. Jeg synes alle de cykelhjelme som forhandles i normale supermarkeder er grimme og så gider jeg alligevel ikke bruge dem, men hvis jeg derimod skal have en flot og smart cykelhjelm som disse er (synes jeg) så bliver det pludselig meget dyrt – også er det ikke så let når penge pungen ikke når så langt. Jeg ville blive super glad hvis jeg kunne vinde en af disse cykelhjelme, så jeg kan bliver mere sikker i trafikken – ellers må opsparingen forsætte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reza Ismaili

  Jeg ønsker at vinde en blå cykelhjelm til min søn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Min son på 3 får sin første ‘rigtig’ cykel her til sommerferie. Det vil være fedt at vinde en flot cykelhjelm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Pii Mohr

  Sofus på 3 år vil gerne vinde en blå cykelhjelm, da han har arvet sine 2 store søstres lyserøde cykelhjelm (og lyserøde løbecykel). Han ønsker sig en cykelhjelm i en rigtig drenge farve, så han ligner en rigtig dreng 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Dyvelkov

  Perfekt timing. Min søn er ved at vokse ud af sin nuværende cykelhjelm, så det vil være rigtig dejligt med en ny sej en til hans første skoledag i børnehaveklassen til august 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lisbeth jørgensen

  Når nu hans yndlingsfarve er gul ville Klaus blive vildt glad for den med de gule striber 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg skal være den heldige vinder fordi min yngste datter endnu ikke har fået en cykelhjelm og det skal jo på plads inden sommerferien der byder på cykel ture. Og d. 24 er i øvrigt Prinsessens fødselsdag . . .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Jeg vil super gerne vinde til Bastian da han trænger til en ny hjelm!

  Kh Maria Seidelin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det nogle fine hjelme.

  Jeg skal til at købe 3 cykelhjelme.
  Èn til mig, fordi min egen er slidt og lugter som en gammel karklud efterhånden. Én til min ældste datter, fordi hendes har fået et kraftigt slag og derfor ikke er sikker længere og én til min yngste datter, fordi hun er vokset ud af den gamle.
  Derfor ville det være lækkert at få den ene hjelm foræret og kun skulle investere i de andre to:-)

  God sommer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • iih – det ville være fantastisk at vinde – vi skal snart på første cykeltur i mindstemandens liv og vi har endnu ikke en hjelm til ham.
  Det er nogle vildt flotte designs og han vil stråle som en sol med sådan en smart blå cykel hjelm 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vinnie Bækkel

  Ville være så fedt – Monstrets hjelm er netop i weekenden blevet stjålet unden foran bageren 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina thisted-Høeg

  Jeg vil da supergerne lige finde sådan en fin hjelm til Albert. Han elsker cyklen og er pissesej til at have noget på hovedet – så vi krydser fingre for at dåbsdagen er heldig….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Irene Povlsen

  Uhhh, en ny og flot hjelm ville være så perfekt til min dejlige datter, som er en cyklmyg af klasse. Ikke sådan at hun akrobaterer og jonglerer rundt på jernhesten, da hun er en god cyklist. Hun bruger cyklen rigtig meget, da hun elsker at cykle, og skal efter ferien selv til at cykle til og fra skole… Sikkerhed er et must, at den så også er rigtig smart, gør jo ikke glæden ved at bruge cykelhjelmen mindre. Hun er meget bevidst herom, og har fra mig da også fået historier om hvor galt det kan gå, ligesom hun ved at de mennesker med senskader jeg arbejder med, er de skader der kan ramme, hvis uheldet er ude og hjelm ikke anvendes.
  Da udgifter fløjter om ørene på en, fordi vokseværket går så stærkt at man skulle tro hun fodres med substral, og det at ferietiden også nærmer sig, da ville en præmie i form af den flotte hjelm være super lækker. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil rigtig gerne vinde den smukke grå cykelhjelm til min søn Oliver, som er knap halvandet år. Vi skal til at cykle sammen i dagpleje om morgen, hvis/når jeg får nyt arbejde til oktober. Så skal der være styr på sikkerheden. Det har jeg tillid til at TTH cykelhjelmen har, og at den vil gøre Oliver smart og sikker i trafikken, bag på min cykel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi det er super vigtigt for mig at sikkerheden er i top, og det må designet da også gerne være 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg vil gerne vinde en til min datter på 15 mdr. i “næste str.” – hun er vild med at have sin cykelhjelm på, så det kunne være dejlgt med en extra .. Jeg elsker konceptet med, at man støtter et godt formål!
  /Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ville være fantastisk at vinde sådan en fin hjelm til prinsessen. Det er Så vigtigt at passe på de små.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville faktisk brukt hjelmen selv – da jeg faktisk ikke har en hjelm selv… Har siden tenårene tenkt “pff, det trenger jeg da ikke” – men etter at lillepiken er blitt stor nok til å sykle selv,syntes jeg ikke at jeg er det aller beste forbildet selv når jeg ikke bruker sykkelhjelm. Og DET skal jeg da har gjort noe med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Damgaard

  Min yngste søn, Kasper, har en blå skoletaske med stjerner fra TTH. Han ønsker sig lige præcis denne model cykelhjelm, som hans 3 ældre søskende også har… Og hvis han lige kan vinde en, som passer til skoletasken, så bliver han jublende glad, er jeg sikker på… 🙂 Han bliver da bare SÅ smart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tatjana Vestergaard Jensen

  Ville ønske at alle kunne vinde, så alle børn kunne blive mere sikre undre cykelturen, men jeg håber også at jeg kan vinde en hjelm til min lille datter, som skal til at cykle med mor når hun skal til og i dagpleje 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Min søn ville være så lækker i sådan en fin hjelm. Den han har nu er ikke for køn… Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg er helt sikkert med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Mortensen

  Min søn på 6 skal have ny cykelhjelm, så det vil være perfekt at vinde den blå;-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Skjøde Baes

  Åhh hvor fedt – vi står og skal til at skifte ud – hjerne er vokset så det basker 🙂 BÅde Mads Emil og Caroline er klar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Mathiasen

  Ville være fedt fordi min søns er for lille og min datters er flækket:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette larsen

  Jeg kender et lille æg der trænger til beskyttelse og hvad bedre end det bedste Ticket to Heaven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Baggers Boateng

  Rebecca skal starte skole nu 🙂 og skal så meget mere ud i trafikken, så er det godt at vide, hun har den helt rigtige cykelhjelm, og Så sådan en sej en af slagsen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger R.

  Mit barnebarn Celina på 5 år kunne godt bruge en ny cykelhjelm, hun har arvet en fra sin storesøster,som er godt brugt og skrammet tror hun vil blive ellevild med en af de flotte pigehjelme. 😉

  God weekend 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger Richter via Facebook

  Deltager og deler 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vita Kristensen

  Mit barnebarn Mathilde på 5 år,, syntes godt at hun kan bruge den fine i tøsefarverne`som hun siger..Smiler…God weekend..
  Knus Vita

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Vejlstrup

  Noah , min store dreng på 3 år har lige lært at køre på cykel og er så stolt , så stolt. En ny flot cykelhjelm ville da være skønt og de er ret fede Ticket to Heavens udgaver .

  Jeg krydser

  // Eva (eva_vejlstrup@hotmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gir da lige jeres skønne side en kæmpe deler mere så vi for en masse nye venner herind <3 ha en super skøn dag / aften 🙂 ★ Delt ★

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia Hansen

  Den blå er super sej til benjamin på 8, nu da han lige har fået ny cykel og gerne vil køre til skole på sin fine nye cykel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Juhl Yde

  Min datter Silje Kajsa på 7 år skal selvfølgelig have en ny super flot Cykelhjelm fordi hun hver eneste dag kæmper sig afsted på cyklen uden gear til og fra skole, mens stor set alle hendes kammerat bliver kørt afsted i bil af deres forældre. Hun skal have den, fordi den hun har nu driller og remmen sidder løs – og hendes mor har det virkelig ikke godt med at hun så vælger ikke at have hjelm på !!!

  Rigtig god sommer til alle her siden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hansen

  Min datter ønsker sig en cykelhjelm. hun elsker at cykle og vi cykler ofte en aftentur når vi har spist. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Rasmussen

  Mit lille elskede barnebarn ønsker sådan en cykelhjelm, som kan være her hos mormor, så vi kan cykle sommerture sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Joost Sandberg

  Jeg synes den hvide med blomsterne ville være fin til Ida pigen, hun skal snart med ud på sin første cykeltur og det kan man ikke uden hjelm <3
  Krydser fingre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • suzane ditlev

  Hugo 9 mdr skal til at med på cykel så han mangler en hjelm . den blå vel gøre lykke hos os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Min lille dreng Bjarke Nanu starter i børnehave den 1. juli – Ticket to Heaven tasken er i hus, så han skal da have en cykelhjelm, der matcher til tasken. Så kan han ankomme med stil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Aakerman

  Ville være dejligt at give barnebarnet en ny

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Ørbæk Larsen

  Fed konkurrence!

  Min datter har reddet sig en ny cykel fra sin moster, og hun fortjener da en ny hjelm til sin racer 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monika Meldgaard

  Pyyy, det er et svært valg, jeg har 4 børn 2 drenge og 2 piger, de mangler faktisk alle en ordentlig cykelhjelm, da jeg desværre har købt for billigt ind, så de hurtigt er gået i stykker 🙁 men hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så skulle min datter på 11 år forkæles med en kvalitetshjelm fra TTH <3

  Rigtig god weekend fra monika

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Min mindste datter har arvet efter storesøster, så jeg synes hun fortjener en ny 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Min store datter bliver snart 10 og trænger meget til en ny hjelm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamilla Jørgensen via Facebook

  Deler gerne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene A

  Herhjemme er vi alle 6 udstyret med cykelhjelme, men min er ved at være gammel og slidt, så det ville da være så fantastisk med en ny flot hjelm 😉

  Mvh Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg har et barnebarn der er på vej ud i trafikken,;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Håber jeg bliver den heldige, begge mine børn bruger cykelhjem og se har tit spurgt ind til deres mors dårlige forbillede, nemlig ingen cykelhjem!!!! Fyhaa hvad kan jeg sige andet end at det er for dårligt. Nu SKAL jeg også bruge hjelm:-) kh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Hansen

  Simon synes den grå er super sej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Min datter fylder tre år i næste uge, og jeg ved, at hun bl.a. får en cykel. Så en ny cykelhjelm ville være alletiders!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla Christiansen

  Den blå til min mindste Sigurd… Den cykelhjelm er så cool

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Vi skal netop igang med at cykle med vores datter. Så det kunne da være skønt med en god cykelhjelm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sidsel

  Vi vil gerne have den røde… 🙂 – til min datter som mangler en cykelhjelm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fine, den blå med stjerner vil passe perfekt til min søn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Frida er lige blevet et år og vi har lige fået monteret stolen på cyklen 🙂 Hun vil se drøn smart ud med sådan en sej cykelhjelm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elva Møller Jensen

  Jeg vil vild gerne vinde en til min smukke datter som lige har smidt støttehjulene og skal have en ny cykel, så en ny cykelhjelm vil bare være skønt, så hele hendes skønne hoved er dækket korrekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine steinicke

  Fordi vi lige har fået en sprit ny cykelsti “i” baghaven og vores plejebarn ikke er så god til at få hjelmen til at sidde ordentligt, så hun ville blive lykkelig for den lilla. Vi bruger nemlig den nye cykelsti dagligt til en lille “får gang i kroppen og hovedet tur” når vi kommer hjem, så har alle fået rørt kroppen og er klar til lidt læring igen inden aftensmaden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Christiansen

  Jeg vil gerne vinde en til sønnen, han er begyndt at undgå at bruge sin cykelhjelm, da den ikke er smart, tilgengæld er han helt vild med den øverst, og den siger han at han godt vil bruge, for den er “fed”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Larsson

  Min datters hjelm er lige ved at være før lille, så før os vil det vare perfekt a vinde en ny 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil meget meget gerne vinde den fine blå med stjerner på. Min yngstes cykelhjelm er med Peter Plys og nu er han der hvor han selv synes han er for stor til det 🙂 Han bliver 4 lige om lidt og som han selv siger “så skal jeg ha en stor drengs cykelhjelm mor” Så jeg krydser fingre for lidt stjerneheld til os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De hjelme er SÅ cool, det ville være fedt at vinde sådan én!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona Eksteen Nørgaard

  Jeg ville elske at kunne give et af mine børn en cykelhjelm – specielt den yngste, som slet ikke har en, og derfor ikke kan komme med ud på cykelture i det skønne sommervejr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Nielsen

  Vil rigtig gerne vinde til min datter, som er ved at lære at cykle, så skal det lille hoved jo være sikret bedst muligt

  mange hilsner fra gitte nielsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Min søn som starter i o A efter sommerferie, trænger tilny hjelm og den passe så godt til hans TTH skole taske.. Den blå er fed..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Stage

  Min søn skal til at lære at cykle, her i sommerferien, så det ville være så fantastisk hvis han kunne køre rundt med en smart cykelhjelm!
  Fortsat god aften fra Amanda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line lea

  Den med de gule striber vil helt klart falde i smag.. Han blev jo nødt til at eje en bmx efter at have set name it cykkelen.. Og til en super sej bmx cykkel skal man da heldst have en super cool hjelm;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min datter som snart blir 12 år ønsker seg ny hjelm, og den med blomstene er bare lekker 🙂 Krysser fingrene for at hun blir den heldige vinneren 🙂 God Helg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Skjødsholm Franzen

  Hvor er de lækre! Storebror har matchende THT Jakke og cykelhjelm som vi er SÅ glade for, og det er SÅ fint at man ved at se på sin jakke også kan finde sin cykelhjelm i børnehaven. Som nr. 2 barn går alting bare hurtigere synes mor. Lillepigen er ikke engang 2 endnu, men allerede vokset ud af sin første cykelhjelm. Den lyserøde ville være en perfekt gave der følger med den løbecykel hun skal have når hun bliver 2 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe pedersen

  Mega seje… Vi vil gerne vinde den blå med stjerne på 🙂

  God weekend til dig og dine kære 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Min søn kunne godt trænge til en hjelm og den blå er da bare skøn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Hjorth

  min datter vil gerne vinde en da hendes er ved at være for lille og hun netop har fået ny cykel men ingen hjelm 🙂

  hilsen Dorte
  d.hjorth@bbsyd.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Min store pige mangler en ny cykelhjem, så hun vil blive lykkelig for sådan en fin en 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Dahl

  Lækker hjelm til en lækker knægt – den ville klæde min Victor på 3 år 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline nielsen

  HVIS JEG ER HELDIG SÅ SKAL MIN 3ÅRIGE SØN HAVE DEN,… OG DET SKAL VÆRE HANS FØRSTE HJELM SOM HAN SKAL INDVIDE MED HANS NYE CYKEL TIL SOMMER 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Anja CHristiansen

  Min søn på 5 år skal lære at cykle i vores sommerferie og mangler en cykelhjelm. Så den sorte med fart striberne vil helt klart klæde ham når han forhåbentlig suser op og ned ad vejen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Den er rigtig smart – jeg vil gerne kunne glæde en af mine børnebørn med den ! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi vi ingen bil har, og cykler ca 10 km hver dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Flindt Temte

  Min store dreng på tre år har endelig fundet modet frem til at lære at køre på løbecykel til og fra børnehaven. En sej grå cykelhjelm ville helt sikkert gøre ham endnu mere stolt, og far og mor rolig ved at vide, at Ticket passer godt på hans hoved.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hervør Toftegaard

  Min dreng trænger gevaldigt til en ny, og han synes at den sorte er super sej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Jepsen

  Min den store kunne godt bruge en ny hjelm, de ser rigtig lækre ud, især den blå:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Jacobsen

  min datter fik sin cykelhjelm stjålet for nogen tid siden og har efterfølgende klaret sig med en “drengefarvet” hjelm, hun ville elske at få en rigtig tøsefarvet cykelhjelm igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • michelle dyhrberg petersen

  Sådan en fin hjelm skal min datter da helt klart vinde! 🙂 Hun har netop lært at cykle uden støttehjul – så det skal hun da “belønnes” for 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna Heinadóttir Heinesen

  Min dreng på 31/5 er lige begyndt at cykle uden støttehjul og hans cykelhjelm er blevet for lille så vi ville blive glade for at vinde en 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Rantzau Bech

  Jeg vil elske at kunne overraske vores yngste søn med en ny cykelhjelm, opdagede den anden dag, at hans gamle hjelm var blevet for lille, så nu må han låne storebroderens, ind til han får en ny 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla hansen

  min søns cykelhjem er ved og være godt slidt… den grå/brune ( øverst ) vil være et stort ønske da han også står på skateboard der vil hjelmen også passe godt til 🙂
  deler jeres skønne konkurrence 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Christiansen

  Vil gerne vinde til min datter da hun får en cykel i fødselsdags gave.. Og hun er meget optaget af at man skal have cykelhjelm på.. For som hun selv siger ‘ ellers bliver politimanden sur’

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne B. Jensen

  Min datter på 6 har lige fået en ny cykel, men hendes hjelm trænger til en udskiftning. Så den hvide med sorte blomster vil være perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Sibbert Ebbesen

  En af mine 2 tøser, kunne godt bruge en ny cykelhjelm. Specielt den sort/hvide med blomster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Bang

  Min dreng på 10 trænger til en ny cykelhjelm, da han mener at den har har haft indtil nu er ved at være for barnlig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bitten Domino via Facebook

  Lækker lækker lækker, sender en stor deler afsted og ønsker rigtig god weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bitten Domino

  Den blå vil jeg helt vildt gerne vinde til min den mindste, den er bare så fed <3
  Tusind tak for en dejlig konkurrence og god weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

120613 - Dagens Lucas - Freds World