Udsalg på børnetøj - Nu starter det!

120613 – Dagens Lucas – Freds World

Freds WorldFreds World

Lucas i: Freds World t-shirt // Freds World shorts // Superfit sandaler //
 

Freds World by Green Cotton

Her får I resten af Lucas’ outfit, som jeg viste et lille sneak peak af igår.

Både t-shirt og shorts er fra Freds World by Green Cotton, og specielt shorts’ne, som vi har i 2 andre farver også, er vores ubestridte yndlings for tiden. De er så dejlige og bløde, at jeg ville ønske at alle Lucas’ shorts var sådan.

De er stadig at findes lige her i grønne, her i blå og lige her med stjerner og koster 249,75 kr.
De fås i str. 92-128 – dog er der begrænsede str. tilbage i dem med stjerner.

Eneste der ærgrer mig med de shorts er at de ikke fås helt op i Julius’ størrelse også…..

Freds World

Det er faktisk første gang vi har haft tøj fra Freds World by Green Cotton, men jeg forstår faktisk ikke at vi ikke har fået det indenfor dørene noget før. Det passer så godt til det jeg ellers ligger stor vægt på, når jeg vælge tøj til mine egne drenge.

Udtrykket er lidt barnligt og naivt. Desværre et udtryk som mine egne børn er ved at vokse fra, men ellers et udtryk jeg har været rigtig glad for at bruge til drengene. Jeg elsker farver i børnetøjet og alfa og omega for mig er også at tøjet er behageligt for børnene. Det skal give dem bevægelsesfrihed og give dem frihed til at lege og tumle som børn nu gør.
Alt dette lever Freds World op til, og jeg sidder og ærgre mig en anelse over at jeg ikke har en lille :0)

Men hermed er anbefalingen så givet videre. Alle jer med børn under 8 år – tjek lige Freds World by Green cotton ud og jer med helt små, så er deres baby kollektion altså også fantastisk hvor tøjet går fra str. 56-92.

Sandalerne Lucas har på er fra Superfit og dem har vi tidligere skrevet om lige her.

 

Har I erfaringer med Freds World by Green Cotton og vil I dele dem med mig?

 

4 kommentarer

 • Christina

  Det ser super behageligt ud, men hvordan er det i str.?
  Har en dreng som ligger imellem 6 og 7 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes det er ret normalt. Lucas er også lige imellem str. 6-7 år, og har alt i str. 6 år.
   Dog vil jeg sige at jeg måske på nuværende tidspunkt ville tage t-shirts i str. 7 år og shorts i 6 år ;0)

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Straube

  Jeg var så heldig at vinde 3 valgfri dele for et stykke tid siden herinde 🙂
  Jeg valgte en T-shirt til Valdemar & en kjole til begge mine piger.
  Valdemar er super sensitiv & vi har altid svært ved at finde tøj han føler sig tilpas i.
  T-shirten fra Freds World hiver han selv frem fra skuffen, ligeså hurtigt den er vasket. Jeg har faktisk været utrolig overasket! Som det eneste stykke tøj i hele hans gaderobe, er jeg endnu ikke blevet bedt om at fjerne mærker eller rette syninger.
  Kjolerne er også virkelig lækre.
  ..MEN! Jeg savner nogle farver & flere designs at vælge imellem, synes det bliver en smule kedeligt. Hvilket er ærgeligt da det er vikelig skøn kvalitet vi sagtens ville købe mere af, hvis udvalget var større og knapt så “pastel med lidt neon mix-kedeligt”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mette,

   Jeg har lige købt kollektionen til SS14 ind og den var bestemt ikke kedelig – tværtimod.
   Derudover kommer der jo også snart en AW13 kollektion. Kunne være jeg skulle få lavet et lille sneak peak her på bloggen?

   Super at høre at I også har været rigtig glade for det ;0)

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg på børnetøj - Nu starter det!