Børnesandaler i store størrelser - Superfit

Militærprint – man har en holdning……

……til man tager en ny :0) Ikke sandt?

CostBart militærprintCostBart militær printCostBart militærprintCostBart militærprint

Julius i: CostBart quiltet vest i militærprint (Gave)// CostBart sweatshirt (Gave)//
HOUNd “Pipe” jeans // Hummel sneakers //
 

Militærprint til børn

Jeg prædikede for noget tid siden at mine børn aldrig skulle gå i militærprint i dette indlæg. Og vupti så modtog vi denne vest fra Cost:Bart i militærprint…..
Jeg vidste faktisk ikke helt hvad jeg skulle gøre da jeg først så den, men jeg blev enig med mig selv om at give den en chance – når nu vi havde været så heldige rent faktisk at få den foræret.

Og ved I hvad?
Nu synes jeg faktisk Julius ser ret cool ud i den.

Ja okay jeg ved det – man har vel en holdning til man tager en ny ik’?
Men altså i bund og grund er det jo et spørgsmål om hvordan man styler den. Alt kan blive pænt – bare man har den rigtige styling og får sat det sammen med det helt rigtige. Er det ikke bare sådan med alt?

Her har vi stylet vesten med militærprint med en CostBart sweatshirt, som desværre ikke er kommet online endnu (skulle snart komme) og så de übercool HOUNd Pipe jeans som jeg tidligere har skrevet om lige her og lige her.
Det er helt seriøst vores yndlingsjeans til Julius for tiden. De sidder bare så fantastisk – og tag ikke fejl af billederne på SmartKids som på ingen måde yder nogen retfærdighed for hvordan de jeans sidder når de kommer på. HOUNd Pipe jeans koster 499,75 kr. og fås i str. 8-16 år.

Hvordan har I det med militærprint til børn? Er det bare mig der har en anelse ambivalent forhold til militærprint?

 

7 kommentarer

 • Jeg er SLET heller ikke til det, men mine drenge er også kun 3 1/2, 1 1/2 og 7 uger 🙂 Den ældste fik et helt sæt med bukser og jakke forærende af familie, det havde købt det på et marked i udlandet (åh gru!), da han var ret lille – det røg pænt inderst i skabet og senere til genbrug 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henriette borne

  hmmmm måske man bare skal tænke jagt og fiskeri og fede natur oplevelser og det så bliver mentalt mere spiseligt, 1000 tak for en blok der ikke svømmer over af nuttet pigetøj, det er så rart for os drengemødre,der kun kan drømme om blomster og tøsefarver

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Henriette :0)
   Personligt stopper jeg nok aldrig med at drømme om pigeuniverset også :0) ha ha – men jeg elsker også drengetingene og faktisk ville jeg nok gå en anelse i panik ved tanken om at der skulle komme en lille pige ind i vores univers :0)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • henriette borne

  jeg hader det slut færdig punktum, jeg blir så ked af det den dag drengen selv begynder at være med i proces tøjkøb og så vælger det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh jeg kender det – har det på præcis samme måde. Og så alligevel så er den her altså lige sluppet igennem og lige ind i Julius’ klædeskab.
   Men det skal på ingen måde tage overhånd – og jeg tror heller ikke der kommer mere militærprint ind :0)
   Ha ha ha :0)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • henriette borne

   nej ikke før næste gang ;o), tror heller ikke at jeg kan holde det ude af Max’ garderobe for altid men han er kun 4 så har lidt tid at løbe på

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja okay – jeg ville heller ALDRIG have drømt om at tilføje militærprint i garderoben da drengene havde den alder.
   Jeg kan fuldt ud forstå det, men man er jo også et skarn hvis ikke man sætter en lille smule pris på at få sådan en fin vest som drengen faktisk elsker ;0)
   Havde nok aldrig købt den selv, men nu synes jeg faktisk den er ret fin….. Meget ambivalent….

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnesandaler i store størrelser - Superfit