Vinder af Freds World by Green Cotton

Nyt Playstation spil – Sly Cooper thieves in times

Sly Cooper

Sly Cooper – Thieves in Time

Julius har været så heldig at få lov at teste det helt nye Sly Cooper – thieves in times spil til Playstation3.
Normalt er både Julius og Lucas de rene spilnarkomaner, og fik de lov så tror jeg faktisk de vil kunne sidde og spille en hel dag.
Men normalt er det ikke så meget Playstation der bliver spillet. Den er nemlig normalt helliget til farmand, som også nyder at spille Playstation engang imellem – så den er altså hans.

Dog har vi tidligere også testet Wonderbook fra Playstation som I kan se her. Og når man ligefrem er så heldig at få den fornemme opgave at teste nye spil, ja så må farmand altså afgive Playstationen for en stund ;0)

 

Sly Cooper - thieves in times

Julius modtog spillet lige inden vi tog på ferie, og allerede fra starten blev han grebet af spillet.

Helt tilbage i 2002 kom det første Sly Cooper spil og det nye Thieves in time spil er det fjerde i rækken. Det er 8 år siden at der sidste gang kom et spil med Sly Cooper og Playstation har brugt flere år på at udvikle det nye spil.

I det nye Sly Cooper spil fra Sony PlayStation styrer man vaskebjørnen Sly Cooper, der sammen med sine to gode venner skildpadden Bentley og flodhesten Murray, drager på en spændende mission.

Nogen er begyndt at slette Slys forfædre fra historien og dermed også familiens snedige hemmeligheder. Der er kun én ting at gøre: Sly og hans hold må suse tilbage gennem tiden med en særlig tidsmaskine for at afsløre den skurkagtige pilfinger, der har fået siderne til at forsvinde.

På missionen skal de finde de sider, der er blevet stjålet fra Cooper-klanens store mestertyvebog. Siderne er fyldt med mange generationers hemmelige tricks og kan ikke erstattes! De må rejse tilbage i tiden for at redde Slys forfædre, som er taget til fange af den onde La Paradox og beskytte Cooper-klanens kostbare hemmeligheder.

Det er et spændende tidsrejseeventyr fyldt med action, sjov og fede figurer. Man skal kæmpe imod onde skurke, øve sig på nye snigebevægelser og løse en masse sjove opgaver.

Sly cooper

Figurerne – Thieves in Times

Der er 3 hovedpersoner i spillet, som man kan veksle imellem at spille med.

  • Sly Cooper: Uanset om han sniger sig gennem et netværk af lasersnubletråde eller forsøger at imponere den skønne Carmelita Fox, så er Sly altid urokkelig under pres. Med sin særlige tyvesans kan han få øje på afsatser og andre objekter, der gør det muligt for ham at liste uforstyrret omkring.
  • Bentley: Nogle sikkerhedssystemer er for stor en mundfuld for selv en mestertyv som Sly. Det er der, hvor holdets kloge hoved, Bentley, må træde til. Du kan hacke forsvarssystemer med hans smarte ThiefNet-system ved at gennemføre nogle særlige minispil. Og når du har brug for en mere direkte tilgang, så er hans klisterbomber altid gode at have ved hånden.
  • Murray: Hvis der er brug for ægte råstyrke, så kan denne varmhjertede flodhest hamre sig gennem ethvert forsvar med ren kraft. Han kan samle ting op, som han kan smide mod kontakter, og han kan kaste dine fjender til siden. Med sit imponerende dykkerangreb skal han nok gøre et stort indtryk, uanset hvor han kommer hen.

 

Sly Cooper

Julius har spillet Sly Cooper – Thieves in time, en del gange efterhånden nu og er stadig fuldstændig bidt af det.

Sidst han spillede det, opdagede vi at man sørme også kan spille det i 3D. Så hvis man er så heldig at have et 3D fjernsyn, så er det altså også en mulighed. Man kan dog også sagtens spille det i helt almindelig version. Her i huset syntes selv farmand at det var ret sejt i 3D som I kan se herover :0)

Når du køber spillet på PlayStation 3, kan du samtidig downloade PlayStation Vita-versionen uden ekstra omkostninger. Så er du altid klar til at tage på tyvetogter gennem tiden.

 

Vores vurdering af Sly Cooper – Thieves in times

Spillet er beregnet til børn mellem 7-14 år. Julius er 8 år, og til tider er spillet en anelse svært for ham og han skal virkelig tænke over hvordan han løser opgaverne.
Julius er ret god til at læse, og det er næsten et must for at spille spillet. Måske er det bare fordi han ikke så forfærdelig tit spiller Playstation.

Jeg vil dog sige at grafikken og selve tegnefilms effekten i spillet tiltaler ham rigtig meget. Hele historien lever han sig fuldstændig ind i og som mor elsker jeg at han bliver udfordret på opgaverne.
Jeg føler ikke helt at det gør så meget at han spiller lidt længere end normalt, fordi jeg føler han udfordre sig selv mere end det han normalt ellers spiller.

Universet og selve spillet er klart mest et drenge-univers, hvis man kan sige det. Men måske også nogle piger vil synes det er sejt?

Vi kan varmt anbefale spillet og vi er rigtig glade for at have fået muligheden for at teste spillet.

 

Spillet kan købes hvor du normalt køber Playstation spil f.eks. hos Elgiganten eller Coolshop og det koster ca. 289-325 kr.
Umiddelbart kan jeg finde det billigst på Elgiganten til 289 kr., men det er pt. ikke på lager.
Coolshop.dk koster det 324 kr. og da de har prisgaranti må de kunne matche prisen fra Elgiganten ;0)

Man kan evt. også tjekke priser på Pricerunner lige her.

 

I kan evt. se disse videoer, hvis I vil se en lille forsmag på spillet ;0) Videoerne er på engelsk, men spillet fås så figurerne også taler dansk.

 

Vi har modtaget et test eksemplar af Sly Cooper – Thieves in times fra Playstation for at anmelde spillet. Vores anmeldelse er dog udelukkende et udtryk for vores oprigtige mening, og annoncøren har ikke indflydelse på vores vurdering.

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder af Freds World by Green Cotton