Tv2 på Tour med bObles

Det her sker……. Sommerferie

Ja, jeg har altså ikke forladt jer helt selvom der hersker stilhed i ekstrem grad herinde pt. Vi holder sommerferie herhjemme i dejlige DK og det her er hvad der sker:

Sommerferie

Vi nyder stranden i det gode vejr, som vi jo heldigvis bor tæt på. Området vi bor i er et ret populært område om sommeren, med mange sommerhus gæster men stadig en fantastisk ro og charme. Vi tager ofte på stranden på Ordrup Næs, hvor der er forholdsvis roligt og ikke fuldstændig overfyldt på stranden.
Det er sådan vi bedst kan lide det.
 
Sommerferie
Sommerferie
Aftenerne nyder vi hjemme på terrassen, og gerne med et glas god vin og Hr. Mand en omgang vandpibe. Jeg har aldrig røget, men vandpiben kan jeg nu godt snuppe et par hiv af om det skulle være. Hr. mand derimod har været ryger, men er stoppet helt for nogle år siden. Vi ved faktisk ikke helt præcis hvornår og hvorlænge han har været røgfri nu, men det er adskillige år nu. Det er først nu at han sådan for alvor tør at ryge vandpibe igen, da han ellers var bange for at blive afhængig igen.
 
Vinen vi den sidste tid har nydt er fra Spier, som vi har været så heldige at få tilsendt. Vi fik både en hvidvin og en rødvin. Begge er gode, men vi er nok mest til rødvin, hvor denne her Creative Block nr. 5 virkelig er god. Vi er på ingen måde vinkendere og holder os mest til Cabernet Savignon eller Merlot vine, som man altid kan finde billigt. Creative Block 5 er lige os, så den tror jeg faktisk kommer på listen over vores favorit vine.
Creative Block vinene kan købes i SuperBrugsen, Kvickly og Irma eller online på Coop.dk og skulle være ret fornuftige prismæssigt.
I kan læse mere om Creative Block og Spier vine LIGE HER.
 
Sommerferie
Når aftenen skrider frem og det ikke er alt alt for varmt, så tænder vi op i grillen eller vores bålsted hvor vi laver snobrød og griller skumfiduser. Det er virkelig ren hygge.
 
Bålstedet har vi netop købt her op til sommerferien. Allerede sidste år snakkede vi om at gøre det, men har altså først fået købt det i år. Men det kommer vi på ingen måde til at fortryde. Det har allerede været alle pengene værd.
 
Sommerferie
Og så nyder vi bare sommeren herhjemme med denne lille fyr, som vi desværre nok meget snart er nødt til at sige farvel til – vores elskede lille gravhund.
Hr. Mand fik ham i fødselsdagsgave af mig da han blev 26 år, og han har således været vores længe inden vi fik børn, flyttede i hus osv. Puha det er svært at finde ud af hvornår tiden er inde, men som I kan se har han en kæmpe knude på sin ene pote, som vi formoder er en kræftknude. Det er ikke den eneste han har, ved ribbenene er han også fyldt med knuder og har faktisk også en oppe på brystet som også ses på billedet.
 
Han lider her i varmen og vi snakker meget med drengene om at vi snart er nødt til at sige farvel til ham.
Er der mon nogle af jer der har sagt farvel til jeres kæledyr med børnene? Æv det er hårdt :0(
 
 
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tv2 på Tour med bObles