Racoon Softshell + Ticket to heaven hue

Sebra Madkasser & Drikkedunke

sebraSebra kender de fleste af jer nok, men kender i også deres madkasser & drikkedunke?! De er simpelthen så fine og kører i samme motiver som fx deres sengetøj og lignende.

Der er altid for og imod på metal madpakker som disse fra Sebra er. Fordelene er dog flest syntes jeg, de rummer mere end en standard madpakke og har en højde der gør man kan lave lidt sjov i madkassen til børnene – fx. kan man bruge muffins forme og fylde med grønt, små hapser og lignende.

Min erfaring siger mig at man altid skal huske og tørre en metal madkasse rigtig godt af hver gang for at undgå at der til kommer rust. Min favorit madkasse fra Sebra er uden tvivl den med ræven, er sikker på min søn Mikkel ville elske den!

Find Sebra madkasser på smartkids her

Find Sebra drikkedunke på smartkids her

Hvilken type madkasser/drikkedunke bruger jeres børn ? 🙂

Kh

Gæste blogger Kaja

Shopping4kids.dk

4 kommentarer

 • Line Nielsen

  Mine piger bruger sistema madkasse og drikke dunke, synes madkasserne er så skønne, når det hele er delt op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine steinicke

  Mine piger bruger plastmadkasser da metalmadkasserne er meget store, især til vores ældste der går i en skovgruppe, hvor hun skal kunne have begge madpakker,drikkedunk og skiftetøj i en rygsæk. Hun kunne sagtens bære det men en rygsæk der er stor nok til at kunne indholde så meget ville blive alt for stor og klodset at traske rundt med en hel dag.

  Pigerne har altid haft en meget sund appetit og vi kunne ofte godt bruge lidt større madkasser, men vælger så en mindre madkasse og noget andet sjov, for at det er håndterligt i rygsækken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Karina – ja lige præcis, rigtig god plads til alle de små bøtter og lignende, det elsker alle mine børn også at have med, det er da også hyggeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg stemmer også for “metalkufferten” som madpakke. Ingenting bliver klemt eller mast sammen og Mikas er sådan en sm foretrækker alt sin mad adskilt i små bøtter og poser – så bliver man altså hurtigt begrænset af de almindelige madkasser.
  Og de der har da de skønneste motiver – ku være han skulle ha en ny 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Racoon Softshell + Ticket to heaven hue