Hjemmelavede cheese dippers - inspiration til børnenes madpakke

Racoon Softshell + Ticket to heaven hue

Racoon softshell SONY DSC CollagessI dag kan i hilse på Mikkel som har et par af mine forårs favoritter fra Racoon og Ticket to heaven på som begge fås på Smartkids.

Racoon softshell udover at det er en super lækker kvalitet og skarp farve så er den også ganske praktisk og med god komfort for små som store. Vi har haft Racoon gennem flere sæsoner nu og er uden tvivl blevet kæmpe fans af kvaliteten og alle detaljerne hvor de fx er rigtig gode til at sørge for børnenes synlighed i trafikken med gode reflekser designet ind i overtøjet uden man egentligt tænker over at det er der.

Mikkel har jakken på i størrelse 110 han ligger et sted mellem 104 – 110 i overdele nu og der syntes jeg at det er ok der lige er plads til en ekstra trøje under en jakke her i foråret og de skulle jo også gerne kunne passe den på den anden side af høj sommeren indtil de igen skal i vintertøjet.

Softshell´en fås også til pigerne i en rigtig fin rosa farve – find den her 

Ticket to heaven forårs hue i bomulds strik i regnbuens dejlige farver, den bruger vi bare igen og igen – rigtig god til de kolde dage med masser af blæst som vi her i DK desværre har året rundt, men så må man gerne se lidt smart ud, ikke sandt?!

Huen er ved køb helt almindelig i størrelsen men min erfaring siger mig at efter vask så bliver Ticket to heaven huerne en lille smule løse i det så jeg har lært at tage dem en størrelse mindre end jeg ellers ville så selvom Mikkel normalt skulle have en hue i 50 cm køber jeg kun ticket i 48 cm og så passer de perfekt.

Kh

Gæsteblogger Kaja

Fra Shopping4kids.dk

2 kommentarer

 • Mette Straube

  Racoon Overtøj er simpelthen det BEDSTE vi nogensinde har haft!
  Vi har prøvet alt fra Molo, Hummel, Ticket To Heaven osv, men Racoon topper virkelig. Super lækker kvalitet, det holder bare til alt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mette

   Dejligt at høre i også har rigtig gode erfaringer med mærket 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavede cheese dippers - inspiration til børnenes madpakke